Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 191
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, нося ви превод на интервюто с Антонио Бандерас и Пенелопе Круз, което Дилеми пусна по-рано. Не е директно свързано с нашите хора, но мисля, че ще ви хареса.
Слагам отново линка и превод в спойлер. Приятно четене!
https://mobile.twitter.com/HandeYKerem_Arg/status/1512169541110956056
Скрит текст:
Водещият: Казваш, че си се чувствал по - свободен да даваш интервюта през 80те години, отколкото сега. Сега има , как да го кажа, вълна от омраза към всеки човек, който изпъкне малко.
Бандерас: Успехът в нашата страна е много сложен за управление. А това, за съжаление, аз не го усетих толкова много в други държави. Например в САЩ един успешен човек е пример за подражание, а тук се превръщаш много бързо в заподозрян за нещо. Щом си успял, значи си направил нещо скрито , нещо , което не знаем, но то ти е помогнало за стигнеш там, където си сега. Има нещо скрито отзад, което не ни е казано. И ни е много любопитно. И тук стигаме до фалшивите новини, които са много интересни. Онзи ден една жена в театъра се изправи и ми извика : "Антонио, това ти ли си наистина?" 🤣 Този малък анекдот ни казва, че толкова много са ни мамили, че хората са подозрителни към всичко. Не вярваме на нещата, които ни се разказват , дори както е в случая в театъра, човекът е пред теб. Алтернативата би била аз да имам двойник , който ходи в театъра всяка нощ. 🤣 Другата измама е "те не пеят на живо, всичко е записано предварително". Лъжа. Но с тези неща е много трудно да се бориш, Пабло. Но съществуват, там са. И в голяма част това идва от света на политиката , където желаят да не виждаш и се разпространява към хората, които са  публични личности , и в социалните мрежи има купища фалшиви новини. Това е страхотно, но се оказва, че на нашата планета има милиони хора, които мислят, че Земята е плоска. До тази точка сме стигнали.
Водещият: Нещо повече, спорят до смърт, че Земята е плоска и нямало нужда да го демонстрират.
Бандерас: Никакво демонстриране, стигаш до ръба и падаш долу, къде отиваш никой не знае. 🤣
Водещият: Имал съм такава дискусия с роднини и в един момент ти се предаваш. А ти Пенелопе, четеш ли клюките за себе си?
Пенелопе: Не чета почти нищо за себе си , нито лошо, нито хубаво. Също толкова опасно е да четеш , както лошото , така и доброто, защото почваш да си вярваш. Мисля, че тази моя практика ми е помогнала много, защото започнах кариерата си много млада, поне тогава нямахме тази опасност от социалните мрежи , сега големият проблем....
Водещият: Виж как го нарече "опасност от социалните мрежи"
Пенелопе: Ами аз не виждам нищо добро в тях. Както светът ги използва в момента, нищо добро не виждам. Трябва в някой момент да намерим равновесието , да се защитят децата,  подрастващите и главите на възрастните също , не само на децата. Преди не носеха тази опасност, която носят сега и тя е много реална.
Водещият: Абсолютно. Оскар, в Аржентина също ли е трудно да си публична личност?
Оскар: Когато слушах Антонио си мислех за Аржентина. 😅 Да, много е сложно, абсолютно същото. Успехът е синоним на нещо направено. Съгласен съм и с Пенелопе, това голямо изобилие е токсично , хора, които мислят каквото си искат и казват жестоки неща. Аз например нямам туитър и няма да имам, тази мрежа е ...
Водещият: Агресивна
Оскар: Да, много агресивна. Но аз си мислех, че твоят въпрос е свързан с друго в началото. За политическата коректност.  Какво може и какво не може да се каже.
Водещият: Оскар, всеки път има все по-малко неща, които могат да се кажат..
Оскар: И това е много опасно.
Пенелопе: От друга страна се казват жестоки неща и не се случва нищо.
Водещия: Ядосах се. 😂 Омразата се ражда от това , че не можеш да накараш другият човек да направи това, което ти желаеш. От това произлиза омразата. Има някой , който прави нещо и ти не можеш да го накараш да прави това, което ти искаш. И вече не го харесваш. Без значение дали си известен или си свързан по някакъв начин , или ако имаш други политически възгледи.
Оскар: Затова ли харесваме толкова тираните?
Водещият: Може би, има няколко такива по Света , не знам какъв кастинг сме направили сега да командват в момента, но после ще е трудно да се поправи.
Оскар: Да искаш другите да правят това, което на теб ти се иска...

* Оскар Мартинес е аржентински актьор, писател и театрален режисьор.

Видях , че майката на Керем има рожден ден днес, но не съм привърженик да поздравявам по форуми реално непознати хора, нито за Керем, нито за Ханде съм писала нещо. Ако искам да ги поздравя ще напиша нещо в туитър и ще ги тагна. Така поне има шанс да го видят. Евентуално. Може би към 0,01% , но го има Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 12:50 от mikipoli

# 136
"Ханде Ерчел няма проект на екран повече от 7 месеца, но това не пречи да бъде на върха. Успешната актриса се класира на 3451-о място сред повече от 11 милиона актьори в света в IMDB Starmetre, което беше обявено тази седмица, и 1-во място сред турските актьори."

