Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 143
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Момичета вижте на какво попаднах, но нямам идея дали е вярно.

"Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) - нов турски сериал е закупен от bTV

Най-очакваният турски сериал започва в България!
bTV Media Group е закупила правата за излъчване на превърналата се в световен хит романтична поредица "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı).

Продукцията с участието на Керем Бюрсин и Ханде Ерчел ще се завърти тази година в ефира на дамския канал bTV Lady.

"Почукай на вратата ми" стартира в Турция през лятото на 2020 г. и моментално се превръща в най-гледания летен сериал. Състои се от 52 оригинални епизода в два сезона.
Интернационалната версия на сериала, която ще бъде показана у нас, съдържа 161 епизода по 45 минути.
Химията между главните актьори - Ханде Ерчел и Керем Бурсин, е толкова силна, че двамата пренасят любовта си и в реалния живот.

Звездният каст на "Почукай на вратата ми" се допълва още от любими имена като Неслихан Йелдан (Сенем от "Завинаги"), Мелиса Дьонгел (Сюрея от "Намери ме), Еврим Доан (Йешим от "Една жена", Шейма от "Нашата история") и др.

Историята:

Еда Йълдъз (Ханде Ерчел) винаги е мечтала да учи в чужбина. Тя вярва, че това може да реши всички проблеми и след като получи образование, ще може да помогне на леля си. Съдбата обаче обърква всички планове на Еда.

Серкан Болат (Керем Бюрсин) е един от най-известните инженери в Истанбул, чиято компания трябва да плати за образованието на Еда. Въпреки това фирмата решава да откаже възстановяването на разходите за обучение, а Еда от своя страна иска отмъщение. Тя нахлува в офиса на Болат и се закопчава към него с белезници.
Серкан приема да плати разходите ѝ, ако тя се съгласи да се представи за негова годеница за два месеца, за да провокира ревността на жената, която обича, и така да я спечели. Еда се съгласява, но постепенно фалшивата им любов се превръща в истинска.
Прочетете още за: Керем Бурсин , Новини от екрана , Почукай на вратата ми , Премиери , Ханде Ерчел , bTV Lady

Извинявайте, за дългият пост, но не знам как да го сложа от телефона в скрит текст.Blush

Миси, сигурна бях, винаги сме разчитали на теб. Heart

# 91
Да, Сиси, тази новина излезе преди може би 2 месеца? Дали не беше и повече, но до момента е само анонс, няма дата, няма нищо. 🤷‍♀️

nrgmamа, страхотен пост,  знаех си, че ще се появиш ❤

# 92
Сред нас имаше здравни работници, колко от тях са тук и сега не знам, но ако ни четат да се чувстват поздравени за професионалния си празник. Flowers Cherry Blossom

Събираме се една по една, за щастие сте толкова много, че не смея да ви назова поименно - ще пропусна някоя.
Радвам се, че сме отново заедно, макар и след дълга пауза. Очаквам и още. На новите попълнения - добре сте ни дошли!

За оформлението на заглавния пост се погрижи 4 Magic, Wink но темата реално я правите всички вие.
Едно заглавие, пространство за писане, желание и добро настроение са достатъчни.

Дари, много ми хареса предложението ти - кратко, точно и ясно, но нашето дава повече възможности ми се струва. С риск да не ми схванеш мисълта, но няма да изпадам в подробности Wink

# 93
BlushДа, извинявам се, видях, че новината е от януари, но значи е закупен в България.

Честит празник на всички здравни работници! Flowers Four Leaf CloverFlowers Bouquet

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 20:22 от Sisi*9

# 94
# 95
  • София
Привет! Heart Eyes
Сиси, дано са купили най-сетне SCK. Както винаги едни от последните.  SunglassesДано дублажът е добър, голяма загуба е, че няма да се чува гласът на Керем.Hug

Честит празник на всички здравни работници! Flowers Hibiscus

# 96
+1, жалко за гласът на Керем...
Иначе съм любопитна за дублажа и знам, че има хора, които очакват сериала да започне в България и да се уверят с очите си за каква химия става дума 🔥

# 97
Винаги съм предпочитала да гледам сериали със субтитри.  Обичам да слушам гласовете на актьорите, по- лесно долавям емоцията дори да е на непознат език. За мен ще е голяма загуба освен гласа на Керем и на всички останали - нямаше някой да ме дразни от всички участващи с гласа си.

# 98
За дублажа и аз ще съжалявам.
По принцип не обичам дублирани филми и сериали. Но в името на това да си гледам любимия сериал за втори път, при това на български, ще понеса 😊
Дано скоро имаме конкретна дата.

