Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 200
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Марги
Скрит текст:
Днес не, но вчера имаше 2 изтрити коментара на mirka. Единият е цитиран от Дилеми, така че не изгубен съвсем. А другият беше благодарност към Линдето, но не беше на кирилица написан. Не е нещо съществено, но това показва, че някой минава през темата , дали по сигнал или просто периодично/профилактично не знам. 🤷‍♀️
Видях , че преди мен са пуснати няколко поста само с поздрав и затова предупредих. Ако някой търси повод за триене, винаги може да намери. Rolling Eyes

Керем вчера е добавил тези песни към албума си в spotify. Musical Note

# 316
Бамби 2017 г. Gift Heart

... и един младеж за баланс Stuck Out Tongue Winking Eye

# 317
Animal CrabКъсничко се включвам днес, но работа!
Flowers HerbСлънчев да е деня, Ви момичета!
Сани, ЧРД - много, много здраве, любов, дестнации, весели и щастливи дни!

В бяло и чисто - като сърцата и душите им!

# 318
Я, ето го. Party
Попаднах на това преди дни в Т, но без да харесам/ретуитна, после колкото и да го търсех полза нямаше Joy

Скрит текст:
Яд ме е, че където сме ние, там е и акцията по почистването. Все едно сме толкова проблемни... Уж засега се кротнаха и друго липсващо освен няколко на Мирка няма. Съгласна съм, че правилата на форума са за всички - желателно е на кирилица и не всички букви да са главни, но ако има и други нарушения редно е да знаем какви са, че да не ги допускаме повторно.

Вече няма да създавам проблеми с писане, ще остана на балкона хубави поздрави на всички
https://www.youtube.com/watch?v=uq-0J0Uot_Y

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 15:28 от mirka 76

# 319
Момичета благодаря за прекрасните пожелания направихте деня ми още по хубав Kissing Heart Purple Heart

# 320
  • София
Mirka не се изолирай на балкона. Качвай снимки, а това което искаш да напишеш го слагай в спойлер.
Скрит текст:
Mirka nemoj da se izoluje na balkonu. Otpremite fotografije i stavite ono što želite da napišete u spojler.
Кога Керем казва истината?      

Цитат
От кафе паузата... преди Малдивите.
Керем: Момчета, ако нещо се случи, вече ще разберете!
Ханде: Когато се случи ще разбереш!
А то вече се е било случило...

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 15:39 от БлагаВест

# 321
mirka 76, не се отказвай толкова лесно и не се подавай на провокации. Добре дошла си в темата и всички много ти се радваме. Смятам, че нещата ще се уталожат лека полека. Място има за всички под слънцето.

# 322

Мирка, проблемите не ги създаваш ти, нито някой в групата. Само се опитваме се да си обясним случващото се и търсим разумна причина. Попитах където трябва, не ми отговориха. Сега гадаем...
Ще се зарадвам много ако останеш. Толкова ми стана хубаво от факта, че се разписа за пръв път точно в нашата тема.

# 323
# 324
Мирка, как ще се отказваш? Проблемите идват от друго място и ти изобщо не трябва да се чувстваш така. Радвам се като се разпишеш. Недей да спираш! Simple Smile Flowers Hibiscus

Друга тема по-интересна от тази няма! Nature Fire

# 325
Revolving Hearts

Бърз урок - "Как да качваме снимка в темата Wink "
1

2

3

4

Cupid

# 326
# 327
Слънце ,и ти си го качила, но няма да го трия Flowers Hibiscus ,а преди да качи клипчето Керем е харесал един туит на който фен е писал дали не е време Керем да сподели нещо
https://www.instagram.com/tv/CcQHvIggsln/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 16:20 от sani1212

# 328
За малко настроение в темата:

# 329
Ново от стори на Керем (усилено тренира човека). Тя Ханде ще си е в къщи сигурно и ще му приготвя здравословна храна.

Общи условия

Активация на акаунт