Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 020
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
# 676
От стори на Гюнфер

Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 15:39 от midnight__sun

# 677
Снимката от сторито на Гюнфер е, че Керем Бурсин е присъствал днес на представянето на книгата на Омур Сабункуоглу "Твоята история". В книгата има история, която Керем пише за детството си „Казвам се Керем... като Керем“.

# 678
Ново

Blue Heart

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 17:41 от midnight__sun

# 679
Здравейте ,прекрасници ! 🤗
Покрай моята отпуска толкова новини съм изпуснала и почерпката пропуснах .😆
Честито на нашите цветни момичета / на патерици / ! Бъдете здрави и нека имената ви се споменават винаги с добро ! 🌷

Отскочих скоро до Турция и като видях снимките на Ханде в мола и така ми стана развълнувано . Все едно на живо я виждам .Керем и негов билборд не видях ,но пък си купих спортно екипче на марката ,която рекламира . Е ,така ...за баланс 😁
Хубава вечер от мен ! 🎈🍀

# 680
Нося ви още малко информация за тази книга. Не знаех, че я издават чак сега, на снимка на корицата съм попадала още преди 1 година , че и повече. Сега прочетох , че заради пандемията са се забавили с издаването.

Скрит текст:
Журналистката и писател Омур Сабунджоглу се обръща към момичета, които не могат да четат поради финансови затруднения. Приходите от продажбата на  най-новата книга на Сабунджоглу - "Вашата история", съставена от истории, написани от известни имена и публикувана от издателство İnkılâp Kitabevi, ще се използват за образованието на момичета, които не могат да четат.
Целта на "Вашата история" , която беше публикувана с едногодишно закъснение поради пандемията, след "Тяхната история" и "Нашата история" , която докосна живота на повече от 300 деца до момента и беше публикувана за първи път през 2018 г., а втората през 2019 г. , трябва да достигне до много повече деца. Някои истории ги връщат в детството, други описват борбата на жената да задържи живота, други слушат детето в тях.

Тази книга, която със своите истории насочва вниманието към важността на осигуряването на равенство между половете в образованието , очаква своите читатели да сбъднат мечтите на момичетата, които са лишени от училище.      

Задна корица

Тяхната история , нашата история и твоята история, която сега държиш в ръцете си ... Започнахме с добри пожелания и големи надежди за нашата трета книга. Нашата цел във "Вашата история" е същата - да достигне до нашите момичета, които не могат да четат, поради финансови затруднения и да им бъдем светлина. Всяка купена книга ще бъде надежда за тяхното образование. Ние се стремим да направим повече, отколкото правим. Вярвам, че с тази книга ще достигнем до онези мънички и невинни сърца и ще станем свидетели на искрящите усмивки на красивите им лица.

За светлото утре...

Керем не казва , че е добър човек, той ни показва за пореден път, че е такъв! 🤍🕊🤍

# 681
# 682
Сезария, Relaxed ако ни беше донесла лалета или друга снимка още повече щях да ти се зарадвам, но нищо... Шегувам се Stuck Out Tongue Winking Eye
Развесели ме с екипчето ..."за баланс". 🙃

# 683
  • София
Не, не мога да го подмина, трябва да ви го споделя.
Когато си се накакал яко и се опитваш да се измъкнеш неоцапан, ставаш смешен и жалък. Този Саран, вместо да се скрие за известно време, продължава да пише и все повече да се излага. И така сам се навира между шамарите на феновете.
На тази снимка-опровержение е написал: "Не е Ханде Ерчел на фестивала в Америка, просто се откажете от навика да докладвате всичко, което виждате, без да го знаете."

Започна да се кара на феновете. Май забрави, че лично той беше качил две новини за връзка на Ханде с Каан и даже категорично твърдеше, че това е самата истина и вече няма ХанКер. Когато го подбраха феновете и започнаха да го блокират той изтри собственоръчно новините. Но феновете не му остават длъжни. Така са го подели, не му прощават. Става смешен вече.

# 684
Специално за теб ,Марги !

Огледах и рекламираните бижута ,но ми идват над бюджета 🤑
Сезария, Relaxed ако ни беше донесла лалета или друга снимка още повече щях да ти се зарадвам, но нищо... Шегувам се Stuck Out Tongue Winking Eye
Развесели ме с екипчето ..."за баланс". 🙃

# 685
  • София
Сега, ако бях на годините на Ханде, с удоволствие щях да си купя тази рокличка. Точно по мой вкус е. На нейните години само такива къси рокли носех.

# 686
БлагаВест, няма проблем - едно клинче или дънки + дънково елече - и рокличката е наша...

# 687

Gift Heart

Ханде - 2020 г. Wink

# 688
  • София
Гамзе също е отразила рекламата на Nocture на сестричката си.

# 689
От визитата в Дубай

Мариса е сбъднала мечтата си, да се срещне с Ханде. Sparkling Heart

https://twitter.com/Diliana_G/status/1516461000140238861

Още от Керем и Антонио

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 20:22 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт