Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 027
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Няма нужда от жужене в старите теми. Smile Датата е 27 април 2021. Паметна дата и празник за фендома. Ти, аз, кануто, пръскачките...те може и да не помнят, но ние не сме забравили. Ще пием по една вода с лимон. Satisfied

"Неспокойната енергия на града..."
Не виждам тази "неспокойна енергия" в рекламата, а точно обратното. Но анализите оставям на специалистите. Smile

# 646
Марги, Sparkling Heart фамилията на Каан е Йълдъръм като на Джанер - съпругът на Гамзе. Представяш ли си, ако не изтриват постовете с бившите гаджета, как на някои по-активни на любовния фронт хора, ще им изглеждат инстаграмите?

Слънчице, Sparkling Heart открих, че имам същия проблем като теб - не гледах дрехите от рекламата. После по снимките ги оцених подобаващо! Водата с лимон си е наша темна напитка вече! Значи на 27.04.2022 г. ще чакаме да се сбъднат надеждите на обичащите Ханде и Керем!

Линде, Sparkling Heart феновете са невероятно изобретателни! Никога нямаше да ми хрумне!

# 647
Ханде за Nocturne е просто ослепителна , красива, секси .
И да права си Yassy_N тя е жена 6оято заслужава да бъде обичана и то от Керем. Двамата са прекрасна двойка. Един за друг са си.

# 648
# 649
Цитат
Кате, Sparkling Heart любопитна съм за повече подробности, както винаги!
Мира, на мен клипът, който изгледах 3 пъти, ми навява меланхолия. Силните цветове и новаторският стил са налице, но забавени движения, фиксирани пози, (някои от тях със сексапилен заряд) и ... очите!!! В тези очи живец не виждам. Радост и щастие пък - съвсем...

# 650
Мира, сега се замислих, вярно ще ми изглеждат странно на едно място публикации с бивши и настоящи половинки 🙃
Значи това с изтриването донякъде е приемлив вариант.
Йълдъръм?? Интересно съвпадение, ще го запомня. Stuck Out Tongue Winking Eye

Минах аз през старите теми да се уверя с очите си Satisfied На 20.04. сме пуснали с подзаглавие Изгубени в мечтите си явно преди това сме разбрали Stuck Out Tongue Winking Eye
Брей, чак и аз съм била видимо развълнувана Joy

# 651
В рекламите за Nocturne по принцип няма много живец. Satisfied

# 652
Новите цветове- розово, синьо, черно с бяло, зелено,които рекламира Ханде мното ми харесват.  Има за всеки по нещо, който какъвто цвят си иска.

# 653
Кате, Sparkling Heart може би, това е била идеята на режисьора. Непристъпна красавица, която гледа отвисоко на градските предизвикателства.

Слънчице, Sparkling Heart погледнах хаштаговете на рекламите. Следват една и съща концепция. Музиката на всички реклами много ми харесва:

"В тъмното, на светлината; Отношението ни е същото като стила ни." #ЖЕНАна СИЛАТА

#ноктюрно стил

"Според моята душа! Според мен! Според Ханде!" #есен-зима 2021г

"Колекцията Nocturne пролет/лято интерпретира неумолимата енергия на града със силни цветове и новаторски силуети и черпи вдъхновението си от свободната жена на Nocturne. Присъединете се към нас, защото стилът е ваш,#CitySenin #NocturneXHandeErçel"

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 23:04 от Mira07

# 654
Аз имам своя теория защо Ханде винаги изглежда така сериозна в рекламите на Nocturne. Това е маркетингова стратегия, знаят, че ако покажат искрящата й усмивка и трапчинки, то тогава никой няма да се загледа в дрехите! Joy Липсваше ми и на мен една широка усмивка да видя, но знам, че това е работа и това се е искало от нея да бъде пресъздадено като емоция. Blush Фотосесиите за Nocturne също не са ми от любимите , поради същата причина.
И понеже ми залипсва тази усмивка, ви я слагам. ❤

# 655
  • София
"Saran Magazin" изтри непотвърдените информации за връзка на Ханде с Каан. Оправданието му е, че тези снимки и информация са правени от други.

# 656
Хаштагът #NocturneXHandeErçel премина 100 000 туита. От Nocturne са просълзени от щастие. Heart Eyes

Лека нощ Nature Stars

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 01:19 от mikipoli

# 657
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 658
Добро утро момичета! Чудесен вторник ви пожелавам .

Антонио Бандерас е благодарил на Керем за гостоприемството.

Ханде е просто ослепителна в този реклама. Каквото и да облече всичко й отива.

Как всичко си идва малко по малко на мястото, ето фалшивите новини за Ханде и Каан вече започват да се изтриват, биват премахнати, така се прави. Остава след време когато нещата се поуспокоят нашите да разкрият чувствата си и така хем феновете ще се успокоим хем и те ще ни зарадват с чудесни новини.

# 659
Добро утро! 🤗

Керем е бил от активните в Туитър. 😊 ❤

https://mobile.twitter.com/KeremBursin/with_replies

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 07:22 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт