Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 204
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Разбрах те, Гости, аз исках да кажа, че никога не съм си и мечтала да се случи такова нещо, но виждам , че се случва и това може само да ме радва. Hug

Стори от Керем.

# 151
Мики, и аз благодаря за превода Hug

Gift Heart

П.С. От соц.мрежи:
Кучетата на Ханде били на хотел и феновете предполагат, че вече не е в Турция Wink

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 19:16 от mi_si

# 152
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Момичета, страхотни сте!
Благодаря Ви за духа, който се върна и приятните мигове! Purple Heart
Вече съм у дома и мога да пиша и чета на компа/ от телефона малко ми е трудно/.
Flowers Four Leaf Clover  Важното е че М-М-М-М и всички останали се събрахме под едни покрив, където може на воля да се забавляваме и да отморяваме.

И преди съм споделяла, че Керем не го бях и чувала, но в нашия сериал заедно с Ханде са уаууууу. Broken Heart
Flowers Four Leaf Clover Сега вече ме вълнуват и двамата с техния професионален път и личен. Sparkling Heart Вярвам в любовта им - силна,страстна, красива. Не се подминава така лесно. И ако имат проблеми, то дано да ги преминат- те са просто двете половини на цялото и не трябва да губят тази връзка. Дано да са добре. Flowers Hibiscus
Flowers Cherries Но ние ще ги държим под око и ще ни вълнуват в още много страници. Flowers Four Leaf Clover

Бъдете щастливи и усмихнати! Flowers Cherries

# 153
Привет и от мен, наминавам да ви пожелая шеметна петъчна вечер с близки и любими хора, като тези на снимките!

# 154
  • София
Не спират атаките към Ханде Ерчел. След като не пожела да отговори на провокативните въпроси на Акиф при пристигането й от Милано на аерогарата в Истанбул, тя беше нападната открито. Ханде е обвинена, че нито е отрекла, нито е признала за предполагаема връзка с Каан Йълдъръм. Тя отговори, че никога не говори за личният си живот и няма да го направи и сега. Това нейно изказване е прието и предадено изопачено от някои хора. И тук е момента да се направи съпоставка. Когато вуйчото на Керем от Испания каза, че Керем няма да говори за личният си живот, всички го приеха. Когато Ханде направи същото, започнаха атаките към нея. Коментарите бяха, че щом не отговаря значи е вярно.
Крайно време е Ханде да напусне тази агенция, която нищо не прави да защити нейният имидж. Това, че тя все още не подписва договор за нов проект и непрекъснато го отменя, говори, че Ханде е на път да напусне скоро тази агенция. Доколкото съм запозната, договорът й изтича в края на м. май 2022г.  Ханде иска да напусне, защото това ограничава личният й живот. Все повече на всички става ясно, че евентуален договор ще ограничи неприкосновеността на личният й живот и по този начин тя няма да може да го живее, както на нея й се иска. Защото, когато сключат такъв договор, те автоматично стават подвластни на мениджърите си и трябва да правят това, което им казват те.  Факта, че Ханде до този момент не разкрива нищо относно нейният личен живот, относно връзката й с Керем, е свързано точно с това. Затова са тези непрестанни атаки към нея. Защото те виждат, че не могат да я накарат да продължи договора си с тях. Всички, които обичат Ханде са категорични, че трябва в най-скоро време да смени компанията, за която работи в момента.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 20:41 от БлагаВест

# 155
  • София
Твърди се, че човекът, който посреща Ханде от Италия е същият, който я придружаваше на баскетболния мач. Казват, че това е шофьорът на Керем...Thinking Малко му е различна  прическата, не се наемам да кажа дали е същият човек. Трябва ни детектив-специалист по лицевото разпознаване Sunglasses

# 156
  • София
Дилеми, феновете в Туитър са категорични, че това е шофьорът на Керем.
Понеже той не иска да отиде да я посрещне, защото веднага ще трябва да отговарят пред нахалните папараци, какви са им взаимоотношенията, той е изпратил шофьора да я посрещне. Но има много наблюдателни хора.

