Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 132
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Клюка:
Silvia Toffanin от VERISSIMO е писала :  "Hande Erçel è fidanzata con l'attore turco Kerem Bürsin" - "Ханде Ерчел е сгодена за турския актьор Керем Бюрсин" .
Феновете са във възторг Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye

Дано излезе достоверно стискам палци. Все пак не го казва някой случаен .

От стори на Керем

# 76
  • Плевен / София

# 77
Ханде с малка фенка.
Ще й отива един ден да бъде майка ❤️

Иначе аз от Ханде бих искала скоро да чуя за нейната изложба, за премиерата на нейния игрален филм Mest-I-Ask, за роля в драматичен дигитален проект и да бъде лице на голяма международна марка. Нека това да стане, пък после като е понатрупала опит и самочувствие, да бъде и на международната сцена. 😁

# 78
Здравейте, прекрасни !☺❤🌷

Пак  ухае на пролет,
пак ухае на цвят,
и сърцето с радост ликува
и бленува за един по-добър свят.
С нови мечти и надежди,
свободен полита духът,
да твори и съгражда,
отново с любов, и с очакване
в темата ни нова пак да ухае
на топлина, веселие, живот !
И пак да има смях и глъч,
и мисли свободни , крилати,
от момичета много, пък и сърцати!

С любов за вас Heart от Кристина

Flowers Hibiscus Колко много радост и наслада предизвика у мен снощи  новата свободна тема за Ханде и Керем ! Най-сетне ! С облекчение мога да поема глътка свеж въздух от напрегнатата , подтисната и задушаваща атмосфера , в която със съжаление мога да отбележа , че се настани нетърпимост , нападки, обиди, разочарование, нежелание да се споделя, поради триене на постове, невъзможност да се пише това , което му е на сърцето на човек. С какво удоволствие ви четох момичета и си казах :" Ето , това е моята тема , ето тук съм си у дома." Като да се завърнеш в бащината къща....

" Животът без свобода е като тяло без дух".
Халил Джубран

" Когато загубим правото да бъдем различни, губим привилегията да бъдем свободни "
Чарлз Хюз

Flowers Hibiscus С огромна благодарност и признателност към Марги, Слънцето, Мики, Миси и всички вълшебни феиHeart сътворили тази първа къщичка , в която да се пише свободно и с желание за Ханде и Керем ! Момичета, върнахте ми усмивката на лицето , върнахге всичко прекрасно и с традиции от предходната тема! Моите поздравления,браво !!! Това е достойния и правилен път ! Благодаря на всички момичетаHeart , които се включиха и споделиха интересни новини, снимки,коментари...За всички ВАС, моите аплодисменти !

МаргиHeart специално за теб!

МомичетаHeart с любов за ВАС!

Flowers Hibiscus Ханде в Милано грее, излъчва толкова любов.

Двете сестри Ханде и Гамзе в Милано. Дали не снимат някаква реклама..Забавляват се , разхождат се...

Много сърдечни са срещите на Ханде с почитателите и в Италия - прегръдки, снимки, автографи...

Харесвана и обичана е нашето слънчево момиче. Но не само тя , но и нашето слънчево момче-  Керем  при посещението си  Испания много топло беше посрещнат от фенове и колеги.

Не е за мен , автографа Blush

Flowers HibiscusЗа бъдещето...За новите им професионални ангажименти, реклами, интервюта , участия и т.н. , както и за личния им живот мога да напиша, че най-добрите отговори , които някога съм чувала,  дава времето! Желая успехи и на Ханде , и на Керем , и двамата са млади ,талантливи, харизматични - бъдещето е пред тях !

Flowers Hibiscus Днес, 07 април е Световен ден на здравето и професионален празник на всички здравни работници! Честит празник ! Heart Благодаря ви за неуморния труд, грижите и всеотдайността !
Ако има момичета в темата упражняващи тази благородна професия - специално ги поздравявам и им желая много здраве, радост, търпение, щастие и успехи!Благословен да е трудът ви !

