Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 163
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро Animal Bee

Я да ви видя какво пишете...

Ммм, много хубави новини за Керем сте донесли, но сте забравили една снимка

Ето я и нея

Хайде вече информацията ви е пълна и мога да тръгвам. Целувки и до нови срещи! Kissing Heart

# 526
  • София
Привет момичета. Честит Лазаров ден. Ако има именяци, нека да им е честито името.
Да си припомним обичаите на този прекрасен празник.

Скрит текст:
Лазаровден е в съботата преди Връбница (Цветница). Основен обред на празника е лазаруването – обичай с любовно-женитбен характер. Участват девойки над 16 години, наречени лазарки, лазарици. Лазарките обикалят полето и къщите, играят и пеят песни за любов и женитба, за плодородие, здраве и семейно благополучие. Броят им не може да бъде по-малък от четиринадесет. От пеещите по къщите първата се нарича “предница”, втората е “средница” (тя събира парите), а крайната – “задница”. От “шеталиците” “танчерица” е тази, която води танца на хорото. Останалите моми, придружаващи лазарките, се наричат “другарки”.
 В миналото на Лазаровден момците от селото са поисквали ръката на своята избраница.

Понеже тези дни Керем беше в окото на събитията повече внимание отделихме на него. Все пак той се срещна не с кого да е, а със самият Антонио Бандерас. За Антонио знаем почти всичко. Но все пак нека да кажа, че той има една дъщеря на име Стела Бандерас от брака му с Мелани Грифит. Дъщерята на Антонио Бандерас и Мелани Грифит е поискала да промени името си, като премахне Грифит от него. Цялото й име е Стела Дел Кармен Бандерас Грифит. Стела Бандерас е единствено дете на испанския актьор, който през 2015 г. се разведе с майка й Мелани Грифит. От майка си Стела има и полусестра - Дакота Джонсън от брака на Грифит с Дон Джонсън.

В момента Антонио Бандерас живее с красивата Никол Кимпел, която  е на 39 години. От 2015-та тя е партньорка на Антонио Бандерас. Точно тя беше и на снимките с Керем при тържествата на "Страстната седмица".

# 527
# 528
Добро утро, скъпи момичета! Heart Честит празник на всички! Flowers Hibiscus

azisiq, благодаря за информацията Grinning  Тези дни мрежата е пълна с предположения и твърдения, тип "тука има- тука няма"Stuck Out Tongue Winking Eye няма как човек да не се двоуми, триуми....Thinking

Но днес е страхотен пролетен прзаник! Flowers Cherry Blossom Да е светъл и прекрасен денят ви, момичета! Heart Eyes

Скрит текст:
Днес православните християни отбелязват Лазаровден. В основата за празника е библейската притча за възкресението на Лазар от Исус Христос. В българските обичаи той се свързва със съзряването на жената и нейната готовност за встъпване в брак.

По традиция Лазаровден се отбелязва на осмия ден преди Великден. Празникът е с подвижна дата - винаги в предпоследната събота преди Великден. В Календара на християнската църква той е свързан с възкресението на Лазар, жител на гр. Витания, близо до Ерусалим.

Според евангелието, когато Спасителят е в земите отвъд река Йордан, Лазар се разболява и умира. Когато Исус се връща, възкресява покойника на четвъртия ден от погребението му в знак на благодарност за проявеното от него гостоприемство. Лазар живее още 30 години в строг пост и въздържание и е провъзгласен за първи епископ на град Китион на остров Кипър.

На Лазаровден църквата отбелязва още паметта на свети мъченик Лазар Български, измъчван и убит на 23 април 1802 г

Лазаровата събота е единственият ден в богослужебната църковна година, когато възкресната (неделната) служба не е в неделя.

Лазаровден се свързва с откъсването на зелени върбови клонки, които да красят вратите на Цветница. На този ден се изпълнява и обичаят лазаруване, след него момичетата стават готови да обичат и да се женят.

Девойките обикалят с цветя и пеят песни по къщите за всеки член на семейството. Стопанката ги дарява с яйца, символ на живота. В народните вярвания християнското възкресение се преплита с възраждането на природата за нов живот.

И една питанка Rolling Eyes
Някой може ли да даде инфо коя е песента, с която започва всеки епизод на SCK?