# 99
Страхотна тема, момичета! С пожелание да бъде най-позитивната в подфорума! Поздравления за създателките!🪸

Надявам се слънчевите патрони на темата да бъдат щастливи с решенията, които взимат и да имат пред себе си много възможности да сбъдват мечтите си. Те го заслужават! Nature Sunny

“Стойте близо до хора, които усещате като слънчеви”

Честит празник на работещите в сферата на здравеопазването! Flowers Four Leaf Clover

# 100
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Безкрайно се радвам, че имам възможността да прочета толкова интелигентно написани, хубави и вдъхновяващи постове от всички вас! Едва изчаках края на работния ден, за да се насладя на разтоварващо и приятно четиво по тема, която ме вълнува!

Мики, Sparkling Heart определено сме на една вълна, миличка! Предлагам да си основем тук в темата литературен клуб, в който да си постваме препоръки или анотации за интересни и хубави книги, които сме прочели, както и цитати от наше или друго творчество, което искаме да споделим. Чакам с нетърпение стихосбирките на Марги и Слънчицето! Sparkling Heart
Можем да слагаме в скрити текста. Ще пробвам да го направя веднага и съм сигурна, че ще продължим да си обменяме информация по тази тема.

За членовете на темния литературен клуб, почитатели на историческите трилъри:
Скрит текст:
Хареса ми много творчеството на д-р Глен Ло̀рънс Ку̀пър (на английски: Dr. Glenn Lawrence Cooper), който е американски писател на бестселъри в жанра исторически трилър. Той също е археолог, лекар в областта на фармакологията, сценарист и продуцент.
Прочетох трилогията, с която става известен:
Серия „Уил Пайпър“
Библиотеката на мъртвите, Library of the Dead (издаден и като „Secret of the Seventh Son“) (2009)
Книга на душите, Book of Souls (2010)
Библиотекарите, The Keepers of the Library (2012)
Анотация за Библиотеката на мъртвите:
"Жертвите като че ли нямат нищо общо помежду си — нито по възраст, нито по произход, нито дори по начина, по който умират. Единственото, което ги свързва, е получената в кутиите им пощенска картичка, обявяваща датата на смъртта им. Тъкмо когато попада на обещаваща следа, агент Пайпър е отстранен от случая.

Той продължава разследването на своя глава и трябва да надхитри безжалостен екип тайни агенти от Зона 51, защитаващи най-голямата тайна на правителството. От средновековния манастир до най-модерната правителствена лаборатория, „Библиотеката на мъртвите“ обхваща векове и континенти, за да ни поднесе едно детайлно проучване върху съдбата, предопределението и изборите, които правим в живота си."

Ето линк към творчеството на български език на Глен Купър: https://chitanka.info/person/glenn-cooper

Приятно четене! Ще се радвам на отзиви! Очаквам и вашите предложения за хубави книги!

Мики, Sparkling Heart в потвърждение на това, което писа:
Цитат
Да благодарим и на Гамзе,,че е такъв виден инфлуенсър и публикуваше постоянно снимки от местата , където се намират, та феновете да намерят Ханде. Joy

има статии в медиите по темата. Ето една от тях:

"Ханде Ерчел разтърсва социалните мрежи от дни с пътуванията си до Милано, Италия, и снимките, които сподели. Списание Harper's Bazaar широко отрази посещението на Ханде Ерчел. В новините се посочва, че Ханде Ерчел предизвика буря в Италия.

Искреността на Ханде Ерчел, която срещна феновете си и се снима с тях, докато се разхождаше из Милано, официално очарова италианците. Освен публикациите на Ханде Ерчел, свои снимки в социалните мрежи споделят и италиански фенове, които успяха да се снимат с нея.

Междувременно всички мислеха, че Ханде Ерчел отива в Италия само за да я види. Това обаче не беше така. Твърди се, че Ханде Ерчел е отишла в Италия за интервюта за работа. И тези срещи бяха много продуктивни. Красивата актриса не пропуска да се наслади на Италия, след като е готова."

Една новина за нашата сценаристка Айше Юнер Кутлу:
"Джемре Байсел, главната женска актриса от телевизионния сериал Senden Daha Güzel (По-добър от теб), чийто сценарий ще бъде написан от успешното име Ayşe Üner Kutlu, ще бъде представена на публиката като колоритен конфликт между жена лекар от Antep и известен естетичен лекар от Истанбул.

Кастингът на сериала, чиято подготовка току-що започна, ще бъде режисиран от Дениз Колош. В бекстейджа се говори, че сериалът ще се срещне с публиката през следващия сезон, където са интервюирани важни имена за другите водещи кандидати."

