https://twitter.com/museercel/status/1511770169944727558
На въпрос на Акиф относно Каан Йълдъръм, Ханде много точно му казва:
"И аз ти казвам, че ще говорим по-късно, на по-удобно място и в по-добро време. Обещавам ти, моля... Благодаря"

толкова се радвам, че осъществихте разкошната идея на Слънчицето ни
за обща тема за Ханде и Керем! Присъединявам се с огромно удоволствие към вас! Направихте вечерта ми прекрасна!
по стара традиция
и специално за тема № 1, приеми като благодарност тези маргаритки от мен:
радвам се, че твоята любима снимка
благодаря ти от сърце за цитирания текст! Дано никога не ни се налага да дишаме трудно от болка! Да не наказваме себе си заради чуждото мнение!
от твоята клавиатура, в божиите уши!
прекрасни постове, както винаги!
много благодаря за почерпката! Любимата ми плодова торта! Да ни е сладко!
поздравления за радостта и куража да станеш мама! Пожелавам ти всичко да мине бързо и леко, за да гушнеш в обятията си най-голямото щастие! Бъди здрава, миличка, и се пази!
изчезнаха! По една случайност запазих текста на песента ѝ, защото я копирах в Гугъл транслейтора. Ето я и нея:
безкрайно ти се извинявам, мило момиче, че вместо да покажем гостоприемство и уважение към теб, някой побърза да изтрие постовете ти, защото най-вероятно не са на български. Можеш ли да ги превеждаш през Google Translator? В скрит текст ще направя точно това за теб:
може ли да се разбере каква е причината за изчезването на постовете на Mirka от Босна и кой ги е докладвал?

Поздравявам ви за решението за нова тема, няма нищо по-страшно и опасно от това, някой да се опитва да ти затваря устата и да ти казва какво и за кого може да се пише и за кого и за какво не може. Времето ще покаже кой крив, кой прав, а кой е на булката брат!
Важното е, да можем да дишаме спокойно и да не се притесняваме да казваме какво мислим! 
Веднъж се застъпих за теб с думите, че някои хора са по-емоционални от други, но после ти действително стигна малко далеч... За осъзнатата грешка има и прошка в крайна сметка.
на 100% съм съгласна с теб!
много ти благодаря за чудесните постове с преговор на днешния епизод в темата за Керем! Прочетох ги с голямо удоволствие, както винаги! Зачудих се, дали не трябва да сложиш в скрит текст снимките на Ханде, разбирай Еда, съгласно инструкциите? Истината е, че сериалът стана известен заради невероятната игра на двамата актьори, изпълняващи главните роли - Ханде Ерчел и Керем Бюрсин! Затова, когато коментираме "Почукай на вратата ми", винаги ги споменаваме заедно!
върнах се да проверя постовете, но наистина не виждам и твоя! Идея си нямам кой се "развихри" и тук! Както написах по-горе - "балкански нрави, какво да се прави"?
да се окаже права! Тя първа твърдеше, че имат връзка и в реала докато се наслаждавахме на любимците ни!
благодаря ти за бързия отговор! Дано да се успокоят духовете най-сетне!

Прочетох също, че е помолил една фенка да не публикува общата им снимка в социалните мрежи. Явно и той е имал нужда от малко спокойствие. Разбирам го. Пък и съвсем скоро беше в Испания и зарадва феновете с автографи и снимки.

Добро утро, прекрасни момичета! 

Препоръчани теми