Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 167
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
От време на време обикалям рускините, не са много достоверен източник, но пък правят хубави колажи и откраднах един, че много ми хареса.

Р.S  Това е Слънцето, бягащо от затвора:joy:

# 106
Най-после тема изпълнена със светлина, усмивки и позитивизъм. Сякаш виждам светлината в очите на всяка една от вас зад екрана на телефона.
Марги, моето предложение за заглавието беше иронично, насочено към продължилия "надзор" и буквално прилагане на правилата. В толкова много теми има по две страници с благодарности към създателите без да с докоснати от модератор.
Мира07, опитах се възможно най-кратко да облека в думи вътрешното си усещане защо не й е мястото на Ханде в чуждестранна продукция, снимана в чужбина - все още.
В живота съм привърженик на теорията за еволюционния растеж- стъпка по стъпка, когато му дойде времето.
Няма по-голям фен от мен на драматичната роля изиграна от Ханде в рано спрения сериал "Азизе". Беше потресаваща, великолепна, прекрасна. Ханде може много, но трябва да се развива стъпка по стъпка.
Според мен Гамзе ще снима някоя реклама в САЩ. Може да е проект с Ханде, защото двете са контрастни.
От снимките в Милано със съжаление констатирам, че макар и красива Гамзе няма харизмата, която излъчва Ханде. Направо изглежда безлична до нея. Дано го види и не предприема съвместни проекти със сестричката, защото не са в нейна полза.

# 107
Момичета , от днес започва излъчването на    " Почукай на вратата ми " в Чехия. Желая успех на сериала , с който Ханде Ерчел и Керем Бюрсин постигнаха световна известност и спечелиха милиони фенове по света. На добър час!

Flowers HibiscusБамби Heart

Flowers Hibiscus Ханде Ерчел спечели сърцата на италианските фенове не само  с красотата си, но и със сърдечността , искреността и вниманието към тях.  А вниманието е най- нежната и красива  ласка...

И нещо за забавление. Опасни са феновете...Визията на Ханде в Италия беше подложена на пълен анализ - коя е марката, кое колко струва...

Flowers Hibiscus Чета всички коментари в темата с интерес, защото така от една страна имам   лични впечатления за коментиращия, а от друга страна научавам и доста нови неща. Абсолютно съм съгласна с Мира Heart, че в темата пишат много талантливи и интелигентни момичета и за мен е чест и удоволствие да  ви чета. Много се радвам , че в темата има нови момичета , а също така някои момичета слязоха от балкона и се включиха , драго ми е да срещна и някои момичета , които отдавна не са писали. Всичко това придава цвят,пъстрота и разнообразие в темата, в която се надявам жуженето да не спира , а оазисът на спокойствието и радостта от общуването  да се съхрани във времето.

" Любовта е светлина, а свободата е отвъд светлината "
Космо Ганди

# 108
Най-после тема изпълнена със светлина, усмивки и позитивизъм. Сякаш виждам светлината в очите на всяка една от вас зад екрана на телефона.

Ако можеш да видиш моите очи - точно така изглеждат:

# 109
В очакване на Слънцето ..... Stuck Out Tongue Winking Eye

.... не остана ...
Sparkling Heart

Sparkling Heart

# 110
Добър вечер, момичета! Flowers Hibiscus Sparkling Heart

Най-напред искам да благодаря на Марги, затова че прие присърце идеята за нова тема. Обща тема и за двамата, за да могат тези, които харесват Ханде да има къде да пишат спокойно, а останалите, които продължаваме да харесваме и двамата, да не увисваме без тема. Марги, благодаря ти, че си ни домакиня. Не мога да си представя, че друг би пуснал темата.
Кошница с маргаритки за теб!

