Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 024
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Добро да е

Вие ли сте станали рано, аз ли се отбивам късно, но тази сутрин по-активни от обикновено ми изглеждате. Kissing Heart

Едно сравнение, което ми хареса... и го донесох Stuck Out Tongue Winking Eye

# 661
  • София
Привет момичета. Да си пожелаем един спокоен ден, с много положителна енергия.

И както очаквах и написах още снощи, новините за Ханде и Каан не закъсняха.

Не могат да бъдат по-жалки и по-смешни за Бога!

Цитат
Ханде, която беше снимана с Каан на почивката си в САЩ, се снима и позира в стил на обличане на фестивала Coachella, който се провежда всяка година в Калифорния.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 10:03 от БлагаВест

# 662
Добро утро Animal Bee

Я да видя какво интересно има в туитър

Уоу , какво е правил Керем снощи ??

Ще споделя само част от нещата. Харесал е този туит , на който пише : "Липсвате ми, Керем и Мая, обичам ви и двамата толкова много"

Хубаво е човек да прочете понякога и хубави неща за себе си , не само жълти клюки. Stuck Out Tongue Winking Eye

Фен: Керем, ти ни вдъхновяваш да сме по-добри 🤍
Керем: Както и всички вие ме вдъхновявате по същия начин! 🙏

Спирам до тук, че ми се разтуптя сърцето. Stuck Out Tongue Winking Eye

Целувки от мен за вас и до нови срещи! Kissing Heart

# 663
Здравейте хубав ден Purple Heart
Ханде както винаги е прекрасна

Керем е харесал този пост

Коментарите под поста на Ханде с рекламата

Това е момичето на което са сложили лицето на Ханде

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 10:09 от sani1212

# 664
Здравейте, прекрасни!

Много обичам да ви чета. Толкова позитивизъм струи от думите ви, че денят ми светва.
Гледайки новата реклама на Ханде, неволно я свързах с любим стих.

Дъждът е мимолетната тъга,
с която всяка зима си отива.
Напомня за картина на Дега -
красива балерина в синьо-сиво.
Дъждът завръща щедро пролетта.
Тя цвят след цвят внезапно ще отприщи
така, че хора, птици и цветя
в платно на Клод Моне
да грейнат с вишните.
Пореден опит да обърне в сняг.
Бомбето на Магрит е вече в скрина,
а Ван Гог се усмихва под мустак -
след дъжд най чакам неговото синьо.
                             Добромир Банев

Днес е вторият ден на Страстната седмица.

Бъдете здрави и щастливи!

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 10:57 от бабче-mp3

# 665
Линдето и Сани са ни донесли поредното доказателство , че не трябва да вярваме на всичко, което четем. На лъжата краката са къси. Този доста успешен фотошоп на Ханде обикаля цял ден мрежите вчера, но този профил magazin burada я публикува снощи в 2 след полунощ! Тъкмо се оправях за лягане. Joy Сън не спят да публикуват шок новината! Joy Да припомня само, че същият профил беше публикувал, че Керем и Стефани Кайо имат любовна връзка от октомври месец! ("Новина", която изобщо не сме публикували в тази тема, ясно ви е защо...)
*Използвам умишлено думата "профил", а не "журналист".

И сега да приключа тази тирада с нещо красиво. Този паралел сама си го направих. Heart Eyes

# 666
Бабче, ами вярно преобладава позитивизма и сме различни като цветовете на 🌈, та ни е приятно на всички.

Понаучих се с годините да отсявам зърното от плявата, но на моменти още ми е трудно. Признавам си Satisfied
Примерно този сполучлив фотошоп с Ханде ми мина пред очите и на мен, но чаках да споделите истинско ли е, не е ли...
Че профилът на Азул следва този на  Керем също съм склонна да повярвам, защото няма как да проверя Satisfied и ми идваше да попитам Хектор има ли си и той Инстаграм акаунт и ако да, следва ли Ханде Joy
Ей такива неща, при мен въпросите често са повече от отговорите, а понякога трудно се въздържам и ги задавам Satisfied

...
Този паралел сама си го направих. Heart Eyes

Много хубав паралел. Кадъра с Керем ми е от любимите - слънчевото момче на турското кино Heart

# 667
  • София
Марги, профилът на Азул си е съвсем истински. И вчера направих профилната снимка, защото ми стана смешно, как така Азул следва и си контактува с Керем. Може би моли мама Бамби да пише вместо него.    

Хектор засега няма профил в Инстаграм. Сигурно  все още е малък и не може да пише.      

Снощи в Туитър е било доста оживено. Керем е бил много активен. Не го е хващал сън. Феновете са щастливи. Радват му се. А една фенка е написала, че той е отговарял изключително на тези акаунти с такива профилни снимки.

Съответно, този негов верен почитател се е притеснил, че при това положение няма на него да отговори. Затова с чувство за хумор е попитал, дали трябва да си смени профилната снимка, за да го отрази.

По всичко си личи че нашето момче е в много добро настроение. Дано причината да е в това, което ни се иска.

Знаем от него, че когато не е щастлив той се покрива и не му се пише в социалните медии. А снощи много пъти той е използвал думичката LOVE. Най-красивата дума.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 11:34 от БлагаВест

# 668

Линде, благодаря, сега уж схванах Flowers Hibiscus

# 669
# 670
Идвам с една стара новина, която за мен е нова. Joy А вие знаехте ли, че Ханде се е снимала в този видеоклип на певеца Демир Ягмур през 2017г. ? Nature Sparkles

Марги , напълно е нормално човек да се обърка при толкова новини, къде истински, къде фалшиви. Тази снимка я подминавах не знам колко пъти вчера, не сметнах за нужно да я споделям тук , защото не заслужава вниманието ни. Но след снощната изцепка на magazin burada, нямаше как да подмина темата...

Споделям две снимки, които ме усмихнаха днес, да се усмихнете и вие. 😇

# 671
Ново Wink
https://twitter.com/i/status/1516351335997845506

https://twitter.com/i/status/1516353486761385992

Ханде също се отчете в Туитър - малко, но от сърце Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 13:00 от mi_si

# 672

И един красив вампир 🙃🔥
https://twitter.com/ebrayn00/status/1516173771455057930?s=20& … te-SftYkIfADxs2hw

Мики, и аз не знаех, че Ханде е участвала във видеоклип на въпросния. То като цяло и турските изпълнители не са ми известни, с изключение на двама-трима... Примерно бившия зет Мурат Далкълъч го оцених доста преди да се поинтересувам и от Ханде. Като мъж не го харесвам, но като глас - да Wink

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 14:28 от Margarita N.

# 673
  • София
Ето кой пръв е лайкнал гнусната лъжа за Ханде от вчера.  СаранМагазин.
А след това в своето интернет издание го е опровергал.

Как се нарича такова поведение. Аз знам една дума, с която мога да определя този човек и тя е ЛИЦЕМЕР. "Разкаянието" на лицемера само по себе си обаче също е лицемерие. Лицемерието не е труден занаят. Там всеки негодник е специалист.
А замисля ли се този човек, че това момиче има родители, баща, сестра, приятели. Пита ли се, как се чувстват те.
Лицемерието е прикритието на подлостта. Възхищавам се на поведението на Ханде. Тя е приела мъдро да не отговаря по никакъв начин на тези провокации. Само тя обаче си знае, какво й коства всичко това.

# 674
Привет момичета, за някой като мен които стават когато си искат Joy и  си лягат когато могат:stuck_out_tongue_winking_eye: е наистина огромно удоволствие да се потопят в жужащия ни кошер  и да релаксират с красавицата Ханде и активния напоследък Керем. Благодаря на всички за информацията, която споделяте, защото напоследък не мога да се организирам и да следя социалните мрежи.
За всички Вас, нещо старо, но златно:heart_eyes:

Р.S. Мирка къде изчезна?

Общи условия

Активация на акаунт