Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 132
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Цветница е! Party

Скрит текст:

Честит имен ден на Магия, Слънцето и Гости! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Момичета, със здраве да носите хубавите си имена и да ги споменават предимно с добро. Пожеланието е едно и отправено към всички, но в спойлера по-горе има по нещо за всяка от вас. Тази сутрин съм ги набрала:)
Ако пропуснах някоя именичка, моля да бъда извинена - да се чувства и тя специално поздравена! Kissing Heart

Тематично - Еда, Серкан и цветята https://youtu.be/KKrBWFDMBsQ, но ми се видя по-скоро тъжно, та оставям и това:

В случай, че се чудите аз дали празнувам - ами минала съм покрай цветята, но Не съм цвете. Satisfied

Благодаря за всичко, което носите. И за преводите.
Мисии, много спиш тази сутрин 😘😜

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 07:44 от Margarita N.

# 556
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Gift Heart

Желая ви един страхотен празничен ден, изпълнен с много настроение и вълнуващи моменти Hug

Честит Имен Ден на всички именички в темата. Желая ви много здраве, късмет и успехи! Flowers Bouquet

# 557
  • София
Добро утро! Heart Eyes Честита Цветница!  Grinning
На всички цветенца, честит празник! Heart Бъдете цветни, изпълнете живота си с радост, щастие и любов! Stuck Out Tongue
Според статистиката, над 360 000 българи днес имат имен ден!  Stuck Out Tongue Winking Eye На всички празнуващи, честито!

Скрит текст:

Цветница се пада в неделята след Лазаровден, една седмица преди Великден и е един от най-хубавите пролетни празници. Посветена е на тържественото посрещане на Иисус Христос в Йерусалим с маслинови и лаврови клонки. Затова на този ден всички отиват на празничната църковна литургия с върбови клонки, китки от здравец и други пролетни цветя. След като свещеникът освети върбовите венчета, те се отнасят вкъщи и се поставят пред домашната икона. С тях жените баят против уроки и болести. Често когато през летните месеци загърми и завали град, те изнасят върбовите венчета на двора и изричайки магически заклинания, гледат през тях облака, за да се разнесе той надалеч.

Обикновено на Цветница се изпълнява и последният лазарски обичай – "кумиченето". Преди обяд всички лазарки се отправят вкупом към реката. Всяка девойка носи със себе си китка цветя, върбово венче или малко хлебче, наричано "кукла". Момите се подреждат една до друга покрай брега или на моста над реката и едновременно пускат китката, венеца или хлебчето. Онази девойка, чийто венец или хляб бъде понесен най-бързо от водата и излезе най-напред, се избира за "кумица" или "кръстница" на лазарките. От този момент тя се превръща в обект на специално уважение и почит от страна на останалите момичета. На третия ден от Великден момата-кръстница кани всички лазарки в дома си и ги гощава с баница и червени великденски яйца. С тази обща гощавка завършва и празничният лазарски комплекс, посредством който девойките демонстрират своя нов социален статус и годността си за встъпване в брак.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 09:32 от Dilemi

# 558
  • София
Sunglasses

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 08:17 от Dilemi

# 559
Добро утро и честит имен ден на всички цветенца! 🌷🌹🌺🌼🌸
* Марги, и теб те включвам към цветята, за теб се сетих първо днес , знам че нямаш имен ден, но пък потребителското ти име има! Joy Който си измисля име на цвете , ще получава и поздравления. Край.  Stuck Out Tongue Winking Eye

С годините научих, че елегантността е да се обличаш всеки ден като добър човек. 🤍

# 560
Bell Бъдете честити! Бъдете здрави! Бъдете благословени! Бъдете цветни! Цветница е. Наздраве на празнуващите и на тези, които прануват с тях. Revolving Hearts

И смело следвайте мечтите си. Те се сбъдват. Едно мечтаещо момче, сбъдналото мечтата си.

# 561
  • Плевен / София
Цветница е! Party

Скрит текст:

Честит имен ден на Магия, Слънцето и Гости! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Момичета, със здраве да носите хубавите си имена и да ги споменават предимно с добро. Пожеланието е едно и отправено към всички, но в спойлера по-горе има по нещо за всяка от вас. Тази сутрин съм ги набрала:)
Ако пропуснах някоя именичка, моля да бъда извинена - да се чувства и тя специално поздравена! Kissing Heart

Тематично - Еда, Серкан и цветята https://youtu.be/KKrBWFDMBsQ, но ми се видя по-скоро тъжно, та оставям и това:

Скрит текст:
В случай, че се чудите аз дали празнувам - ами минала съм покрай цветята, но Не съм цвете. Satisfied

Благодаря за всичко, което носите. И за преводите.
Мисии, много спиш тази сутрин 😘😜
Благодаря...
А ти защо си станала в ранни петли в неделя сутрин....Моя телефон поне ме събуди...
Да ви почерпя за празника...
Скрит текст:

И не може без кафе...
Усмихнат ден на всички в темата...