Скрит текст:
Търсейки снимка с маргаритки, попаднах на тези редове. Gift Heart

“C нaближaвaнeтo нa пpoлeттa, ce yвeличaвa и жeлaниeтo ни дa ви paзĸaжeм paзлични интepecни лeгeнди зa цвeтя. Eднo oт ĸpacивитe твopeния нa пpиpoдaтa, ĸoeтo e нapичaнo и цвeтeтo нa Бoгopoдицa e мapгapитĸaтa. Cпopeд пpeдaниятa, cлeд ĸaтo Бoжиятa мaйĸa пoлyчилa блaгaтa вecт oт Apxaнгeл Гaвpaил, тя тpъгнaлa, зa дa я cъoбщи нa cвoя бpaтoвчeдĸa. Πo дългия път,  ĸъдeтo ĸpaĸaтa и дoĸocвaли зeмятa, пoниĸвaли мaлĸи бeли цвeтя. Taĸa ce oбpaзyвaл цвeтeн ĸилим oт бeли мapгapитĸи. Бeлитe им лиcтa, нaпoмняли чиcтoтaтa нa млaдaтa жeнa, a злaтнaтa cъpцeвинa – зa тoплинaтa в cъpцeтo нa Mapия. Cпopeд дpyгa cтapa xpиcтиянcĸa лeгeндa, Бoжиятa мaйĸa дaлa нa мaлĸия Иcyc чacт oт лeнeнo плaтнo, зa дa cи игpae. C нoжицa мoмчeтo изpязaлo мaлĸи цвeтeнцa, ĸoитo paзпpъcнaлo пo пoлянaтa oĸoлo ĸъщaтa. И въпpeĸи, чe билo oщe cтyдeнo, тe ce пpeвъpнaли в иcтинcĸи и ĸpacиви цвeтя. Cтapoтo имe нa мapгapитĸaтa, oзнaчaвa „злaтнo цвeтe, бялo цвeтe“.  Ceгa имeтo нa pacтeниeтo oзнaчaвa пepлa.  Cпopeд eднa фpeнcĸa лeгeндa дъщepятa нa фpeнcĸия ĸpaл Фpaнcoa І  – пpинцeca Mapгapитa дьo Baлoa, cъпpyгa нa Eмaнyил Филибepт І Caвoйcĸи, нapичaн oщe Жeлязнaтa глaвa, пoлyчилa oт cъпpyгa cи, ĸaтo cвaтбeн пoдapъĸ ĸoшницa c мapгapити, изpaбoтeни oт злaтни и cĸъпoцeнни ĸaмъни. A фpeнcĸият ĸpaл Лyи ІХ, зacвидeтeлcтвaл любoвтa и пoчиттa cи ĸъм cъпpyгaтa cи Mapгьopит дьo Πpoвaнc, пocтaвяйĸи мapгapитĸaтa peдoм дo лилиитe нa нaциoнaлния флaг. Oт вeĸoвe мapгapитĸaтa билa нapичaнa „бoжa ycмивĸa“ или „oчeнцeтo нa дeня“. Tя oтвapя бялaтa cи чaшĸa c изгpeвa нa Cлънцeтo и я зaтвapя пpи cпycĸaнeтo нa нoщтa.” Нейното бяло одеяние символириза невинността.” – казва за цветето великият Шекспир, а друг голям английски поет пише: „… розата царува само едно лято, а маргаритката вечно.”

Миси и Мики, благодаря ви, че се включихте много бързо и успяхме да се организираме за отрицателно време. Flowers Hibiscus Heartpulse

Благодаря на всички, които се включиха вчера и днес. Очаквах, че ще има голяма активност, но направо ми скрихте шапката. Много хубаво ми стана, много мило. Relaxed

Иринка, чудесна новина. Голямо и много важно събитие за теб. Леко раждане и нека всичко мине безпроблемно.

Мирка 76, драго ми е, че вече имаме и международно присъствие в темата. Stuck Out Tongue А още по-хубаво ми стана, че снощи след като видя, че е създадена, се регистрира. Нещо любимо от 2007 за теб. Gift Heart

Скрит текст:

Не ми е традиция, да влизам в нова тема с рима, но поводът за мен е специален. Та ви споделям моите мисли от тези дни.

Без форум известно време, добре ми беше,
 да не влизам често, да чета рядко, просто ми се мълчеше.
Ядосах се, успокоих се и услуга ми се направи
от искрата, пожар взе, че се запали.
Мястото си там последно време трудно намирах,
и тези редове набързо ви ги написах.
Тази тема не я виждам като ново начинание,
имаме си нужда от спокойствие, от свежа глътка, от дихание.
От омагьосания кръг да се излезе, да стане по-широко,
към хоризонта да се погледне от малко по-високо.
Свободно да се пише без притеснение,
да сложиш две снимки на Ханде без угризение.
За успехите да ги похвалиш наравно двамата,
без да искаш да разгориш жаравата.
Да се чувстваш задължен страна да заемеш,
един да избереш, а другия да го отследваш.
Голяма работа като някой го е направил,
от последните две години хубавото поне дано е запазил.
Тази тема не е бунт, нито опит да се внася смут.
Време е да вдигнем левела, темата да я ъпгрейднем,
от носа си малко по-далече да погледнем.
Право на лично мнение, “не се обиждай” и толерантност,
в повече на някои им дойде тази своенравност.
Иска ми се тук да е уютно, да ни е приятно,
да се връщаме отново, всеки ден, многократно.
За любимците ни всичко ново първи да донесем,
конфликтите максимално да избегнем,
поуките да си извлечем, добрият тон да пренесем,
новите попълнения с радост да посрещнем,
на останалите...от мене чао и до нови срещи.
Сериала, Ханде и Керем си ни събраха,
свивам си гнездото тук, под тази стряха. Sparkling Heart

# 111

Добър вечер и от мен!
По информация на испанките Ханде и Гамзе заминават за щатите на музикален фестивал, който се  провежда ежегодно, но е бил спрян заради Ковид кризата. Фестивала е в Калифорния и е на 15 април. Ханде и преди е ходила на този фестивал.Да взима човека и право там да разтоварят...