# 157
Ето го отново този шофьор от видеото с Каан. Това според мен си е нейният шофьор/бодигард. 🙃

# 158
  • София
Ето го отново този шофьор от видеото с Каан. Това според мен си е нейният шофьор/бодигард. 🙃

Поли, когато този шофьор беше плътно до Ханде на баскетболният мач, всички турски журналисти отбелязаха, че това е шофьора на Керем. И тогава се заговори, че двамата явно са се сдобрили. Предполага се, че те го познават много добре, за да го твърдят.

Този от снимката в колата не е същият шофьор. Той е по-плешив, докато шофьора на Керем си е с коса. Пък и е малко по-възрастен.

Относно Каан Йълдъръм и Ханде. Нека да обясня, какво знам. Ханде и Каан се познават още от 2019г, когато участват в сериала "Халка". Точно тогава беше починала майката на Ханде. Писаха, че тя е припаднала на сета на "Халка" и от тогава Каан е приел да се грижи за нея. Двамата са много добри приятели. Каан е приятел и на Керем. Той живее в същият квартал, в който живее и Ханде. Този квартал е от тъй наречените от "затворен тип". Там живее и Бенсу Сорал. Когато са ги заснели, те са били на някакъв рожден ден в европейската част. И понеже живеят в един район са помолили да ги закара този шофьор, тъй като са пили алкохол. Но това събитие е било доста преди да качат снимката. Може би месец и нещо преди това. Тази снимка умишлено е пазена с намерение в един момент да бъде използвана, като атака, както й стана. Какво доказателство може да бъде тя. Какво извънредно събитие се е случило. Никакво. Всички виждаме, че двамата стоят на разстояние. Нито са се хванали за ръце, нито са прегърнати, нито се целуват. Двама приятели, които се прибират след банкет, които живеят съвсем наблизо един до друг.  Всеки от нас би го направил. Но при комшиите това е нещо нередно.  Много хора се хванаха на това.  

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 20:38 от БлагаВест

# 159
  • София
Неизчерпаема е енергията на феновете/ и аз не я харесвам тази дума, но не съм намерила подходящ заместител / Stuck Out Tongue Winking Eye
Сравнения... Той и тя... Тя и той...

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 21:16 от Dilemi

# 160
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Попаданах на една интересна статия за нашия любим сериал. Заглавието ѝ е повече от интересно:

Скоро няма да има държава, в която Sen Çal Kapımı да не е публикуван!

"Изглежда, че телевизионният сериал Sen Çal Kapımı Love is in the Air) привлича повече внимание в чужбина, отколкото в Турция. Сериалът, който е истинска история на успеха, се готви да завладее друга държава.

Сериалът Sen Çal Kapımı, който е продаден в повече от 85 страни и гледан от почти половината свят, е истинска история на успеха. Сериалът, който достигна върха с направените промени в историята, докато рейтингите в Турция паднаха много, продължава да създава събития в света.

Сериалът Sen Çal Kapımı започва да се излъчва в Чехия от днес. Тийзърът на поредицата с чешки дубъл беше споделен в социалните мрежи. Да видим какъв ще е резултатът от сериала, който е на върха на рейтингите във всяка страна, където се показва, в тази страна.

Новините за голяма гледаемост продължават да идват от сериала, който наскоро започна излъчване на платформата на HBO, излъчваща се в Южна Америка, HBOMaxLa. Последната страна с добри новини беше Еквадор. Сериалът зае първото място сред най-гледаните сериали в Еквадор.

Sen Çal Kapımı достигна огромни рейтинги на платформата HBOMaxLa. Сериалът се класира на второ място в списъка на Топ 10 във всички страни от Латинска Америка, докато на първо място в Чили, Уругвай и Колумбия и трето в Мексико и Аржентина.

Постигнал такъв голям успех в чужбина, телевизионният сериал Sen Çal Kapımı превърна главните актьори Ханде Ерчел и Керем Бюрсин в световни звезди. Двамата известни актьори са посрещнати с голям ентусиазъм в страните, в които отиват в чужбина. Сериалът отваря и нови врати в чужбина и за двамата актьори. Керем Бюрсин се срещна последно в Испания, а Ханде Ерчел в Италия, с голям ентусиазъм от нейните фенове."

