Тренировки в домашни условия - 116

• 44 785
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
Отчитам ден 1 от FUEL, бях забравила какво е да тренираш с Карълайн. Наложи ми се да направя няколко допълнителни почивки, въпреки че тежестите, с които тренирам са доста по-малки от нейните. Тренировката определено ми хареса.
Скрит текст:

# 481
Днес горна част ,като замених тягостната една половина лицеви с кратък пилатес за крака-благодаря,ама не ми се ще да се одървя утре от тези лицеви.Става все по-тягостни и излишно натоварващи ,след предишният лег дей трябваше да си полежа един час ,докато се освестя...Момичетата в групата на карълайн пишат,че първата тренировка на Фюъл -крака била много интензивна...
Мисля скоро да се прехвърлям в хладният фитнес с програма на Брет Контрерас.
За уикенда плуване и упражнения във басейна ,ама малко колкото да се раздвижа и повече лежане и силна храна....

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 13:45 от No_frame bitch

# 482
Точно завърших ден едно на Фюъл…еми тече ми пот от всякъде и спирах за почивка 2-3 пъти над предвидените. Не знам как(и защо?!) съм правила Инсенити предни лета през юли, но след децата в жегите не мога да тренирам вече така. Хареса ми, изкарах я, но се чудя дали Епик 3 не е по-подходяща, а тази да остане за есента….

# 483
И аз се завръщам ударно след почивката. Там не успях да тренирам, но си починах хубаво. И аз реших да се пробвам с FUEL ден 1. Наистина брутална тренировка.. особено вече в тези жеги. Направо не знам как ще тренирам. Миналата година вкъщи достигаше до 31 градуса.. Grinning

# 484
Деси, Орхидея, толкова ли е тежка новата програма? Blush
Здраво съм се настроила за FUEL, а като Ви чета, взех да се притеснявам.... Във ФБ групата също пишат, че тренировката е много трудна. Аз не можах да я направя сутринта, защото станах в 4.30 да пътувам до Ст. Загора за една презентация. Твърдо съм решила да направя Ден 1 след работа, нищо, че спах 4 часа на пресекулки.
Ще видя само с какви тежести ще се спогодя. Напоследък правя долна част с нейните, но за тази програма ще ги намаля на 2/3 до 3/4 от това, с което тренира тя.
И сега нещо веселко от ФБ групата на Карълайн:

CG - and just for reference my weights are going to be ….
Me - probably like 100 kg
CG - you may go faster than me
Me - said no one ever
CG - This is going to be lots of fun
Me- it’s going to be pure brutal pain
CG - Enjoy the burn !!
Me- yes CG I’m really trying to encompass this idea
CG- let’s go !!!
Me - yep CG let’s go !!!

# 485
Vetrena, не бързай да се плашиш. Не е толкова тежка самата тренировка, бих казала, но ми идва твърде интензивна за това време на годината и факта, че лесно ми пада кръвното. А и като правя нещо комбинирано като кардио с тежести, на моменти губя баланс( по принцип ми е добър) и ми се разваля удоволствието от тренировката. А на 35 явно не ми е приоритет да трнеирам само за резултати, искам и да ми е кеф Grinning

# 486
Аз прегледах от любопитство ден 1 от Fuel, вкарала е хийт упражнения, което на мен не ми се нрави, дано следващите да не са по същата линия.
Така или иначе след като свърша Епик 3, ще продължа с Iron.

# 487
А на 35 явно не ми е приоритет да тренирам само за резултати, искам и да ми е кеф Grinning

Хе-хе, броени месеци преди кръглите 50 кефът ми е основна движеща сила Grinning, особено що се отнася за спорта. Обожавам усещането след добра тренировка (добра е различно от смазваща).
Това усещане смятам за особено добър резултат.
Надявам се и с FUEL да го постигна, въпреки че балансът никак не ми е силна страна, както и кръвното в ранните сутрешни часове, когато обикновено тренирам. Надявам се все пак, че след почти цяла година с Карълайн имам достатъчно реалистични очаквания от себе си.

Може да се откажа от неделните високоинтензивни тренировки в полза на бягането, което със сигурност предпочитам за летния период.

# 488
Първата тренировка от Fuel ми хареса много, с изключение на бърпитата, които избягвам и ги замених с други упражнения.
Добавих 20 минути корем и още толкова ходене на пътека под наклон и сега се чувствам супер  Simple Smile

# 489
Отчитам ден 1 от FUEL...
Скрит текст:
^^^ Desi, това е доста брутален пулс за силова тренировка!

А на 35 явно не ми е приоритет да тренирам само за резултати, искам и да ми е кеф Grinning
Ох, и аз така Grinning

# 490
И аз мисля да започна FUELвъпреки че не харесвам кардио и тежести заедно. Погледнах днес ден 1 сякаш не ми се видя да е тежка но пък аз тренирам с нея вече доста време. Може и да се повтарям но за мен IRON досега ми е любима.
Винаги започвам седмица след първия ден,да си знам аз.

# 491
Vetrena, не че е чак толкова тежка, просто аз малко бях отвикнала от темпото на Карълайн, а и последния месец тренирах почти без тежести.
Агент, така е, аз затова правих и по-дълги почивки, отделно че в тази тренировка интервалите реално са по 2 мин. и това също ми идва малко вповече.

# 492
Vetrena, не че е чак толкова тежка, просто аз малко бях отвикнала от темпото на Карълайн...

Благодаря, Деси Blush
Направих я, хареса ми идеята и темпото. След IRON това е много подходяща смяна на акцента.
Справих се с 2 по 12.5 и 2 х 9 кг.
Нямах сили за допълнението обаче, нито за монотонно кардио, много уморителен ден беше днешният. Смятам да хапна и да си лягам рано. Утре няма да имам никаква възможност за трен, но в сряда ще наваксам.

# 493
Здравейте и от мен току що приключих ден 1 от FUEL  поизпотих се и ми се разтрепереха  краченцата,но накрая бях толкова доволна,че чак нямам търпение за ден 2.Лека вечер момичета.

# 494
Привет! Направих тренировката за крака, оказа се, че съм я правила, помнех я. Хубава е, и много пари. Joy
Изхитрих се, и ползвах само 2х5кг където бяха чифт, и 1х8кг за БГ клековете. Blush
Все пак утре ще тичам.

Вчера тичах 12км.В събота 14км + йога. Сутринта правих също йога за таз.
Положението с таза е ужас. Много работа има там.

Общи условия

Активация на акаунт