Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 178
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Дилеми, много благодаря за подробната информация, май съм виждала снимки на Ханде от музикален фестивал, с една синьо-зелена плитка изкуствена, но не знам дали е точно от този.
Дари, Мирка, редактирайте си постовете и сложете по една снимка на Керем/Ханде, ако искате да не ги изтрият...

Слънце, добре дошла! Nature Sunrise
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 23:17 от mikipoli

# 121
Мики, точно от там е. От 2018 година.

# 122
Слънце , Kissing Heart добре дошла си си в дома. За да ни е топло и уютно ни трябва слънчев лъч, който да ни сгрява с тези стихчета.Heart

Миналият петък Азисия пътува до Истанбул, тази седмица е Златна( честито ново аватарче и лек път), да питам другият петък ще пътува ли някой, питам защото се пада 15, може да види нашите хора и да ни каже от първа ръка, кои са и за къде пътуват. Joy Не вярвам на свободните съчинения на Т. папараци, но на някоя от вас бих повярвала. Joy

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 23:37 от Sisi*9

# 123
Слънце, благодаря за снимките, помнех ги доста смътно и сега забелязах , че Ханде и тогава е била с бретон , случайност ? Не мисля. Joy

Реакцията на Ханде, когато е видяла татуировката на това момиче. (много ми е неприятно да пиша думата фен , не я харесвам и аз като Керем. Joy)
Мисля , че пише "Кралице, колко си красива" или нещо от сорта.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 23:51 от mikipoli

# 124

Слънце, добре дошла у дома! 😘
Радвам се да те видя отново. Прекрасно аватарче, с удоволствие ще се спирам да го поглеждам. Един от любимите ми моменти в сериала.
Отдавна не беше се отдавала на поезия. Готвим стихосбирка все пак. 🙃
Благодаря за спойлера с легендите за маргаритката. Останалите прочетени неща ги забравям, но точно това е, което ми се е запечатало в съзнанието относно цветето - "окото на деня". 💮

Чудна кошничка! На едно въпросче не мога да си отговоря само - хризантеми ли са или маргаритки. Не се научих да ги разпознавам по снимки 🙄😂
Ще прозвучи грубо и нетактично ако кажа не ме хвалете и не ми благодарете вече, та макар и да ми е неловко просто ще си замълча, а вие си пишете каквото ви душа иска 🤣

Заедно бяхме, момичета. Четирите М - Мики, Миднайт, Миси + мен.
И винаги е било така когато аз съм се заемала с темите. Някой помага с шапка, линкове, гифчета. Само отборът е различен 🙃 Иначе не ги забравям тези малки подробности и са ми важни, не обичам да ми се приписват заслуги.

На всички спокойствие и търпение пожелавам. Не е хубаво, че постоянно напомняме, но вие и без друго се усещате. Под наблюдение сме, но и това ще отмине!🙃

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 00:11 от Margarita N.

# 125
Марги, търсила съм ги специално да са маргаритки. Relaxed

Какво стана със снимките от онзи испански фотограф? Беше пуснал стори, че ще има продължение, но май така си остана.

Още малко от фестивала в Малага! Blue Heart

# 126
Мило Слънчице, Sparkling Heart добре дошла, миличка! Честита свобода! Шармантно завръщане! С прекрасни стихове, интересни легенди за маргаритките и красиво аватарче! На мен също са ми много любими нежните маргаритки!

От твоя и на Марги поста разбрах кои са членовете на 4 Magic - спокойно може да добавите и4 М - Марги, Миднайт Сън, Миси и Мики Sparkling Heart нашите добри феи! Марги, Sparkling Heart току що ти видях поста и ми стана весело, че ви нарекох и аз така - 4 М!

Слънчице, Sparkling Heart с поздрава към Мирка 76 Sparkling Heart ми припомни една изключителна жена и певица, на чийто глас и емоционално пеене се възхищавам - Неда Украден. Израснала е в Сараево, СР Босна и Херцеговина. Поздравявам всички с една от любимите ми песни на Неда Украден - "Зора е":

Скрит текст:
Съмна се... Сълзи от очите ми потекоха.
Съмна се, а теб те няма...
Чуваш ли? Не мога без теб!!!
Сънувам те, сънувам те!
Всичко още, всичко още,
всичко ми напомня за теб!
Само песента ми се чува...
А теб те няма!!!

Съмна се... Сълзи от очите ми потекоха.
Съмна се, а теб те няма...
Чуваш ли? Не мога без теб!!!
Сънувам те, сънувам те!
Всичко още, всичко още,
всичко ми напомня за теб!
Само песента ми се чува...
А теб те няма!!!

Съмна се, а теб те няма!
Само тъгата ме милва...
Съмна се... Сълзи от очите ми потекоха!