Мики, Sparkling Heart много благодаря за превода на интервюто с Антонио Бандерас и Пенелопе Круз, което Дилеми Sparkling Heart пусна по-рано! Беше ми много интересно да го прочета! Когато започна пандемията, моя приятелка от Испания ми развиваше теорията как всичко било една голяма измама и вирус не съществувал. Смаях се като прочетох, че Антонио Бандерас са го питали дали наистина е той! Хората живеят с идеята, че ги лъжат за всичко!

Гости, Sparkling Heart много ми хареса припомнянето от 84-та тема! Какви времена бяха!
Цитат
Група за взаимопомощ и подкрепа в радостни и тъжни моменти – тук всеки може да намери сродна душа, приятелско рамо и подкрепа, да намери своя отдушник или просто да се почувства разбран

Имам регистрация в IMDb от много време, но рядко влизам да гласувам, но за нашия сериал съм дала своя принос за добрия рейтинг.

Направи ми впечатление на кои известни марки са били рекламни лица Ханде и Керем:

Ханде:
(2016 - 2019) Face of L'oreal Paris
(2017 - 2018) Face of De-Facto with Aras Bulut Iynemli
(2021-now) Face of Signal Türkiye
(2020-now) Face of Nocturne brand
(2019) Face of Bobbi Brown Luxe Shine Intense Lipstick campaign
(2019) Face of PUMA x Les Benjamins collaboration
(2021) Cancer-Free Life Association Goodwill Ambassador
(2021 - 2022) Face and Ambassador of Atasay Jewelry

Керем:
(2015) TV Commercial for Mavi Jeans with Serenay Sarikaya
(2018) TV Commercial for Nescafe
(2014) TV Commercial for Turkcell Superonline
(2013) TV Commercial for Line
(2013) TV Commercial for Line with Gürbey Ileri and Kadir Dogulu
(2017) TV Commercial for Garanti Bank with Baris Arduç
(2014) TV Commercial for Lipton with Hande Dogandemir
(2019) Commercial for H&M
(2020) Commercial for Under Armour: The Only Way Is Through (2020)
(2021) TV Commercial for Lipton
(2021) Commercial for BMW Turkey
(2018) Xoxo Digital Some Men summer issue in Los Angeles, Malibu Canyon Ranch
(2021) He for she (Turkey) - Social project
(2020) Commercial for BMW Turkey
(2022) Commercial for BMW Turkey

Да си припомним сладките целувки на ЕдСер от първи сезон на фона на химна:

# 161
Flowers Four Leaf CloverМомичета, темата е много по-слънчева, одухотворена и с чист дух!

Мисля, че Злати писа за посещение - фестивала на лалетатата тези дни. Споделям снимки от фестивала да сме малко в пролетно настроение и ние.

Керем бей, снима любимото момиче или я търси за да я отведе в САЩ, не за друго, а да поздравят мама Чидем.
Какво ли не се пише и коментира, но любовта обича тишината.Revolving Hearts
Гости, - благодаря! С качените от теб музикални клепчета ме върна в много вълнуващи моменти... как чакахме с нетърпение всеки нов епизод, коментарите, предположенията, хипотезите... Този дух ни липсваше...надявам се на по-хубави времена и за Ханде и Керем / без клюки, инсинуации, измишльотини/.
Хубава петъчна вечер! Слънчеви и приятни дни!

# 162
"HBO Max продължава да оставя своя отпечатък в Латинска Америка! В началото на седмицата (@HBOMaxBR) сериалът Почукай на вратата ми, който започна да се излъчва в Бразилия, зае 1-во място за няколко дни. Като оглави много от класациите в Латинска Америка, Мексико, Аржентина, Колумбия и Чили."

Sparkling Heart

Дубай Nature Star

# 163
Поздрав за всички прекрасни бамбини Hug

Gift Heart - 31.03.2022 г.

Sparkling Heart

# 164
  • Плевен / София
Ти си необикновена жена Еда Йълдъз..."

И една бърза ретроспекция на сериала завладял милиони сърца....

Общи условия

Активация на акаунт