# 562
Добро утро, прекрасни!

Честит празник на празнуващите!
Изпълнете живота си с приятелства, любов, надежда, приключения!
Бъдете здрави!

🌸🌼💐ЦВЕТНИЦА💐🌼🌸
Днес цветята ухаят.
Днес цветята танцуват.
Днес цветята мечтаят.
Днес цветята празнуват.
Днес изпъстрена нежност
над света се разстила,
с аромат от надежда
и допир с трепет на свила.
Днес ехти над земята
този празник вълшебен,
отреден за цветята,
отреден и за тебе.
Носиш име уханно,
празник имаш и ти.
Пожелавам ти радост,
много светли мечти.
Пожелавам усмивки,
пъстроцветна съдба...
Ти бъди най-щастлива,
цял букет от цветя!
     Валентин Йорданов

Скрит текст:
В края на април ще бъда в Истанбул. Ако мога да помогна с нещо, пишете.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 09:43 от бабче-mp3

# 563

Честит имен ден, цветенца!
Пъстро и цветно, свежо и слънчево настроение!

Любов, отдаденост, хармония!

# 564
Здравейте, момичета!❤❤❤
Макар не и в началото на темата се записвам в нея! От дълго време не съм писала, но ви четях в другата къщичка. Надявам се отново да ме приемете при вас!
Благодаря на Марги за тази великолепна нова къщичка!❤
Честита Цветница! Бъдете живи и здрави, нека щастието и любовта никога да не ви напускат!
Прекрасна неделя!

# 565
Честита Цветница! Честито и на имениците в темата! Със здраве да си носят имената!

Католическият свят празнува Великден!
Честито Възкресение Христово на българските католици!

# 566
Честит празник момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви здраве, защото здравето е най-ценното нещо,
пожелавам ви да имате вяра, защото тя ще ни спаси,
пожелавам ви любов, защото тя ни прави щастливи.
Бъдете пъстри и красиви като нашите любимци.

Както винаги Ханде е неотразима. Когато човек е красив не само външно, но и вътрешно, не може да изглежда по друг начин. Красота, красота..... и пак красота. Sparkling Heart

А на Керем, дай Боже да му се отворят възможности с неговия, вече нов приятел. А. Б.

Честит имен ден на всички които празнуват днес!

Пожелавам ви един прекрасен празничен ден! Flowers Hibiscus

# 567
Цветница е! Flowers Hibiscus Честит празник момичета. Flowers Hibiscus Relaxed Здраве, късмет и благоденствие ви желая.

Дефне, ти ли си? Open Mouth Добре дошла, щях да напиша в новата тема, но за мен не е нова. Relaxed Добре дошла в подобрената тема на Ханде и Керем! Smile Relaxed

Сега излезе снимката, но не е нова.

# 568
  • София
Честит имен ден на всички момичета с имена на ароматни цветя!

Слънчице, Магийка, Гости на вас специални пожелания. Бъдете винаги красиви и щастливи. Букети от най-сърдечни цветни пожелания приемете от мен. Нека в сърцата ви да има светлина, мислите ви да са нацъфтели красиви градини, домът ви да е пълен с детелини, а благоуханните аромати на мечтите ви да бъдат винаги с вас
.

Приемете поздрави и от нашите прекрасни патрони...

# 569
Азисия, не само ми върна, ти ми оправи настроението. След толкова фейк новини тези дни направо бях се сгъбясала.      

И защо всичко се повтаря по един и същи начин. Винаги, когато Ханде прави промоция на даден проект и Керем не е в страната, започва да се тиражира нещо, което да я изкара супер неморална. Вярвам, че по-добрите дни тепърва предстоят. Още малко търпение.

Попаднах на едно много интересно видео от 01.08.2021г., на видеовръзка на Ханде с нейният голям приятел и партньор от "Любовта не разбира от думи" - Бурак Дениз. Той е наистина един от много добрите приятели на Ханде. На погребението на майка й той дойде да й окаже морална подкрепа. Доколкото съм чела и него го спрягаха за нейн любовник. То има ли някой, който още на са й прикачили.

БлагаВест радвам се че поне малко съм ти оправила настроение и вярата в нашите.
Има лоши хора които няма с какво да си запълват новините и прибягват до писане на гнусотии. Но има и хора като нас които вярват в доброто, в любовта и докато има такива хора светът има надежда .

А сега Честит празник на всички които носят име на цвете а и всички останали. Бъдете здрави, усмихвайте се и вярвайте в чудесата те се сбъдват ако мното сално вярваме в тях .
Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт