Тренировки в домашни условия - 116

• 44 392
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Тъй като няколко дена ще ходим на Пампорово тази седмица реших програма да почвамдругата седмица.Та вчера правих тази на Каролинката + добавката
https://www.youtube.com/watch?v=dQKiPKi8YUc&list=PLhu1QCKrfg … ilnbL&index=4
и днес имам мусклна треска.Мисля и днес и утре да тренирам с нея.Като цяло я  предвиждам след още две програми да почвам да тренирам с нея.Тази жена е просто машина.
Нона супер си.

# 631
  • Бургас/Пз
Нона, супер си! Браво на теб!
При мен страничното бедро почна да се очертава, точно както ми харесва. Целулитът взе да намалява, въпреки че има още какво да се желае. Знам си аз, че при мен най-много му влияе кардиото и като го засиля, винаги имам резултат, ама така да го недолюбвам това кардио значи.

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 15:04 от ani_d

# 632
Ани, твойте крака аз съм ги признала Simple Smile Какво кардио правиш? Аз отдавна не съм правила.
И на мен страничното ми стана доста по видимо, откакто тренирам с Каролин.

п.с Имам и снимка отзад, но банският ми е бразилиана и ме досрамя да я пусна Simple Smile

# 633
Нона супер си браво на теб.
Ани краката ти изглеждат много добре,моите  отзад изглеждат отвратително.
Иначе започвам втората седмица на iron.

# 634
Ани, Нона, чудесни сте

# 635
Прекрасни Ани и Нона Blush Браво за труда и ефекта от него, дами Kissing Heart

Аз продължавам с FUEL, но си спестявам неделните високоинтензивни кардио изпитания за сметка на 2-3 тичания седмично. Прекрасно се чувствам рано сутрин на открито, изключително зареждащо е това време за мен.
Вчера правих ден 9 от програмата и добавката за корем. Тази сутрин тичах, а утре планирам ден 11 и 12 накуп.
В сряда може би ще почивам с дълга йога... или пък ще тичам - зависи от състоянието на краката след тренировката утре.
Имам да чистя 1-2 кила мазнини, ама се заредиха едни празници, едни дегустации, все не мога да се навия да вляза в по-строг режим на хранене. Само гледам да съм в рамките на някакво приличие Grinning и да тренирам редовно. Това поне ми носи удоволствие и радост, за разлика от хранителния режим Joy

# 636
Изглеждате страхотно! Аз имам доста докато ви настигна и определено нямам идея как ще стане това. Храненето ми е проблема и трябва да вляза в ритъм.
Тренировката от днес

# 637
  • Там където
И Нона и Ани са супер Simple Smile Ама те си знаят....хахахахх Добре, че съм една класическа дебелана, но с много малко (почти невидим) целулит, че както ме мързи да се мажа и да ходя по масажи и съм една бяла като сирене... Имам сто вида антицелулитни мазила и масажори, но ги ползвам когато се сетя. Аз тъкмо започнах FIERCE 14 на Хедър и екстра ми се връзваше с груповите и сега ще вадя зъб в четвъртък - изненада: 10 дни никакво трениране за да не скъсам конците. Ужас. След 5-ия ден тайно ще почна нещо леко без тежести. Психически 10 дни без тренировка не мога. Физически съм ОК Simple Smile

# 638
Сутринта 25 минути спининг, на обяд 30 минути спининг и ще видим довечера ще открадна ли малко време за себе си отново Simple Smile

# 639
  • Бургас/Пз
Нона, преди като ходех да бягам бях забелязала, че определено има добро влияние върху целулита. Като под бягане имам предвид сутрин по 5-6км за около 35 минути. Сега обаче изобщо не мога да стана сутрин в 6ч и затова почнах да правя неделното кардио на Каролин, което зимата винаги пропусках. Може би вече около месец съм стриктна. За мен обаче кардио е всяка тренировка, в която държа пулс на 135-140 и е с малки почивки, в които няма време той до падне. Другото, което правя през този един месец е минимум 120г протеин на ден /понякога и повече/ и не надвишавам 130-140г въглехидрати и 40-45г мазнини.

# 640
Нито Нона, нито Ани успях да видя, но не се съмнявам, че и двете са във великолепна форма.

33/33 Гребане 66 мин
Време за събиране на багажа!

# 641
И аз никого не успях да видя, но и Ани, и Нона си ги спомням и съм сигурна, че изглеждат прекрасно!

Вчера след градинарството допълних йога с Витас от ФитОн. В платформата ФитОн има доста приятни сравнително кратки (под 30 минути) тренировки с него. Днес - АЛМО. За достатъчен прием на протеин ме спасяват само добавките. В последно време комбинирам протеин на прах и колаген. Протеин пия след силови, но колагенът го пия почти всеки ден.

Агент, къде ще пътувате? С каравана? Вашите планове винаги са супер интересни!

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 18:25 от Анонимен

# 642
Sprinkles, честито ти капитанство! Кога ще купите яхтата!?! Grinning

Скрит текст:
Летим през Исландия към Брюксел, където ще поостанем при приятели (а някои и ще поработят) и ще разгледаме университетските градчета наоколо и по Холандия, защото аз държа да посея семката на съмнението, че студентският живот в Европа е много по-забавен от този в САЩ. След това тръгваме към България... с кола. Тази кола сме я капарирали и ще я купим в Белгия, защото цените на рент-а-кар тази година са безобразни. Та така - по пАто, по пАто, през Франция, Италия (че много им харесало миналото лято на моите диванета) и Гърция, та в БГ. От винарна на таверна Grinning Най-вероятно ще слезем от ферито на Корфу, за няколко дни на плажа, че моите се запънаха и отказаха да ходят на лагер  на морето в БГ. Другото лято обаче ще ги кача сами на самолета и ги изсипвам в София без да ги питам, че нещо много се разглезиха и сериозно ми играят по нервите! И тази пандемия така ми обърка плановете...

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 18:21 от Agent Provocateur

# 643
  • София
Днес отчитам бягане, + 3 серии по 10 half burpees и 10 подскоци с докосване на ходилата. Тези, които са се показали - пуснете пак снимки, моля, любопитно е да ви видим!

# 644
Sprinkles, добре завърнала се, и честито! 🍾

И аз тичах, 16км лек джогинг. Май съм оздравяла. Утре планирам двуразово тичане, да видим.

Общи условия

Активация на акаунт