Silvia Toffanin от VERISSIMO е писала : "Hande Erçel è fidanzata con l'attore turco Kerem Bürsin" - "Ханде Ерчел е сгодена за турския актьор Керем Бюрсин" .
Феновете са във възторг

От стори на Керем

от Кристина
Колко много радост и наслада предизвика у мен снощи новата свободна тема за Ханде и Керем ! Най-сетне ! С облекчение мога да поема глътка свеж въздух от напрегнатата , подтисната и задушаваща атмосфера , в която със съжаление мога да отбележа , че се настани нетърпимост , нападки, обиди, разочарование, нежелание да се споделя, поради триене на постове, невъзможност да се пише това , което му е на сърцето на човек. С какво удоволствие ви четох момичета и си казах :" Ето , това е моята тема , ето тук съм си у дома." Като да се завърнеш в бащината къща....
С огромна благодарност и признателност към Марги, Слънцето, Мики, Миси и всички вълшебни феи
сътворили тази първа къщичка , в която да се пише свободно и с желание за Ханде и Керем ! Момичета, върнахте ми усмивката на лицето , върнахге всичко прекрасно и с традиции от предходната тема! Моите поздравления,браво !!! Това е достойния и правилен път ! Благодаря на всички момичета
, които се включиха и споделиха интересни новини, снимки,коментари...За всички ВАС, моите аплодисменти !
специално за теб!

с любов за ВАС!

Ханде в Милано грее, излъчва толкова любов. 

За бъдещето...За новите им професионални ангажименти, реклами, интервюта , участия и т.н. , както и за личния им живот мога да напиша, че най-добрите отговори , които някога съм чувала, дава времето! Желая успехи и на Ханде , и на Керем , и двамата са млади ,талантливи, харизматични - бъдещето е пред тях ! 

Днес, 07 април е Световен ден на здравето и професионален празник на всички здравни работници! Честит празник !
Благодаря ви за неуморния труд, грижите и всеотдайността !

Всичко накрая се оправя Така е устроен света.
да ми пожелае прекрасен ден, да прочета няколко хубави или забавни коментара и сякаш денят става още по- хубав и зареждащ с положителна нагласа.! Още веднъж ви благодаря !❤

. Но ето, че пролетта дойде и те са отново тук. 

Добре дошла си ни пак със сутрешните поздрави.
. 

Препоръчани теми