Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 110
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Идвам с малко красота в този мрачен и дъждовен ден, поне при нас. Nature Sweat Drops
🦋🦋🦋

Оказва се, че феновете могат не само да правят цветните снимки черно-бели, но и обратното - от черно-бели да станат цветни. Nature Rainbow

# 571
Дефне, радвам се да те видя пак при нас. Flowers Tulip

Я, вече сме на 39 стр. И се вълнувам за новата тема, Heart Eyes нов автор - различен почерк. