Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 268
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Иринка, мога само да ти пожелая всичко да мине спокойно и нормално. Очакваме включване от теб и малката принцеска. Това е най-голямото щастие за една майка.  

Относно нашите любимци и аз съм на твоето мнение, че има нещо дълбоко скрито от нас. Не е само едното скарване. Двамата цъфтят от щастие в момента. Не е възможно за два месеца така кардинално да забравиш една такава голяма любов. Всички сме го преживявали и знаем, че не се забравя лесно и толкова бързо. Затова си мисля, че нещата при тях сега са на друго ниво. Нека да им пожелаем да следват сърцето си.

# 346
Привет, мили дами!
Приключи и моята истанбулска екскурзия!
Много поздрави от тази мацка, която срещах във всеки МОЛ:laughing:

Сани, честит рожден ден! Здраве и много щастие!

Лалетата са от парк Емирган:tulip:

Малко фенско творчество, което ми попадна:purple_heart:

# 347
Gift Heart

Бърз урок № 2 - "Как да качваме клипче в темата" Wink
1.

2.

3.

4.

Gift Heart Поздрав за всички прекрасни бамбини Flowers Hibiscus

# 348

Sani

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 19:45 от mirka 76

# 349
  • Плевен / София
Честит рожден ден  и от мен. 
Сбъднати мечти и хубав празник.

# 350
Така, така, човек да не ви изпусне малко от поглед и ще изпишете темата. Stuck Out Tongue Winking Eye

Почвам ви поред:
Animal Bee Мирка, радвам се, че не се отказа да пишеш, на всички ни е било трудно първите дни във форума. Не създаваш проблеми, не се притеснявай.

Animal Bee Сними, и аз същото се чудя, Керем е по-активен дори от семейство Инфлуенсър. Joy

Animal Bee Габи , страхотни спомени имаме от Hello, останаха за вечността, както се казва и редовно ще си ги припомняме. Heart Eyes

Animal Bee Сиси, силно се надявам да е така, не знам какво ги е разделило, но дано са запазили добрите спомени и уважението помежду си! Purple Heart

Animal Bee Линде, масата е от дома на Керем (собствено разследване Joy), а сторито на Ханде с плодовете е много старо, още от миналата година мисля. На самата снимка даже тя си го беше тагнала.

Animal Bee Иринка, чудесна новина Heart По повод въпросът ти колко пъти сме гледали сериала, май се брои 1 път при мен, но първите 13 серии съм ги гледала всяка по 3 пъти, защото нямах търпение - един път оригинал, на другия ден с английски субтитри и след това чаках и с български. Joy Мисля да дам шанс и на българския дублаж пък да видим.

Animal Bee Злати, добре дошла! Страхотни снимки, чудесни лалета! 🌷 А тази мацка , дето си виждала навсякъде също е голяма сладурана, коя ли е ? ThinkingStuck Out Tongue Winking Eye

# 351
"Ханде Ерчел запази доминацията си на върха и тази седмица. Успешната актриса, подписала с
@DisneyPlusTR се класира на 3023-то място сред повече от 11 милиона актьори от целия свят в IMDB Starmetre и зае 1-во сред турските актьори."

Керем е паднал с 2 позиции надолу, за разлика от миналата седмица и заема 7-мо място.

https://www.imdb.com/search/name/?birth_place=Turkey

Sparkling Heart

# 352
Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

П.С. Мики, ти ще водиш хорото в края на лятото Stuck Out Tongue Winking Eye

# 353
Сани, честит празник!🎂

Наздраве!
Бъди много щастлива!

Иринак, да ти е леко, спокойно и благополучно!🍀

Момичета, привет!💞
Благодаря за всичко, което споделяте! Страхотни сте!

Аз харесвам Ханде и Керем всякак. Някъде повече, някъде по-малко, но най ги харесвам заедно. Носят страхотен заряд. Излъчват необикновена хармония и светлина, усещане за полет и щастие.

До утре вечер! В другия спектакъл.☺
Дилеми, 🌸благодаря за отделеното време и труда, който полагаш.

Едни съзаклятнически щастливи Еда и Серкан.

Липсваше ми тази усмивка.

# 354
  • Плевен / София
Блага вест, Фили в сериала на Кадир, който дават сега по ДФ офиса на фирмата от серията тази вечер не е ли същия на Серкан Болат.
От телефона не мога да сложа снимка.. 

# 355
# 356

Любимата ми снимка на Керем, която преди беше аватара ми. Сега аватара ми е по-ведър и усмихнат:stuck_out_tongue_winking_eye:
Има невероятно излъчване.

# 357
Sparkling Heart

Blue Heart

"Винаги се усмихвай на недоброжелателите!" Smile

# 358
# 359

Общи условия

Активация на акаунт