Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 075
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Керем със свой приятел

# 241
  • София

https://www.instagram.com/stories/thebursin/2813389148411542510/

Ханде в същото време слуша същата песен "Слънцето грее".
Просто съвпадение.

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 18:44 от БлагаВест

# 242
... и да съм по темата днес Wink

П.С. Дилеми, продължаваме си, традицията си е традиция  Hug И аз искам да ти благодаря за труда, който полагаш Green Heart
Gift Heart

# 243
.... Съвпадение след съвпадение .....  не е съвпадение Stuck Out Tongue Winking Eye

Heartpulse

# 244
Обичам ги аз тези съвпадения 🥰

# 245
  • Плевен / София
Това брои ли се за черно бяла снимка... Stuck Out Tongue Winking Eye

все пак фона е тъмен...

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 00:11 от Не се сърди, човече

# 246
  • София
Понеже много харесвам тази песен на Боб Марли ви я качвам. Насладете се на "Слънцето грее".

Вob Мarley - "Sun is shining" (oryginał)

# 247
  • Плевен / София
За довиждане...съм по днешната тема...черно бял клип....

Отивам да страдам с Ългаз и Джейлин /Присъда/

# 248
ето така харесвам най-много двамата!
Еда след 5 години раздяла беше толкова чаровна,секси,мила,привлекателна....неустоима!!
А Керем си харесвам с много малко набола брада/според мен с повече брада се състарява/

# 249
Сериалът Sen Çal Kapımı вече се излъчва и в Чехия Wink

Да се надяваме скоро и в България Wink
Gift Heart

# 250
  • Плевен / София
Докато започне новата серия....

Успешна работна седмица на всички в темата...

# 251
Нова снимка с Керем от вчера Hands Metal

От снимката на Линдето се вижда, че Ханде е слушала тази песен на 31.03, а не днес, от това съвпадение аз разбирам, че имат добър вкус за музика. Smirk
Извинявам се, че го играя "развалящия купона" всеки път, но нека четящите (гледам балконът е пълен Joy), да могат да направят своя информиран избор на какво да вярват. Когато се чете само една гледна точка няма как да стане. Stuck Out Tongue Winking Eye

И по темата днес нещо сладко. Heart Eyes

# 252
  • София
Права си Поли, така трябва. Това качват в Туитър, това ви качвам и аз.
Интересното е, че Керем е използвал същата песен в неговото стори, качено днес. Както казваш еднакви вкусове.

А Керем са го налазили фенките, като пчели на мед.

# 253
Както Миси казва , ако аз позная - аз ще черпя, ако тя познае - тя ще черпи. При всички положения купон ще има! Stuck Out Tongue Winking Eye

Гифчето е фенско творчество, но много сполучливо. Heart Eyes

Дилеми, разбира се, че искаме преговор, така си спестяваме гледане на неприятните епизоди и можем само да четем. Joy

# 254
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Здравейте в края на почивните дни, прекрасни момичета!
Харесвам и двамата по всякакъв начин, но все пак любими са ми така - Керем с леко набола брада,Ханде с къдрава коса.

Yum Да си кажа и аз за социалните мрежи - ползвам ги за информация и забавление / тук в нашата тема/. Но вече както и в живота завистта, омразата и злобата завладяват хората и накърняват взаимоотношенията, което е много жалко. Затова се опитвам да "пресявам" до колкото е възможно.Жалко за подрастващите и неможещите да преценят достоверността. Наистина нож с две остриета. Но вече света е дигитален и необратимо отношенията са на друго ниво. Това влияе на всички и според мен допринесе и за кризата при ХанКер. Cupid
Дилеми, благодаря за всичко, което правиш за нас. Нека продължим с нашия ден сряда - филмова вечер с любимите ни патрони и добра компания! Flowers Four Leaf Clover

Спокойна вечер и успешна нова седмица!

Общи условия

Активация на акаунт