Дари, Sparkling Heart с голямо удоволствие чета всеки твой пост! За притеснението ти, че Ханде говори с акцент, за мен не е проблем, защото знам, че има практика да се дублира актьора още при заснемането. Някои ги дублират заради акцент, други за дикция или дори за тембър на гласа, който не съответства на ролята. Опитът с ролите също не е решаващ фактор. Способността на актьора да се превъплащава е важна. Демет Йоздемир също е предимно комедийна актриса, но мисля, че се справи по един чудесен начин с "Домът ...". Ханде направи много силни роли в "Азизе" и в "Халка", които не бяха ромкоми.

Гери, Sparkling Heart подкрепям на 100% тези твои думи:
Цитат
Иначе аз от Ханде бих искала скоро да чуя за нейната изложба, за премиерата на нейния игрален филм Mest-I-Ask, за роля в драматичен дигитален проект и да бъде лице на голяма международна марка. Нека това да стане, пък после като е понатрупала опит и самочувствие, да бъде и на международната сцена.

Даже си мисля, че с тези интервюта в Италия, Ханде е на път да осъществи "да бъде лице на голяма международна марка".

akvamarin007, Sparkling Heart разтапям се като те чета! Толкова поетично, нежно и докосващо душата пишеш! Копирах си цитатите, които постна, защото резонират и на моите чувства:
Цитат
" Животът без свобода е като тяло без дух".
Халил Джубран

" Когато загубим правото да бъдем различни, губим привилегията да бъдем свободни "
Чарлз Хюз

Габи, Sparkling Heart точно това чувствам и аз:
Цитат
Във време на напрежение, стрес и неща, които никой не е мислел че ще ни се случат , тук беше оазис на спокойствие и наистина клуб за взаимопомощ. С надежда нещата да останат точно такива - благодаря на всички.

Злати, Sparkling Heart весело и много приятно да си изкараш в Истанбул и да се завърнеш с богат снимков материал, който да ни споделиш!

nrgmama, Sparkling Heart толкова много се радвам да те видя в темата отново! Винаги ме караш да се замисля за това, което коментираш! Безкрайно ти благодаря! Стихотворението на Мира Дойчинова - Ирини много ми хареса! Наистина, "нито един миг не се повтаря"! Дано всеки миг в живота ни да бъде безкрайно хубав!

По отношение на дублажа - предпочитам да гледам със субтитри по две причини - да не губя от емоцията на героя и да слушам автентичния език, който с помощта на субтитрите започвам да уча. Този подсъзнателен начин на учене използват малките деца и е доказано най-ефективния за научаване на чужд език, както и живеенето и общуването в чужда държава, разбира се.

Бих искала да честитя професионалния празник на всички медицински работници, на които разбираме колко е важна и отговорна професията след като опрем до тях! Бъдете много здрави и даряващи здраве! Желая ви любов и много щастие! Sparkling Heart

# 101
Специален поздрав за всички бамбини Hug

Gift Heart

# 102
Миси, Sparkling Heart много ти благодаря, миличка, за страхотния клип! Събрал е всички най-хубави и вълнуващи моменти от началото на любовта между Еда и Серкан! Той е от фазата на "войната" между тях до сключването на примирието. Любими сцени! Фонът пък е една от любимите ми песни - "Сеньорита" на Шон Мендес и Камила Кабейо! Те се разделиха, но Шон обяви, че иска на предстоящите му концерти да пее с Камила. Нищо чудно да видим едно хубаво сдобряване при тях! Все се надявам на такова и между Ханде и Керем!

Ответен поздрав от мен за Миси Sparkling Heart и всички вас е тази хубава песен:

Camila Cabello - Bam Bam (Official Music Video) ft. Ed Sheeran

Част от текста:

Да, любовта се приближи и тя ме събори
Но аз се върнах на краката си
Así la vida, sí
Да, това е просто живот, скъпа
Бях едва да се справя, но сега съм танцуване
То е над мен (хей! Хей!)

# 103
Пише в медиите че е възможно Гамзе да иска виза за САЩ защото ся готвела сватба между Ханде и Керем с щатите. Това ще бомба на бомбите ако излезе вярно. Дано се сбъднат всички тези прекрасни неща между нашите за които се говори .

# 104
Миси, Мира, получих дежа вю. Помните ли преди как си споделяхме постоянно любими песни? Чувам испанска музика и не мога да се сдържа. Ето това е песента , която слушам от 6 дни нон стоп. Nature Dizzy

Всякаква връзка с реални лица и събития е напълно случайна. Stuck Out Tongue Winking Eye
Превод:
Скрит текст:
Днес ти обаждам в случай, че не си си отишла
И имаш малко време за мен
В леглото ми е толкова студено, толкова студено
И се чувствам толкова сам във всеки миг

Аз съм капката, която остава в бутилката
Това листо, което се носи от вятъра
Погледът, който се губи в звездите
Думите, които се изхабяват с времето

И започвам да си мисля
За всички неща, които не ти дадох