"Докторе, как мина твоя ден?
Докторе, не си ли уморен?
Колко ли човешка скръб и жал
в своята душа си насъбрал!
Слагаме във твоите ръце
болката на своето сърце.
Вярваме, че ти ще ни спасиш!
Колко ли е страшно да сгрешиш!
Ти лекуваш нашия живот.
Ти намираш през страха ни брод.
Докторе, а в твоя миг нелек
има ли до теб добър човек?
За нощите ти будни,
за дните твои трудни,
за всеки дъх, от тебе възкресен,
за пулса на живота,
за вярата в доброто, докторе,
бъди благословен!"

Надежда Захариева

Flowers HibiscusВсичко накрая се оправя Така е устроен света.
Най-голямата смелост е да бъдеш себе си  Несъвършен! Оригинален! Уникален ! Момичета, бъдете смели !
Животът е низ от уж случайности, от уж дребни неща и детайли , които го правят по-хубав и смислен.Както в предишен пост беше отбелязано и аз ще допълня,че друго е сутрин докато  си пия кафето МисиHeart да ми пожелае прекрасен ден, да прочета няколко хубави или забавни коментара и сякаш денят става още по- хубав и зареждащ с положителна нагласа.! Още веднъж ви благодаря !❤

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 15:44 от akvamarin007

# 79
# 80
Здравейте прекрасни, снощи бях малко заета и не успях да се включа и да благодаря както трябва, още повече че ме и изтриха с голямата гума бързешката/:joy:/. Затова идвам да благодаря на всички замесени, на всички скочили от балкона, на всички които правят кошера ни да жужи отново весело, спокойно и най-вече да е свободно място за споделяне и релакс.  Казвала съм неведнъж, че в темата влязох с директен скок от балкона, вече запленена от сериала и невероятната химия между двамата главни актьори. Във време на напрежение, стрес и неща, които никой не е мислел че ще ни се случат , тук беше оазис на спокойствие и наистина клуб за взаимопомощ. С надежда нещата да останат точно такива - благодаря на всички.

Допълвам се - страшно се кефя на новия си аватар:blush:

# 81
# 82
Ах,вие ,прекрасни палави момичета ! 🤗🎈
Прекрасна идея и страхотно осъществяване . Поздравления за замесените ! 🍀 Благодаря ви ,че създадохте ново уютно място за феновете и на двамата !🌷  Имаше нужда от подобна стъпка и се радвам ,че най - накрая се случи . Надявам се да успеем тук спокойно да си обдъждаме любимите Ханде и Керем. Аз  ,поради липса на време и дар слово рядко ще се включвам , но често ще ви посещавам .Прегръщам ви !

П.С . Честит празник на всички работещи в здравеопазването! 🩸🍀

# 83
Здравейте , пчелички. Animal Bee

Относно новината на Верисимо, всъщност за мен това не е никаква новина, просто споменават , че Ханде и Гамзе са били в Италия. След това пишат коя е Ханде -  главната актриса от Love is in the air, която е обвързана с К.Бюрсин , както той сам казал при посещението си в Италия и цитират негови стари думи. За мен това не е никаква нова новина, а опит за трафик на чужд гръб. Ето превод на "новината".

Както съм казвала и преди, за мен няма значение дали Керем и Ханде в момента са лудо влюбени или смъртни врагове. Каквито и да са , ще продължа да си ги следя и подкрепям и двамата. Heart

Изключително се радвам , че свалихме толкова много хора от балкона с новата тема. Както Марги каза, нека да се възстанови равновесието и всеки да има избор къде и какво да пише. Преди изборът беше "или пишеш по нечии правила" или "не пишеш изобщо". Вижте само колко много хора са избрали втория вариант. Отлетяха като Animal Bee . Но ето, че пролетта дойде и те са отново тук. Animal Bee

За Гости: Много се радвам, че отново мога да си пия кафето с моя книжен брат , любител на любовни романи ! 📖 😘

О.А., Дари, Сани, ГериФен, Аквамарин, Габи, Сезария, чудесни постове, наслада за душата! ❤

# 84
Момичета, тази вечер и аз ще пътувам за Истанбул да ги видя тия лалета цъфнаха ли най-накрая:relaxed:
При възможност ще надниквам да ви следя!
Оставям ви със здраве и пак със здраве да ви заваря!

