Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 053
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета Simple Smile
Бая изтървах конците на мама - драмата около Керем и Ханде Grinning, но ви намерих. Харесва ми духа на темата, спокойствието, макар че ... има неща, за които вече имам оформено мнение. Все пак не бих изтървала инфото и дълбоко съдържателните постове, биха ми липсвали. А и не приемам кълченето на езика ни. Така че ... дерзайте! Hug
Искаше ми се да напиша нещичко по повод преведеното интервю от mikipoli с тримата големи творци. Hands Plus1 То касае и актьорите в темата, а и май всички теми. Впечатлих се от няколко неща и от изричането им в прав текст. 1) Свободата на словото от края на миналия век сега я няма. В тази връзка - какво може и какво не може да се каже. Изглежда новото е, че словото, което по принцип е възникнало, за да свързва хората, се използва, за да ги разделя и противопоставя - тъжна работа. 2) Омразата и от какво се поражда тя. Така, както е описана, тя се ражда от жаждата за власт.
Цитат
Омразата се ражда от това , че не можеш да накараш другият човек да направи това, което ти желаеш. От това произлиза омразата. Има някой , който прави нещо и ти не можеш да го накараш да прави това, което ти искаш. И вече не го харесваш. Без значение дали си известен или си свързан по някакъв начин , или ако имаш други политически възгледи.
Всъщност, "да накараш другият човек да направи това, което ти желаеш" е едно от класическите определения за власт. Нереализираната власт се превръща в омраза, а тя поражда тежненията към тирания. И 3) за "хора, които мислят каквото си искат и казват жестоки неща" - това най-силно ме впечатли. Blush Защото е нормално за човека да иска каквото си мисли, а не обратно. Обратното означава, че мисля това, на което съм свикнала, или което е предизвикано от емоции, предразсъдъци, желания, мечти,  други хора и т.н. И накрая: "Всеки сам си преценя", та до "жестоки неща"...  И са прави, че мрежата се оказа една невидима, но всеобхватна власт, с която всеки сам не може да се пребори.  Налага му се да мълчи или ... да крещи. Sad  Въобще, водещият разговора е на ниво. Hands Clap
Надявам се, на тази маса да бъде царуват светлината и топлината. Hug

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 10:51 от Katya_I

# 226
  • София
Привет момичета.

Взаимствам от Туитър и ви предизвиквам с една интересна анкета.

Изберете един от стиловете на Керем:
1. С брада
2. Без брада
3. С леко набола брада

Изберете прическата, която според вас най-много отива на Ханде.
1. Бретон
2. Кичури
3. Удължена коса
4. Къдрава коса
5. С права коса без бретон

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 10:43 от БлагаВест

# 227
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Бая изтървах конците на мама - сюжета

Навивай спокойно кълбото,  Flowers Cherry Blossom тук е ведро, спокойно и скоро проветрено!  Sunglasses Пролет! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 10:43 от Dilemi

# 228
Добро утро Nature Sunny

Stuck Out Tongue Winking Eye

Малко черно-бели фотографии от мен

П.с. Никоя от вас не съм агитирала да пише в тази тема, няма и да го направя. Форумът е отворено пространство. Врати нямаме. Joy На който му харесва новият "дух" на темата и желае да се присъедини, е винаги добре дошъл. Animal Bee

# 229
Добро утро/ Добър ден и от мен прекрасни!
 Включвам се на пълни обороти в почивния ден и то в анкетата на БлагаВест. Линде сигурно ще те разочаровам, но на мен и двамата всякак ми харесват - с бради, без бради, с бретони или не, за мен са много красиви и харизматични:heart_eyes: Пожелавам ви спокойна и мързелива неделя

# 230
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Темата не само, че "няма врати" и ключ, но няма и нотариален акт. Колкото я чувствам моя, толкова е и на всички останали в нея. Heartpulse

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 14:23 от midnight__sun

# 231
Минавам да кажа добре дошла на Катя. Hug Радвам се да ви видя отново - теб и твоя ум. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Много от нещата, които сподели си ги помислих и аз , но да тълкувам не ми се отдава, затова оставих просто текста, а изводите и разсъжденията - на вас. Над видеото бяха изписани имената на Ханде и Керем и пишеше "5 минути, които си заслужава да изгледате". Според мен видеото беше насочено не толкова към тях, колкото към всички фенове и хейтъри в социалните мрежи.
Ето Пенелопе казва, че дори и похвалите за себе си не чете, за да не й се вдига егото. Както знаем от високо тежко се пада. А думите на Антонио, че всеки успешен човек е като заподозрян за нещо. Нещо тайно го е довело до успех, но не е било късмет, талант, денонощен труд...Все търсим някак да умаловажим успехите на другите. Това е жалко.
Смятам, че социалните мрежи имат и много добри страни, ето например, благодарение на тях в момента си говорим. От друга страна вече треперя за момента, в който децата ми ще поискат да имат фейсбук/инстаграм/тик ток или какъвто и да е акаунт в социалните мрежи. На мен ето тези думи на Пенелопе ми харесаха много "Трябва в някой момент да намерим равновесието , да се защитят децата,  подрастващите и главите на възрастните също , не само на децата."

