Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 161
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Наистина прекрасна. Толкова нежна, толкова естествена. Бижута за ежедневието.

Сега да очакваме ли следващият любовник на Ханде, с когото е заминала някъде на почивка.

# 541
Еда, от стори на фотографа Morteza Atabaki

# 542
  • Плевен / София
Стори от Атасай

Прекрасна! 💎💎💎💎

Този път много малко бижута показва...

# 543
  • София
Мобилност на гръбначния стълб.

# 544
Гости, този път се решили да не я накичват с цялата колекция на една снимка. Stuck Out Tongue Winking Eye Наистина на предните рекламни снимки имаше много бижута, но пък грим , прическа, дрехи , всичко много ми хареса!
Да си ги припомним отново.

Не знам дали е добра маркетингова стратегия моделът да засенчва продукта, но така се получава , поне в моите очи. Гледам само усмивката й и изобщо не се заглеждам в бижутата. JoyHeart

# 545
  • Плевен / София
Мобилност на гръбначния стълб.

Керем нали е имал травма там....Добре ще е да внимава в тренировките
Скрит текст:
Гости, този път се решили да не я накичват с цялата колекция на една снимка. Stuck Out Tongue Winking Eye Наистина на предните рекламни снимки имаше много бижута, но пък грим , прическа, дрехи , всичко много ми хареса!
Да си ги припомним отново.

Не знам дали е добра маркетингова стратегия моделът да засенчва продукта, но така се получава , поне в моите очи. Гледам само усмивката й и изобщо не се заглеждам в бижутата. JoyHeart
А питаш ли ме мен, която имам слабост към бижутата... Добре, че гледането е безплатно... Някои от бижутата наистина стават за ежедневието....други са прекалено обемни за моя вкус...Не че някой ще ме попита, но аз да си кажа...

# 546
Нещо за настроение тази вечер Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Gift Heart

# 547
Гости, пилатесът помага точно за такива травми,  даже го препоръчват при болки в гърба. Гледам ,че дрехите на Керем са същите като във видеото от онзи ден, така че сигурно снимката е стара, просто сега е качена. Качена е от инструкторката му по пилатес.
https://instagram.com/zulfyecakr?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 548
  • Плевен / София
Гости, пилатесът помага точно за такива травми,  даже го препоръчват при болки в гърба. Гледам ,че дрехите на Керем са същите като във видеото от онзи ден, така че сигурно снимката е стара, просто сега е качена. Качена е от инструкторката му по пилатес.
https://instagram.com/zulfyecakr?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Съгласна съм...Но при "неправилна " тренировка не дай си боже могат да се получат лоши травми. Това имах предвид.

# 549
  • София
Чудесен паралел!  Ханде Ерчел = Еда Йълдъз!

# 550
# 551
Нова снимка с Керем

Не знам къде е снимката, но момчето носи торби на Primark Joy , а тази верига магазини ги нямат в Турция май.

# 552
Няколко дни преди заключителното гласуване, нашите поведоха и са на път да вземат поредните награди Trophy

Gift Heart

Wink

# 553
Напред и нагоре! Trophy

Вместо да й избодат очите, ще й изпишат веждите. Wink

Тематично....

Как се отнасяте към тежката критика?

„Негативното съдържание се разпространява много бързо в социалните медии и понякога тези негативни коментари могат да се превърнат в тормоз. Насилникът не увековечава тормоза без публика, но докато публиката аплодира, побойникът увеличава своята тирания.

# 554
Flowers HibiscusДобро утро мили момичета:hibiscus:

Пожелавам Ви мързелива и спокойна неделя в компанията на любими хора:heart_eyes:

Усмихвайте се и бъдете позитивни Heart Eyes

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 06:23 от Габи Д

Общи условия

Активация на акаунт