# 85
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Малко спомени за хубавото време. Kissing Heart
Незабравими физиономии:

Еда Илдъз

И едно щастливо семейство

И едни слънчеви и усмихнати хора, на които много им се радвам и ако новината за годеж е вярна, най- сетне ще се играе тази " Бяла роза" Joy

Миси, стягай я да е готова.Joy  Добре дошла си ни пак със сутрешните поздрави. Hug. Flowers Bouquet

Дилеми, благодаря ти за предговора в другата тема, хвърлях поглед там, за да си припомня серията. Знам, че го правиш за нас за което аз лично съм ти безкрайно Благодарна! Heart Flowers Bouquet
Криси, твоите постове макар и да са две страници ги изчитам на един дъх, страхотни са. Благодаря ти! Heart
Габи Д, честит нов аватар, да му се наслаждаваш повечко, когато го поглеждаш тук сред нас.
Добре дошли на стареишите и на новодошлите, нека да се наслаждаваме на тази тема заедно.
А Ханде и Керем да не ни оставят без инфо, ако е така ще се допитваме до кака Гъмзе. Joy

# 86
Едни бомбончета

# 87
SCK почва да се излъчва в Чехия.
Чакам аз кога ще дойде ред и на България 😀😊

И днес да сложа и нещо от Керем.
Тук ми е много чаровен 💕

# 88
  • София
Привет, прекрасни, усмихнати, упорити, успешни, удивителни момичета! Flowers Hibiscus

На всички вас, естествените, неподправени и истински последователи на сериала "Почукай на вратат ми"! На вас, непресторените, чистосърдечните и верни фенове и на двамата виновници за успеха му, любимите актьори Ханде Ерчел и Керем Бурсин! На вас, безпристрастните, откровени и ентусиазирани "почукали на вратата и влезли" в голямото семейство на серила, пишещи и/или четящи в темата, споделили с останалите своите усещания, размисли, емоции, настроения, отделили от ценното ли лично време, положили усилия и труд (визирам теми с номера от №34 до към №112 от темата за Керем Бурсин) – моето голямо, сърдечно и искрено Благодаря! Поклон пред тези от вас, взели решението и поели инициативата за създаването на тази тема (Марги и екип, чудесна титулна страница!), тема от която очевидно имаше голяма, крещяща нужда една голяма част от нас:

Защото ......

Нито един миг не се повтаря.
Нито едно време не се завръща.
Врати преминати – се затварят.
Реки прекосени – не са същите.
Думи изказани – не се забравят.
Хвърлени камъни – тежат на място.
Дадена прошка всичко прощава.
Обич без сметка е равна на щастие.
Топла прегръдка – значи приятел.
Сълза  да  пророниш – ще се избърше.
Синьото винаги е простор за душата.
Всичко започва. И неизменно свършва.
После се ражда, така, отначало.
Пък самотата е вярна другарка.
Колко сме взели и колко сме дали?
Само сърцето ще ни е мярка.
Мира Дойчинова – irini

.... и за да не давам повод на модераторите да трият постове, мои любими кадри на нашите любимци запечани от фотосесията за списание Hello от 2020 година!

Честит празник на всички медици и здравни работници, с пожелание за много здраве и кураж, лично щастие и професионални успехи! Gift Heart

Желая на всички вас приятна вечер! Heart

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 18:27 от nrgmama

# 89

Сиси, заредена е .... само чакам знак Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт