Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 111
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Дилеми, благодаря ти, че прехвърляш преговора тук. Relaxed Flowers Cherry Blossom

Ханде в спойлер, ама друг път. Satisfied

# 256
  • София
Новото видео на Brenda Walsh. Съобщава информация, която ние вече знаем, с някои подробности и уточнения. Новото за мен бе новината, че Антонио Бандерас е поканил Керем на частно парти, което ще организира скоро. Новината обаче е от Бирсен, така че не зная доколко може да й се вярва Rolling Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=rtWfoo-rn08

# 257
Добро утро момичета!
Спорна  седмица.
Относно общата песен която са слушали Ханде и Керем, аз също смятам че няма нищо случайно. Аз още си твърдя че тия двамата са заедно далеч от медии и в близко бъдеще ще ни зарадват с нещо хубаво.
Приятен ден от мен.

# 258
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 259
Добро утро и от мен!
Тук вали, но аз желая, слънчева и топла седмица на всички. 🌞
Дано с лекота да отметнете всички задачи! 🍀

Радвам се, че Ханде и Керем жънат успехи на международно ниво. Ако Керем е действително поканен на частно парти с Антонио, това е голяма чест и крачка към неговата интернационална кариера.

Междувременно може да се окаже, че Ханде наистина е имала и работни срещи в Италия. Пътуването с Гамзе не е било само за удоволствие.Международни марки са проявили желание да работят с нашето момиче. 💕

И нещо, което ми стопли душата тази сутрин: фенка в Италия е успяла, да срещне и двамата Ханде и Керем по време на техните визити. Ханде се е подписала на същите снимка и страница, където Керем го е направил миналата година.

# 260
Добро утро Animal Bee

Дилеми, не обичам хич да гледам такиви влогър видеа, затова ти благодаря ,,че резюмираш информацията и не ми се налага да отварям видеото. Joy А пък за отношенията ни с Бирсен , те са следните:
- ако пише нещо, което не ни харесва - не й вярваме! Joy
- ако пише нещо, което ни харесва - вярваме! Joy

Относно новината за покана за парти от А.Бандерас, беше споделена и от профила thebursinaktuel, който уж само истински новини пуска, защото Керем и Гюнфер следват този профил, даже Керем лайква и коментира някои от публикациите му. Освен това мисля, че и в някое от интервютата в Испания беше казал , че ще се върне скоро , защото му предстоят срещи с А.Бандерас.
Дали пътуването му до САЩ се е отменило или просто ще бъде по-нататък във времето, предстои да разберем. Blush

# 261
  • София
Добро утро в понеделник, мили момичета.
Пожелавам ви една много успешна седмица с тези двама актьори, с неоспорима химия.
Нека пътят им бъде осветен и любовта, която изпитват да ги обедини завинаги.

# 262

Хубава и успешна седмица и от мен, момичета!
https://www.youtube.com/watch?v=LBSYOcEfDgc
Новия анализ на Филан/филан...

# 263
Хай!
Приемате ли нови членове? (В квадрата на шегата..)

Та, защо пиша - почивка да си дава който иска, аз нямам време да си вдигна главата от работа, затова използвам 5те минути, докато си изпуша цигарата и прочитам набързо какво сте писали. (Мама не знае, че пуша, не ме издавайте!)

Не знам защо Мирка обясни някакви неща по поста на Гости, но нЕма да човъркам 😂 Някой нещо не е разбрал вероятно…

Свършиха ми минутите, затова - бъдете здрави 😅

# 264
Нови приемаме, позабравени стари... И посрещаме подобаващо Animal Hatching Chick

# 265
Налбантова ... Wink

Gift Heart

# 266
  • София
Налбантова, намалявай цигарите, момиче! То пък от друга страна добре че са те, иначе няма да имаш време да ни се покажеш от работа.  

# 267
Понеже Налбантова ми оправи настроението тази сутрин като глътка кафе рано сутрин, сега и аз ще опитам да оправя нейното с тези снимки.Stuck Out Tongue Winking Eye

Гери, и аз четох тези новини, че Ханде е била и по работа там , дано има нещо вярно, скоро ще разберем. Heart

# 268
Колко е приятно в групата...
Аз като пчелата-търтей се наслаждам и благодаря, че ви има...чета и гледам редовно, но не умея да поствам снимки и инфо, а и вече нямам достъп до ВК, имам само ФБ...
Надявам се да приемете оправданията ми...Чудесни сте! Очаквам сряда...

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 17:30 от Gugutka52

# 269
  • Плевен / София

Специално за Налбантова....

За всички останали....

Общи условия

Активация на акаунт