Не съм достатъчно зрял, да се уча от грешките си
Принуден съм на тази лъжа.
Иначе не съм опиянен от любов към теб.
Но светлината в очите ти...
Разтуптява сърцето ми.
Не мога да се сдържам...
Какво е това чувство?
Вдигни поглед към небето.
Виж една звезда на любовта.
Ще проблесне и ще изчезне, знам.
Всичко се случва, всичко приключва.
Една звезда в небето прелита и изчезва.

Странно, но факт Thinking Не мога да я намеря! Stuck Out Tongue Ще бъда много благодарна, ако ми помогнете! Flowers Cherry Blossom
Всички имаме нужда от добри новини радвам се че съм ти върнала доброто настроение

# 529
  • София
Азисия, не само ми върна, ти ми оправи настроението. След толкова фейк новини тези дни направо бях се сгъбясала.      

И защо всичко се повтаря по един и същи начин. Винаги, когато Ханде прави промоция на даден проект и Керем не е в страната, започва да се тиражира нещо, което да я изкара супер неморална. Вярвам, че по-добрите дни тепърва предстоят. Още малко търпение.

Попаднах на едно много интересно видео от 01.08.2021г., на видеовръзка на Ханде с нейният голям приятел и партньор от "Любовта не разбира от думи" - Бурак Дениз. Той е наистина един от много добрите приятели на Ханде. На погребението на майка й той дойде да й окаже морална подкрепа. Доколкото съм чела и него го спрягаха за нейн любовник. То има ли някой, който още на са й прикачили.

# 530
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Здравейте всички,
Честит празник!

Прекрасни снимки от Малага. Керем е присъствал на тържествата- красиво.
Добри новини носите , оправят настроението и ви благодаря! Flowers Four Leaf Clover Purple Heart

Красива Ханде

Усмихнат Керем

Щастливи са и ние с тях! Sparkling Heart
Слънчев и усмихнат празничен ден, момичета! Flowers Four Leaf Clover

# 531
Винаги ще има някой , който ще иска да паднеш, но винаги ще има и някой, който ще вярва в способността ти да се изправиш! 🤍

Серкан в 30 секунди 🤖
https://mobile.twitter.com/GeminiVeBursin/status/1515055238390370304

Еда в 30 секунди 💫
https://mobile.twitter.com/yildizbolat_/status/1478839077290000389

Ханде и Керем в 1 минута 🥰
https://mobile.twitter.com/inWinterfell__/status/1497935942442635266

Кои новини са истински и кои фалшиви, не се знае. Да се фокусираме върху важното и това , което знаем със сигурност. Stuck Out Tongue Winking Eye Оставаме в очакване на рекламите на Аtasay 💎,  Nocturne👗, Under Armour 💪и Lipton 🍋.

# 532
Малко ретро Wink
юли 2019 г.

и един младеж .... за баланс Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 533
# 534
В Италия на 21.04 се очаква да излезе списание с подарък герданче имитация на огърлицата на Еда (бившият пръстен Joy). Много сладко. Heart Eyes

# 535
  • София
В Италия на 21.04 се очаква да излезе списание с подарък герданче имитация на огърлицата на Еда (бившият пръстен Joy). Много сладко. Heart Eyes

Ехаа и аз искам такова герданче. Как можем да си купим това списание.

Прекрасен е Керем когато се боксира. Невероятно излъчване има. 

# 536
Линде, в поста са написали, че може да се закупи от този сайт.  

https://edicola.shop/

Най-четените новини в турските медии.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 14:32 от midnight__sun

# 537
  • Плевен / София
Мики, набързо погледнах сайта. Утре ще видя, ако е възможна доставка извън Турция, та да си поръчаме по една чаша с теб. Relaxed Satisfied

Лека нощ! Nature Sparkler

Ако  може и аз да се включа в поръчката за още една бройка... Kissing Heart

# 538
Гости, за съжаление е възможна доставка само на територията на Турция. Ако някоя от вас скоро има път натам, да се обади. Stuck Out Tongue Closed Eyes Ако има опция и за международни пратки, ще пиша. Relaxed

Публикация на Атасай в Инстаграм.

https://www.instagram.com/p/Ccaoyd3MIu6/

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 18:06 от midnight__sun

# 539
Стори от Атасай

Прекрасна! 💎💎💎💎

Общи условия

Активация на акаунт