Миси, Sparkling Heart много благодаря за страхотната песен! Усещам как ще си направим и музикален клуб в темата. Веднага ти връщам жеста с една много мелодична песен на испански, в която се пее пак за раздяла:

Pablo Alborán - Perdóname (con Carminho)

Скрит текст:
Ако някой път попиташ защо,
няма да знам как да ти дам причина, не я знам.
Затова и още, прости ми.
Ако някой път проклинаш любовта ни,
ще разбера сърцето ти, но ти няма да ме разбереш.
Затова и още, прости ми.
Нито дума повече,
нито целувки на разсъмване,
нито дори милувка ще има.
Това свършва тук,
няма начин да ти кажа да.
Ако някога си смятала, че заради теб
или по твоя вина съм си тръгнал,
не беше ти. Затова и още, прости ми.
Ако някога съм те накарал да се усмихнеш,
малко по малко си повярвала в мен,
бях аз, зная. Затова и още, прости ми.
Нито дума повече,
нито целувки на разсъмване,
нито дори милувка ще има.
Това свършва тук,
няма начин да ти кажа да.
Чувствам, че те подлудявам,
давайки ти отрова от устните си.
Чувствам, че трябва да си тръгна така,
без да ти кажа сбогом.
Прости ми.

Дари, Sparkling Heart много са ти точни усещанията и правилни разсъжденията! На мен и двете сестрички много ми харесват! Бедната им майчица не можа да им се порадва! Сигурно ги пази и закриля отгоре. Двете са като белоснежка и червенорозка. Имат и двете сладки трапчинки и те карат да се усмихнеш само като ги видиш. Слънчеви момичета!

Yassy_N, Линде и Дилеми Sparkling Heart много благодаря за информацията за пътуването на Ханде и Гамзе за САЩ и фестивала Коачела!

Хубав спомен от началото на приказката ни:

# 127
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителен емоции ден! Hug

Gift Heart Wink

# 128
Добро утро и от мен! Вече сме на една крачка от уикенда! Пожелавам Ви един прекрасен петък! С удоволствие чета и слушам всичко, постнато в темата 😊

Продължават да се появяват снимки на Ханде с нейните фенове от Милано.
Обожавам надписа върху торбичката ❤️

Днес пожелаваме честит рожден ден на Чидем Бюрсин. Да бъде здрава, да продължава да се радва на семейството си и да успява по-често да се вижда с Керем 😊. Може да бъде само горда от себе си като майка, виждайки колко стойностни хора са Керем и Мелис.

Нашият сериал продължава да жъне успехи. Бил е най-гледаният в платформата HBO Max за Латинска Америка.

# 129
  • София
Добро утро! Heart Eyes Да е лек и спокоен денят ви! Stuck Out Tongue Winking Eye

ЧРД на майката на Керем. Flowers Hibiscus

Клипче с А.Бандерас, в референциите пишат, че казва нещо важно, но само толкова... Няма субтитри. Rolling Eyes Ползващите испански момичета, разкажете ни за какво си говорят, моляяя. Hands Pray
https://twitter.com/i/status/1512169541110956056

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 08:29 от Dilemi

# 130
  • София
Добро утро мили момичета! Пожелавам ви днес един слънчев и много лек петъчен ден.

Честит рожден на мама Чийдем, с пожелание за здраве. Да има много щастливи дни, да има много сбъднати мечти.

# 131
Добро утро, пчелички! Animal Bee
Не знам дали си спомняте, преди много често ви наричах така, след това несъзнателно спрях, вчера пак получих факс да ви нарека по този начин. Joy Обичам вашето жужене в темата. Снощи преди лягане изчетох отново абсолютно всички постове в темата, истинска терапия, трябва да ни впишат в учебниците по психология като метод за справяне със стреса. Joy
Стъпките на метода са следните:
1. Отваряте бг мама.
2. Влизате в темата: Ханде Ерчел и Керем Бюрсин- професионален и личен живот.
3. Четете и се усмихвате , ако някой коментар ви е харесал много,  може да го препрочетете безброй много пъти. Joy
4. Вече сте освободени от стреса на ежедневието и проблемите. Вече сте в свой собствен балон от положителни емоции. Heart

Дари, много ми хареса това, че сякаш виждаш усмивките ни , и аз го усещам по същия начин. Дано така да остане!

Дилеми , погледнах интервюто , освен Бандерас и Пенелопе говори малко и още един човек , който не знам кой е, но ще го проверя,  разбрах само, че е аржентинец. Joy Говорят за славата и социалните мрежи. Наистина е интересно , ще го преведа с удоволствие в следващия си пост. Blush

Желая приятна работа на всички, които са на работа днес. Взимайте си доброто настроение и си свършвайте бързо задачките, че уикендът чука на вратата. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 10:21 от mikipoli

# 132
Добро утро, момичета! Relaxed Flowers Cherry Blossom

Мира и Сиси, благодаря ви. Gift Heart

Да си призная и аз се връщам да чета постоянно, от първа страница. Прекрасни коментари сте написали. Удоволствие е да се чете, сякаш се върнах в периода на сериала и точно такъв коментар на някоя от вас ме провокира да се разпиша в темата. Flowers Bouquet

От Ханде чакаме фотосесията и рекламният клип за Атасай. Също фотосесията и клип за Nocturne.

https://twitter.com/atasayjewelry/status/1509896273763184679

Четох онзи ден, че Керем бил на път да подпише за нова драма, но малко се разминава с неговите 6 месеца пауза. Stuck Out Tongue

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 11:01 от midnight__sun

# 133
# 134
Слънчев петък ви пожелавам момичета .
Докато бях в Истанбул не успях да видя нашите люцимци но поне видях магазин на Атасай и билборче на Ханде. Все едно бях близо до нея макар и виртуално .

Прекрасна усмивка и красива жена.

Общи условия

Активация на акаунт