Дари, Мирка, редактирайте си постовете и сложете по една снимка на Керем/Ханде, ако искате да не ги изтрият...

Слънце, добре дошла!

добре дошла си си в дома. За да ни е топло и уютно ни трябва слънчев лъч, който да ни сгрява с тези стихчета.

Не вярвам на свободните съчинения на Т. папараци, но на някоя от вас бих повярвала.

)

добре дошла, миличка! Честита свобода! Шармантно завръщане! С прекрасни стихове, интересни легенди за маргаритките и красиво аватарче! На мен също са ми много любими нежните маргаритки!
нашите добри феи! Марги,
току що ти видях поста и ми стана весело, че ви нарекох и аз така - 4 М!
с поздрава към Мирка 76
ми припомни една изключителна жена и певица, на чийто глас и емоционално пеене се възхищавам - Неда Украден. Израснала е в Сараево, СР Босна и Херцеговина. Поздравявам всички с една от любимите ми песни на Неда Украден - "Зора е":
много благодаря за страхотната песен! Усещам как ще си направим и музикален клуб в темата. Веднага ти връщам жеста с една много мелодична песен на испански, в която се пее пак за раздяла:
много са ти точни усещанията и правилни разсъжденията! На мен и двете сестрички много ми харесват! Бедната им майчица не можа да им се порадва! Сигурно ги пази и закриля отгоре. Двете са като белоснежка и червенорозка. Имат и двете сладки трапчинки и те карат да се усмихнеш само като ги видиш. Слънчеви момичета!
много благодаря за информацията за пътуването на Ханде и Гамзе за САЩ и фестивала Коачела!
Добро утро, прекрасни момичета! 

Да е лек и спокоен денят ви! 

Ползващите испански момичета, разкажете ни за какво си говорят, моляяя. 

Обичам вашето жужене в темата. Снощи преди лягане изчетох отново абсолютно всички постове в темата, истинска терапия, трябва да ни впишат в учебниците по психология като метод за справяне със стреса.

Говорят за славата и социалните мрежи. Наистина е интересно , ще го преведа с удоволствие в следващия си пост. 

Препоръчани теми