Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 175
  • 743
  •   2
Отговори
# 285
Ново:
https://twitter.com/i/status/1513579586612867078
Gift Heart

... и едно Бамби за баланс Wink

П.С.
Инка, Hug

# 286
Веднъж да донеса и аз нещо ново. Докато слагах гифчето в предишния пост се чудех откога е. Никакъв надпис не го придружаваше в Т Joy

Бавно и несигурно напредвам! Satisfied

# 287
Истина Flowers Cherry Blossom

Страхуваш ли се от критиките?

Ханде: „Не се страхувам от критики. За мен се пишат и лоши неща, наред с хубавите. Чета всичко, не бягам от това. Всъщност ме прави щастлива, защото независимо дали е добро или лошо, то ми помага. Понякога те (критиците, феновете) правят страхотни точки и забележки."

"Като мъжe, ние трябва да вървим с жените по пътя към равенството между половете. Трябва да трансформираме стереотипите като „мъжете не плачат“ и „жените принадлежат на дома“. Ако не постигнем тази трансформация, няма да можем да имаме равни и справедливи общества."

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 22:53 от midnight__sun

# 288
Марги, днес точно теб щях да дам за пример на Гугутка относно активността в темата във връзка с новините. Joy Но викам да не се засегнеш нещо, ще замълча , а пък ти сама ще се припознаеш. Joy Колко пъти и аз нося нещо ново , но докато напиша поста и някой го е публикувал преди мен. Joy  

И понеже днес цял ден нося новини от Керем, ще сложа и аз малко Ханде/Еда за баланс. Heart Eyes

# 289
Остава и да се засегна, Мики. Това всеки, с който общувам във форума го е забелязал навярно - често не нося друго освен себе си. Joy
Хич ме няма по споделянето на информация и мисълта ми хвърчи напосоки, но не се срамувам да си го призная - отдавна сте ме свикнали и приели.

Много красива Еда.

# 290
https://twitter.com/Turkeydizicii1/status/1513222705507704843/photo/2
https://twitter.com/MZ10112/status/1513511978647629826
те са с най-много гласове в tw.za mart ........ и може би ще са в нов проект на dysi plus

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 23:53 от mirka 76

# 291

Мирка, по възможност използвай транслатор. Иначе съществува вероятност поста ти да бъде премахнат. Отново.

П.П. Благодаря ти за бързата реакция. Flowers Tulip

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 23:58 от Margarita N.

# 292
Говори се че Керем  е много активен в соц.медии както в Инстаграм сторито си и в Туитър ...
В инстаграм той сподели снимка на която написа
"Признание да направя... аз съм всъщност истинският Върколак ... но шшшт, те още не знаят 🕶🤘"
И  хареса снимка на Хю Джакман, които написа :
"Днес празнувам 26 години от брака с моята необикновена съпруга. Всеки ден е изпълнен с толкова много смях, радост и табла! Деб, ти осветяваш живота ми. Обичам те с цялото си сърце!"
Веднага обаче, феновете го свързаха с поредния сигнал, че двойката Керем и Ханде са все още заедно, свързвайки факта, че Керем винаги казва за Ханде, колко весела и забавна е и че е невероятна жена, но да не забравяме и факта, че доста играят на табла двамата.

Мисля че в близко бъдеще ще ни дадат с добри новини за тях двамата.

# 293
  • София
Днес Керем публикува благодарности на италиански фен за подаръка, който му е изпратил...
Според италианските фенове, този подарък не е изпратен по пощата. Ханде го  донесе от Италия на ръка??? В писмото, което придружава подаръка, Керем е скрил първия ред... защо? Защото там се цитира Ханде!!  Спомнете си малката жаба, която Ханде сподели и че веднага разбрахме, че пише "за вас двамата" и Ханде беше "принудена" да премахне публикацията. Ето какво казва самият фен:

