Тренировки в домашни условия - 116

• 44 765
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!
Днес правих ден 2 от Complex Series - горна част (ръце, рамене, гърди и гръб):

Трудна тренировка е тази за мен, изцеди ме. Работих основно с 2*5сг, но в комплекс 8 успях да направя само един кръг с тях и намалих на 2*4кг. В комплекс 9 използвах 2*3кг за skull crushers и 2*4кг за tricep press. Комплекс 10 - първи кръг с 2*5 и след това редуцирах на 2*4кг. В комплекс 10 изпълнявах лицева опора с тесен хват.
Нямах никакви сили за add-on.
Имам мускулна треска на д-то и бедрата от вчерашната тренировка.
Хубав ден!

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 08:54 от dea76

# 496
  • Някъде по Дунава
Привет. Току що завърших ден 51 със Сидни, дупе и корем https://youtu.be/7wWPHm-or58

# 497
Днес поредните крака,много тежка ,но аз модифицирах с босуто ❤️ и почти без тежести я изкарах ,милото ,който е буквалист и all or nothing едва оживя и ходи като пребито куче 🤣

# 498
Пробвах ден 2 от FUEL, но определено не е моето това. Не съм толкова напреднала за чак такава тренировка. Прекалено много лицеви, там хич ме няма. Та май ще си минавам като преди - каквото ми е приятно и ми харесва да тренирам и най-вече ми е по физическите възможности.

# 499
Мен пък ден две ми беше по-приятен, макар да не обичам хич лицеви. Модифицирах си, където реша и мисля да си го изкарам този Fuel все пак. Ще заменям или модифицирам, каквото ме дразни или ми идва в повече. Така вече става приятно Sunglasses

# 500
  • Бургас/Пз
Днес поредните крака,много тежка ,но аз модифицирах с босуто ❤️ и почти без тежести я изкарах ,милото ,който е буквалист и all or nothing едва оживя и ходи като пребито куче 🤣
Fuel ден 1 ли правихте??

Направо като ви чета и се чудя дали изобщо да я почвам 😂

# 501
Ден 2 от FUEL  беше доста приятна поне за мен готова съм за следващата:smile:

# 502
Минавам да пусна една статия, която ми се стори интересна. От някакъв американски фитнес гуру е.
Аз все не мога да стигна до тренировки. Поръчах нови пудовки и втора седмица не могат да ми ги доставят. То не бяха стачки, не бяха проблеми с пощите.
https://www.menshealth.com/fitness/a40077255/mike-boyle-strength-coach/

# 503
zvezdi4ka14, какви пудовки и от къде? Grinning

# 504
От Лидл, но не знам дали асортиментът е един и същ във всички страни.

# 505
Fuel ден 1 ли правихте??

Направо като ви чета и се чудя дали изобщо да я почвам 😂
Аз неее ,аз съм на краят на Епик 3 и там стана доста напечено ...Фюъл даже няма да я почвам на тая жега....

# 506
  • Бургас/Пз
Скочих във Fuel и аз. Много ми беше любопитно, като четях постовете ви. Със смесени чувства съм. Определено не е лека тренировката и е много динамична. Не знам доколко е подходяща обаче за такива като мен, които не искат да чистят повече, а само да поддържат мускулна маса. Определено Епик 3 и Ендгейм мисля, че са по-добре за тази цел. Fuel е някаво силово кардио, при което пулсът скача доста и се лее една пот, та чак се питам кому е необходимо. Почти през цялата тренировка поддържах пулс 130-150, което само при бягане ми се случва. Вярно е, че е само 30 минути, но пък предпочитам да са 45, но после да си усещам мускулите истински натоварени. То вярно, че не ползвах нейните тежести, но аз досега никога не съм ги стигала, така че не е това проблема. Ще изкарам тази седмица, за да видя и другите тренировки, но не съм сигурна, че ще я продължа до края.

# 507
ani_d, и аз съм решила да изкарам седмицата и тогава да решавам категорично. Аз имам и да чистя, но пак не ми е любима и особено приятна до този момент. Малко ми е ни рак, ни риба...

# 508
И на мен ден 2 ми хареса, въпреки че лицевите опори са ми слабо място.
Ани, точно и аз това си мислех за тренировката за крака, че е по-скоро кардио с тежести.
Днес продължавам с ден 3.

# 509
И аз съм в чуденка за FUEL, но след бавното, спокойно, тежко вдигане при IRON е приятно разнообразие, динамично е, харесва ми и засега планирам да я правя.
Харесаха ми и ден 1 и ден 2.
При ден 3 ще модифицирам. Дупето ми е слабото място и там ще заложа на по-голяма тежест и по-малко повторения в рамките на времето. Т.е. ще имам същата времева рамка, но организацията ще е по-различна.
Със сигурност ще се лиша от неделното HIIT удоволствие в полза на бягането.
Така смятам да процедирам с FUEL, поне засега.

Общи условия

Активация на акаунт