Продължаваме с черно-бялата тема.

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 13:04 от mikipoli

# 232
Green HeartНеделен релакс, да се включа и аз в черно-бялата фото-тема! /само в представянето/.

За блиц-анкетата на БлагаВест, толкова много ги харесвам, че и пръсчетата и гривничките им са ми симпатични..., и какво ли не. Безспорна е красотата на Ханде и неустоима е харизмата на Керем.Revolving Hearts

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 14:48 от Yassy_N

# 233
Здравейте! Трудно ми е да избера визия на Керем и Ханде, но ако все пак трябва , това са моите предпочитания:

# 234

Линде, ако трябва да избирам между тези снимки, бих избрала тези двете. Blush
Но всъщност и преди съм писала, че външността е най-малко привлекателното нещо за мен. Харесвам ги по много други причини , а красотата , тя е нещо субективно и идва отвътре навън. Heart

Гамзе е писала : "Следваща дестинация - Дубай с Мави" , сега в САЩ ли ще ходи или в Дубай? Joy

Коментар на Керем в инстаграм от тази сутрин

# 235
  • София
Тук ги харесвам най-много - Heart Eyes
Еда - дива и красива, с лека изпитваща и предизвикателна  усмивка, Серкан - уверен в себе си млад мъж, който с интерес и любопитство наблюдава пресяклата случайно пътя му интригуващо смела и дръзка, красива, независима млада жена. Необременени все още от миналото, от спомени, с любопитство какво ще им донесе бъдещето, какво предстои! Sunglasses

Един въпрос, момичета Thinking
Скрит текст:
Питанката ми е: Искате ли да продължавам да правя преговора, както до сега. Аз все още имам време и желание за това, но питам, дали искате да продължавам да го правя?! Ще го поствам тук, в тази тема, разбира се. За последния преговор според мен беше редно да го сложа в старата тема, както и направих. Вече е почти неделя вечер, ако ще правя преговор, трябва да "подхващам" 31- ви епизд. Моля, чакам вашето мнение! Grinning

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 16:36 от Dilemi

# 236

Дилеми, а според мен въобще не е нужно да питаш. Миси още миналата седмица остави линк, т.е. за нас нищо не се променя - щом не ти липсва и на теб желание, срядата си е определена за преговор.
Шапка ти свалям за решението да не ни последваш още същата вечер и като за последно да си там където започна. Постъпи коректно.

На въпроса на Линдето:
- Керем най-много го харесвам с къса коса и набола брада
- Ханде с къдрава коса без бретон

Страхотни черно-бели снимки сте наредили 🔥

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 16:58 от Margarita N.

# 237
Dilemi, на мен преговорите много ми харесват и мисля, че повечето момичета ще ме подкрепят. Макар, че сега са сериите които "не харесвам" ще се радвам да си припомня всяка една от тях. Освен това искам да знаеш, че страшно се възхищавам на труда, който полагаш за да зарадваш всички в темата. Благодаря!

# 238
  • София
Дилеми, иска ли питане?  Ние те чакаме всяка сряда с огромно нетърпение. Продължавай да ни радваш с тези прекрасни преговори. Ние сме с теб и ще те подкрепяме.

# 239
Здравейте, надявам се уикендът да е бил приятен 💕

Ханде с къдрава коса и Керем с леко набола брада са ми определено слабост.
Всъщност Ханде има толкова хубава коса, че тези екстеншъни въобще не й трябват. 💕

С радост виждам, че се споделя много информация за работата на Ханде и Керем, а не клюкарски издания по адрес на двамата. 💕🙏

Относно социалните мрежи бих искала, да добавя, че са нож с две остриета. От една страна са източник на информация и място да подкрепиш твоя идол. От друга обаче дават поле за изява на хора, които провокират и разпространяват омраза. За съжаление се сблъсках с тази омраза в Туитър, виждайки таговете на Ханде и Керем под атаката на такива хора. Особено като си спомня Ханде с какви имена я наричаха и много болно ми става. Никоя жена не го заслужава 😒

Ханде и Керем са прекрасни хора, но за добро или зло твърде популярни. Моето лично мнение е, че покрай тях има хора, които искат да се възползват от тяхната слава. Стискам палци те да слушат сърцето си, а не грешни съвети. 🙏

И нещо любимо в черно бялата гама. 💕

Общи условия

Активация на акаунт