Цитат
Сега много се радвам за Керем. Днес той сподели щастието си с нас през мрежите. Накара ме да си спомня, как и кога започна връзката му с Ханде. Беше толкова красив и вълшебен момент... Днес италиански фен е изпратил подарък и бележка, в която се казва:
"Изпращам ти този подарък  Керем и искам да го споделиш в мрежите си в деня, в който се почувстваш щастлив. Обещаваш ли?. ..."
По кого може да го изпрати? Кой беше наскоро в Италия-Милано? Кой би могъл да бъде? Мисля, че всички знаем какъв е отговорът? Ханде Ерчел. Сега той сподели подаръка с нас, значи е щастлив. И беше същата маса от къщата на Ханде. Други твърдят, че това е къщата на Керем, а Ханде е в къщата му. Днес казват, че папараците са тръгнали да го търсят... Накратко, остава само да ги вземем с пинсета. Той е споделил 5 публикации в своята история, бил е активен в социалните медии и е харесвал и отговарял в Twitter. Защо ще бъде? Ах, какво ще е щастието му? Кой ще бъде собственикът на този великолепен момент на Керем Бурсин? Ханде Ерчел, защото днес беше най-добрият ден на Kerem !!!! Подарил ни е много хубави незабравими мигове. Докато няма потвърждение за края на връзката изобщо няма да повярвам! Докато не видя Ханде или Керем. Всички можем да имаме мнение, но само те знаят истината!!!!! Чао, засега!
Marta Gonzalez

Ето и коментарът на един перуански фен относно слуховете за предполагаема връзка на Керем с перуанката Стефани Кайо.
Цитат
"Ще коментирам всичко каквото знам. Първо паднах, когато чух за връзка между Керем и Стефани. Абсолютно нищо общо!!! Няма и няма да има. Стефани е перуанска актриса от моята страна. Аз също съм перуанец и миналата седмица тя влезе в шоу на живо в моята страна, където заяви, че е във връзка с Макс Иглесиас, испански актьор. Стефани беше омъжена до миналата година, след това се разведе и тази година, когато записа филм за NETFLIX, се влюби в този испански актьор и утре ще се появи в програма в моята страна от Испания, тя ще говори за работата си е за живот си. Тя ще разкаже как се влюбиха с Макс Иглесиас. Само от това можах да разбера, че е тотална лъжа? Това, което правят с Керем е напълно несправедливо и мисля, че ако продължат с това ново любопитство, чичо му ще се разстрои, защото той живее там и трябва да е наясно с всичко.... не знам какво искат да генерират с това? Явно нищо добро, чист маркетинг.....
Manoli Salinas

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 09:52 от БлагаВест

# 294
Туит за Серкан Болат от официалния профил на HBO Max Latinoamérica. Както разбрахме вече предната седмица "Почукай на вратата ми" беше на първо място в тяхната седмична класация на база гледаемост.

Превод:
Харесайте поста, ако и вие търсите билети до Турция, след като сте гледали Sera que es amor/Love is in the air.
Превод на снимката:
Моето търсене (в гугъл) след като съм видял/а Серкан Болат. Свързани въпроси:
- Кои самолетни компании пътуват до Турция?
- Колко пари са необходими , за да пътуваш до Турция?
- Как мога да получа турско гражданство?
- Как се получава турско гражданство чрез брак? Joy

И Латинска Америка е влюбена в тях. Heart Eyes
Добре, че е шегата, да си кажем истината. Stuck Out Tongue Winking Eye

П.с. Линде, много хубав пост, розов, много ми хареса написаното и въпреки, че все още съм скептична за любовните отношения между нашите гълъбчета, чак и аз се размечтах. 🤍🕊

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 01:42 от mikipoli

# 295
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 296
Слънчев ден момичета.

# 297
Добро утро! 🌄

Ново от Керем в туитър. Вчера беше щастлив ден за феновете , беше много активен в социалните мрежи, да видим днес. Започваме добре от сутринта. Joy

А Хандемий пак се покри някъде. Animal See No Evil

# 298
Старо, но златно 🔥https://twitter.com/alessiarugge_96/status/1513556773113933836?s … QT8bIvB9JIWV7slZQ

Няма как Ханде и Керем да са активни едновременно, ползват общ телефон все пак. На тази шега много се смях преди 😂

Траят си, не мога да им вярвам и не бързам да се радвам, че са разтопили ледовете... Но Хандемий да не вземе да го ожени за себе си и ние последни да разберем 😱🤣

# 299
  • София
След вчерашната активност на Керем в социалните медии много фенки са под наркоза. 
Мечтите им са да имат мъж като него. Ето какви са коментарите и мераците за него.

Общи условия

Активация на акаунт