# 112
# 113
  • Dupnica
Привет момичета,
Радвам се, че си имаме прекрасен, Слънчев, топъл, пъстър дом!
Благодаря на създателите и на всички пишещи! Heart
До скоро и лека вечер! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 17:53 от gali-viki

# 114
  • София
Уау, още едно дългоочаквано Слънце се появи, макар и полунощно.
И както само тя го може с едно невероятно стихче. Точно на място.
Слънчице, очаквах те и се радвам, че отново си в редиците. Нека всичко, което ще споделяме в тази тема е само хубаво и положително.

Относно предстоящето пътуване на семейство "Инфлуенсър"  има много версии. Засега не знаем точно с кого ще пътуват. Но една от новините е, че скоро е бил рожденият ден на мама Чийдем. Твърди се, че Ханде и Керем ще пътуват за САЩ на 15-ти април. На нас ни остава да чакаме. Скоро ще разберем.

# 115
https://youtu.be/-8RyzuRl0hA
благодаря за песента

# 116
https://twitter.com/i/status/1511490647638822917

благодаря на предупреждението за дупли пост
ponočno sunce LP

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 23:30 от mirka 76

# 117
БРО да не е банната/наказана от модераторите?

# 118
  • София
Относно визите за САЩ, които споменава Гамзе... Твърди се, че Гамзе и Ханде ще ходят на фестивала Коачела, Калифорния, който се провежда за първи път след отмяната му през 2020 година. Твърди се също, че Ханде е посещавала този фестивал няколко пъти.

Фестивал Коачела - музика и арт под калифорнийското небе

Скрит текст:

https://darik.bg/muzikalniat-festival-koachela-se-zavrasta-prez-april-2022-godina
Музикалният фестивал Коачела в Южна Калифорния, САЩ, ще се завърне за първи път от две години през април 2022 г., предаде Ройтерс, позовавайки се на организаторите.

Двадесетгодишната проява - една от най-големите в света, беше отменена през 2020 г. заради коронавирусната пандемия, припомня агенцията.

Организаторите от Голдънвойс правеха планове да върнат фестивала през октомври тази година, но впоследствие се отказаха от тях.

Отмениха музикалния фестивал Коачела за трети път

Коачела събира около половин милион почитатели на музиката в Индио, източно от Лос Анджелис, през два уикенда. Датите за 2022 г. са 15-17 април и 22-24 април, се посочва в изявлението, направено от организаторите. Билетите ще бъдат пуснати в продажба в петък.

Изпълнители за 2022 г. на този етап не се съобщават.

Сред хедлайнерите за 2020 г. бяха Франк Оушън, "Рейдж агейнст дъ машин" и Травис Скот.

Един хубав музикален фестивал с няколко от любимите ти изпълнители е достатъчен да те накара да пропътуваш хиляди километри. Американският Коачела (Coachella) е не просто “един хубав фестивал”, а легендарно музикално и арт събитие, което всяка година чупи собствените си рекорди за посещения. През 2017 г. за един уикенд там са били повече от 250 000 души. За да си го представиш, това е повече от населението на Бургас.

Името Коачела се е превърнало в емблема на свободния дух, съвременния парти живот на открито и фестивалната култура. Модни брандове всяка година пускат специални колекции фестивални дрехи, посветени на събитието, а лайфстайл издания от цял свят изготвят специални пътеводители. И всичко това за събитие, което трае едва два уикенда!

Възможността посетителите на Коачела да разпънат палатка във фестивалната зона на пръв поглед звучи като стандартната опция, която предлагат повечето фестивали на открито. Но тук понятието “къмпинг” достига нови измерения, тъй като вместо да носиш старата си палатка, можеш да наемеш индианско типи на брега на езерото Елдорадо или луксозно бунгало в сафари стил встрани от лудницата на сцените.

Името си Коачела дължи на долината в Калифорния, в която се намира Емпайър Поло Клуб - мястото, където се провежда събитието от основаването си. За първи път локацията е използвана за концерт от групата Pearl Jam, която през 1993 г. я избира, тъй като бойкотира сцени, контролирани от една от големите компании за продажба на билети в Щатите. След като става ясно, че мястото е идеално за големи музикални събития, през 1999 г. в клуба се провежда и първият фестивал Коачела.

Освен за музика, Коачела е място за визуални изкуства и скулптура. Интерактивни творби са част от фестивалната зона и превръщат преживяването в нещо магическо и почти сюрреалистично.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт