Абсолютно право е детето, но все пак трябва да има някаква проследяемост и структура на тренировките за повече реултати. Тренировъчния обем се следи трудно наум 
Имаше години в които помнех, а и по тефтери пишех, но на 50+ имам нужда друг да помни, а и много ме мотивира да си виждам прогреса черно на бяло!
Та в крайна сметка след малко колебания между STRONG и HEVY инсталирах Стронг, но най-вероятно ще опитам и другият преди да реша окончателно кой ще задържа. Изискванията ми бяха да поддържа и Андроид и Епъл, да е безплатен и много минималистичен - не ми трябват 300 функции, имам си други за тази цел
Иначе последните 10+ год поддържам инсталиран MyFitnessPal (много любим за следене на храна и макроси!), апликациите, които вървят с фитнес часовниците ми (моят е Polar Vantage V3, oт 2015 год съм с техни часовници); много ползвам и С2 Logbook - тракър за гребната ми машина, също така Boat Coach, ergData, Krew; iFit - за спинбайка, но в него има и гребни тренировки, и силови, и за кростренажора, и йога, и пилатес - за съжаление iFit качиха много цената на год. абонамент преди 1,5 години.
За медитации и саундскейпс съм инсталирала Calm, Let's Meditate и Endel, но си признавам, че медитациите и други подобни предпочитам да си ги слушам на Youtube.
Та така най-общо - обичам и ползвам фитнес апликации и тракъри и най-големият ми дерт е да ги накарам да подават инфото към един централен апп, който да е агрегат (Apple Health илиHealth Connect), защото за капак освен 2 телефона (андроид + айфон) ползвам и 2 часовника понякога (фитнес + смарт).
Наясно съм, че всеки от нас е различен и има различни нужди и цели, но пък мисля, че винаги мога да науча нещо ново и интeресно по коя да е тема от съфорумките

PS Seiko7075, имам и смарт кантар на Полар, но не го ползвам редовно.