Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 208
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Heartpulse

"Поканен на парти в Испания."

Какво те прави щастлива в малкия ти свят?

„Вълнувам се от малки неща. Сладкото "как си?" може да ме направи щастлива. За съжаление в днешно време дори не се пита искрено. Получаването на толкова, колкото съм дала на нещата, на които съм посветена, независимо дали става дума за връзки или работа, също ме прави щастлива."

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 17:05 от midnight__sun

# 331

благодаря за инструкциите
докато управлявам новините вече са зададени

# 332
Мирка, супер си момиче!! Черпя те с една красавица:heart_eyes:

# 333
# 334
Мирка, супер си момиче!! Черпя те с една красавица:heart_eyes:

най-красивите очи и прекрасната курамоха Ханда

# 335
Привет,
Чета Ви и се чудя, дали не са се разменили Ханде и Керем. Той активен два поредни дни в социалните медии, тя се покрила и няма и следа от нея ?

# 336
Snimi, нали уж ползваха един интернет. Satisfied Та нося един цитат по този повод и явно Ханде е по-активна нощно време. Smile

Каква е тайната на нощта "gece" за теб?

Ханде: „Имам специална любов към нощта. Наистина съм нощен човек. Моите фенове също знаят това, затова се сещат за мен всеки път, когато видят неща свързани с нощта.
Също така се чувствам по-продуктивна тогава...дните не са за мен, нито сутрините.“

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 17:09 от midnight__sun

# 337

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 19:31 от mirka 76

# 338
Snimi, нали уж ползваха един интернет. Satisfied
Аха, явно Керем е сменил паролата за интернета и не я казва Joy

# 339
  • София

Мирка, Heart Eyes
Клипчетата от twitter не могат да се плейват директно, поства се  адреса Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 18:03 от Dilemi

# 340
# 341
Да си припомним времето, когато много от нас предполагаха какво се случва, а то май беше факт. Много са нежни и красиви.

# 342

Заявявайки, че е много щастлив с Ханде Ерчел, Бюрсин каза:
"Дори и да греша в чувствата си към Ханде, нищо няма да се промени. Тя щеше да продължи със същата енергия на снимачната площадка, можехме да останем приятели.
Защото Ханде е невероятен човек. Какъвто и да е резултатът, сигурен съм, че винаги ще останем приятели и познати.
Защото Ханде е необикновена жена.
"

Как мислите, дали още е така?
Според мен да.
Всички други писаници на небезизвестните Т. папараци, следване, отследване е някаква пълна комедия.
Аз поне съм останала с някакво впечатление за тях двамата, че са малко обрани към коментарите, един за друг и биха застанали зад думите си, или на мен така ми се иска.

Мирка, Hug не се притеснявай, ако искат да ни намерят кусури, знай ще намерят и без твоята помощ, затова си пиши и забавлявай с тези прекрасни момичета.

# 343
  • София
Феновете нямат спокойствие. Пак са подхванали темата за тази маса, дали е в дома на Ханде или е в дома на Керем. Разделени са на две. Но има нещо по-интересно. Правят съпоставка, как Ханде показа една чиния с плодове преди седмица на същата маса. Това ги кара да мислят, че е от неговият дом и Ханде сега е при него. Може би се опитват да се скрият от нахалните папараци, които не спират да ги търсят. Те се въртят около розовата къща, а Ханде яде плодове в дома на Керем.

Аз едно нещо не разбирам. Какво са се вторачили да ги преследват и непрекъснато да задават едни и същи въпроси, след като знаят, че няма да получат желаният отговор. Ханде и Керем показаха на папараците, че са неуловими. Шест месеца не успяха да ги заловят преди те самите да обявят връзката си. Сега е същото.  Защо вече не се откажат и не ги оставят на мира. Може да искат да си изживяват любовта скрито, без излишна показност. Но според мен има някаква промяна и при двамата. Виждаме ги усмихнати, щастливи и възкръснали за нов живот. Няма я предишната посърнала Бамби. Керем се появи с пълна сила и стана много активен в социалните мрежи. А той е казвал, че когато е тъжен и нещастен не му се пише и занимава. Защото не може да се преструва на щастлив. Това е добър знак. Затова им трябва още малко време и усамотение. Нека да ги оставят да си стоплят отново отношенията. Когато решат те ще ни се покажат. Времето работи за тях.

Ханде и Керем следват Houseofmat.

# 344
Привет, Феи! Nature Sunny

Сани Heart,
Бъди здрава, щастлива и честита! Tada Birthday Balloon
Благодаря за виртуалната почерпка.

Благодаря и на Вас, момичета, за всичко споделено! Flowers Hibiscus
Марги Heart Eyes,
Ще ти отговоря, докато не съм забравила, че напоследък в главата ми е такава каша, не мога да си събера мислите.
Но е напълно нормално, очаква ни голямо събитие.
Ще си имаме момиченце. Blush Blush Blush

На мен също ми прави впечатление активността на Керем.
Това е много неприсъщо за него. С тази негова активност радва много хора по света, дано да си дава сметка за това и да продължава да ни радва.
Не искам да си давам напразни надежди относно  Ханде и Керем, но определено нещо ме човърка. Изглеждаха толкова щастливи и влюбени, нима Керем се съвзе толкова бързо, той направо грее. Може би нищо не е такова, каквото изглежда, но ние може само да гадаем.

Тази песен все ме хваща за гърлото.
Леле, какви емоции бяха, когато Серкан изчезна и се завърна със Селин...
Вие колко пъти сте гледали сериала?
Аз все още само един път. Сигурна съм, че ще има втори, но явно още не съм готова за това.

Пожелавам ви щастлива вечер!

Общи условия

Активация на акаунт