Търсих сайта, за да проверя на кое място е Керем. Под номер 5 е. Simple Smile

https://www.socipol.com/v2/index.php?c=imdb

Непубликувани от сета на сериала. Flowers Hibiscus

# 137
Превет, момичета,
За мен е удоволствие да Ви чета. Много се радвам, че се завърна настроението от началото на сериала (поне аз така го чувствам Blush). Flowers Rose
И да попитам, знаете ли как се формира класацията на IMDB Starmetre.

# 138
Понякога просто изключваме светлината, за да помислим в тъмното. Друг път...да се усмихнем за преживяното.

Страхотно видео. Резюме в 2 минути на първите няколко епизода от 2ри сезон, които за мен бяха най-вълнуващи. ❤
https://mobile.twitter.com/thebxmiyy/status/1508470367991517195

Сними, радвам се много, че те свалихме от балкона. Hug
Ето това е самата класация в сайта. Пише "най-популярни личности", може би ги класира по посещаемост на страниците им, отчита трафика
https://m.imdb.com/chart/starmeter/
 Самият сайт е като голяма база от данни за актьорската гилдия и филмовите продукции в световен мащаб, много популярен за отчитане на рейтингите на филми/сериали, има профили както на всякакви актьори, така и на техните продукции. Рейтингът на SCK е 7,8 пункта от 10, което е изключително високо , тази оценка е дадена от 8600 човека, не са много, защото самият сайт е по - популярен в САЩ.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 13:47 от mikipoli

# 139
Snimi, щастлива съм, че се включи. Flowers Hibiscus

Това намерих като информация, та покрай твоето запитване и на мен да ми стане ясно. Stuck Out Tongue Closed Eyes

"IMDb определя своя Starmeter като „представящ това, от което хората се интересуват, въз основа не на малки статистически извадки, а на действителното поведение на милиони потребители на IMDb“. Те бързат да посочат, че тази класация означава, че за включените в нея има високо ниво на обществена осведоменост. „Основната мярка е кой и какво гледат хората в IMDb... от повече от 200 милиона уникални посетители месечно.“ Преди 2 години IMDb интернализира своята таблица на класацията на Starmeter и сега използва таен алгоритъм, който привидно е засегнат от:
Брой кредити, изброени в IMDb
Популярност на вашите проекти, изброени в IMDb
Брой показвания на страници (кликвания към) във вашия обществен профил
Брой коментари на „таблата за съобщения“ на вашия профил (стойност повече от кликванията).

И така, как IMDb влияе върху образуването на STARmeter?

Всеки път, когато някой посети IMDb страницата на даден актьор (Ханде и Керем в случая), това има положителен ефект върху STARmeter на актьора.Така че, когато някой отиде на страницата на IMDb, за да я хареса, това действие автоматично има положителен ефект върху STARmeter, защото включва нов преглед на страница.

# 140
Мidnight__sun, благодаря! Flowers Rose

# 141
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Пренасям това пожелание от заглавната страница на тема 84  с надеждата  да е актуално и за тази тема...

Тук ще намерите прекрасни романтични души. Темата предлага групи в няколко направления:

Група за взаимопомощ и подкрепа в радостни и тъжни моменти – тук всеки може да намери сродна душа, приятелско рамо и подкрепа, да намери своя отдушник или просто да се почувства разбран; Blush Маски не изискваме, розовите очила ги осигуряваме безплатно. При необходимост раздаваме и розови хапчета. Misc Pill

Група по арт терапия, музикална терапия, визуални изкуства и творческо писане, - тук ще намерите най-забавните и креативни нежни създания във форума, ще си напълните душата с красиви снимки, прекрасна музика, невероятни анализи и сценарии. Разполагаме и с невероятно добра детективска агенция MagPeople Eyes

Корпус за бързо реагиране – винаги ще намерите актуални новини, снимки, информация за актьорите и сериала, както и експресни и точни преводи на всичко;

-  и не на последно място за любителите на кулинарното изкуство, тук ще намерите едни от най-добрите готварски курсове във форума – може да се намерят рецепти за всичко: от бъркане на яйца и  кексове, точене на баници, баклави, наденици.  Сервира се винаги горещо кафе с подходящи сладки.  В дните с пряко предаване (и фрагмани, и озет) има и по-силни напитки, по избор. След хубав епизод раздаваме и спални комплекти, от най-качествените.
 Внимание: Престоят в Темата може да доведе до загуба на представа за времето, учестено сърцебиене, слабост в коленете, световъртежи или изпускане на телефона.  Ако четете по време на работа, имайте предвид, че са възможни внезапни и необясними избухвания в смях. В случай, че работите в едно помещение с колеги (или се намирате в служебна среща), моля, подгответе се предварително с достоверна история на какво се смеете, иначе има опасност да изпаднете в конфузна ситуация.
 Със сигурност обаче престоят тук ще ви донесе много положителни емоции и усмивки от сърце.
Насладете им се пълноценно.
 Прекрасни момичета, бъдете здрави.  Много ви прегръщам.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 16:23 от gostenka68

# 142
  • София
"Ханде Ерчел няма проект на екран повече от 7 месеца, но това не пречи да бъде на върха. Успешната актриса се класира на 3451-о място сред повече от 11 милиона актьори в света в IMDB Starmetre, което беше обявено тази седмица, и 1-во място сред турските актьори."

Търсих сайта, за да проверя на кое място е Керем. Под номер 5 е. Simple Smile

Привет, прекрасни и слънчеви момичета! Flowers Hibiscus

Включвам се по темата за онлайн базата данни с информация IMDb (съкращение от Internet Movie Database) свързана с филми, телевизионни сериали, домашни видеоклипове, видео игри,  актьорски състави, продуцентски екипи, лични биографии, резюмета на сюжети, любопитни факти, оценки и отзиви на фенове, критики от експерти и др. Следя платформата от няколко години и ви оставям линкове към страниците на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин за тези от вас, които се интересуват:
https://www.imdb.com/name/nm7495853/
https://www.imdb.com/name/nm2792064/
В тази база данни има много интересна информация за техния творчески път, линкове към предишните им проекти, снимки, награди и т.н.

Елегантни, стилни и чаровни!

Желая ви един прекрасен, слънчев, усмихнат и много цветен уикенд! Flowers Sunflower Nature Sun With Face

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 16:47 от nrgmama

# 143
  • София

Мики, Heart благодаря за превода на интервюто! Flowers Cherry Blossom Казаното от тези известни и доказали се артисти за известността, социалните мрежи, влиянието им върху живота на младите и въобще на обществата, отношението им към политиката и политиците съвпада до голяма степен и с моето мнение и отношение. За сега приемам соц мрежи и новите комуникационни възможности като необходимото зло, което човечеството все още не може да използва и управлява предимно за добри дела.  Не съм въобще специалист по история на цивилизацията ни, но мисля че не веднъж в тази наша обща история технологиите са изпреварвали знанията, умението и желанието на човеците да ги използват рационално, в името на общото благоденствие.
Напълно съм съгласна с казаното от водещия за омразата, затова съм го пренесла като цитат.

Омразата се ражда от това , че не можеш да накараш другият човек да направи това, което ти желаеш. От това произлиза омразата. Има някой , който прави нещо и ти не можеш да го накараш да прави това, което ти искаш. И вече не го харесваш. Без значение дали си известен или си свързан по някакъв начин , или ако имаш други политически възгледи.

Мики, Heart Eyes благодаря още веднъж за превода!

# 144
Дилеми, аз ти благодаря, че сподели видеото, в противен случай никога не бих го изгледала, дори да ми беше попаднало в туитър. Hug

Гости, къде ме върна! 😱 Тези думи бяха написани от нашата прекрасна съфорумка blue. 💙

Ти си от тези хора, които дори 5 минути, следкато си се запознал с тях, вече знаеш , че ще отворят празнина в теб, когато си тръгнат. И разбира се , аз се влюбих.

# 145
  • Плевен / София

Гости, къде ме върна! Тези думи бяха написани от нашата прекрасна съфорумка blue.

Да, страхотни мнения имаше в онези теми....Дух, който се надявам да се възроди...

# 146
Гости , подготвяйки тази тема никога не сме се надявали или очаквали нещо да се възроди, искахме просто място , където можем да пишем без притеснение. Мислехме, че ще ви изненадаме с тази тема, а всъщност изненаданите бяхме ние. Очевидно стана колко много хора сме били на една вълна и дори не сме го знаели. Надявам се наистина тук спокойно да обсъждаме личния живот и бъдещите проекти на Ханде и Керем, независимо какви са техните отношения. Вече се усеща вятърът на промяната... Nature Dash

Страхотно включване направи с химна, на мен телефонът ми още звъни с Gold, само да си кажа. Така че, волно или неволно, се сещам за SCK всеки ден. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 147
  • Плевен / София
Гости , подготвяйки тази тема никога не сме се надявали или очаквали нещо да се възроди, искахме просто място , където можем да пишем без притеснение. Мислехме, че ще ви изненадаме с тази тема, а всъщност изненаданите бяхме ние. Очевидно стана колко много хора сме били на една вълна и дори не сме го знаели. Надявам се наистина тук спокойно да обсъждаме личния живот и бъдещите проекти на Ханде и Керем, независимо какви са техните отношения. Вече се усеща вятърът на промяната... Nature Dash

Страхотно включване направи с химна, на мен телефонът ми още звъни с Gold, само да си кажа. Така че, волно или неволно, се сещам за SCK всеки ден. Stuck Out Tongue Winking Eye

Като написах "дух" мислех за чувствата, с които пишех тогава и съпричастността на всички коментиращи в темите.

# 148
  • София
Гости      
Прекрасни постове имаше, а и духът беше съвсем друг. До един момент....
Радвам се, че започна да се възвръща отново.

Много таланти притежава това прекрасно момче Керем. Той никога няма да остане гладен с тези негови две вълшебни, златни ръце.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 18:02 от БлагаВест

# 149
  • Плевен / София

Общи условия

Активация на акаунт