Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 944
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Пихте ли вече кафе?

Една приятелка от тема в която пиша от години  и се познаваме и реално, не само виртуално Stuck Out Tongue Winking Eye много се притеснява, като стигнем до 13 стр. на темата. Страх я да не не "заседнем" на нея Kissing Heart

# 181
... докато чакаме новата реклама на Lipton с Керем,  да си припомним миналогодишните Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink

Gift Heart

# 182
Гости, аз знам подобна история с числото 13 за друг съфорумец , но ще изчакам да дойде и да си я разкаже, ако иска. Joy
Обаче малко се притесних като отвори темата и затова ще помогна да изпишем 13та страница по-бързо. Joy

Миси, вече съм в лятно настроение от тези реклами. 💛

Промо на SCK в Чехия. Мисля, че клипчето не го качихме, само новината, че започва там.
https://mobile.twitter.com/haannkker/status/1512075715600011274

# 183
Здравейте прекрасни слънчеви почивни дни ви пожелавам Purple Heart
 Фотографът Ману Бермудес e качил стори , че следващата седмица ще бъдат публикувани още снимки на Керем.

От Гюнфер

https://twitter.com/Diliana_G/status/1512752562411384839?s=20&am … sX83UEaSeTrvsps8Q

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 14:35 от sani1212

# 184
  • София
Моят принос за по-бързо изписване на 13-та страница. Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
И аз не обичам това число!  Rolling Eyes  В къщи не го "отбелязвам" на календарите, старая се да съм мирна и кротка и се правя, че не го забелязвам! Stuck Out Tongue Winking Eye

Фантазия!   Мечти! Flowers Hibiscus

# 185
  • Плевен / София

Колкото и да не им се иска на някои почитатели на Керем "Почукай на вратата ми"  вече е част от филмографията на Керем...

# 186
Сани , благодаря за инфото за фотографа. А дано! Да идват вече тези снимки. Nature Fire
А другото видео от туитър с басейна, мисля че е от предната година. Завъртя се из мрежата , че сигурно ще снимат реклама за чая и почнаха да вадят стари видеа, но все още не съм видяла нищо конкретно актуално, затова няма да се навивам. Ще видим дали феновете ще се окажат прави. 💛

Да си припомним този стар туит от Керем

Дилеми, развесели ме с твоя обичай Joy

# 187
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Идвам, за да помогна да минем 13-та страница по-бързо. Satisfied
Голям фурор направи този Серкан Болат. Satisfied Който има проблем, да пие по една вода с лимон. Flowers Lemon

Снимат рекламата за Lipton.

Да ви поздравя с любимата ми песен от сериала.

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 00:12 от midnight__sun

# 188
Идвам да кажа. Прави сте! Най-накрая открих откъде е изтекло това видео с басейна. Joy Актуално е , качено е от този акаунт. В инстаграма на Липтон няма никаква информация и затова си помислих, че е нещо старо.

# 189
„За мен е голямо щастие, че тяхната 85-та година съвпадна със сътрудничеството с мен. Ето защо е толкова ценно за мен. Освен това, съм развълнувана и щастлива, че имам такова преживяване тази вечер. Много различно преживяване..."

https://twitter.com/allaboutercel/status/1510240266434842635

"Не бъди тъжен...аз не съм. Нещата се случват, учите се и нека всичко, което се е случило, добро или лошо, ви повлияе положително и продължете с пътуването си."

# 190
Керем на снимачната площадка на Lipton.
Харизматичен,красив, прекрасен.

# 191
# 192
Още снимки от сета на Липтон

Керем също е споделил тази снимка на стори

Нова снимка със заглавие "Аманъм" JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 18:21 от mikipoli

# 193
# 194
И да завърша 13стр., щото съм с начален пост!

Днес, цял ден се тиражира в Туитър, че Ханде носи очилата на Керем...
не тези от приложената снимка, а очилата от забежката им в Бодрум миналото лято.
Изпревена съм... пак съм в началото!

Общи условия

Активация на акаунт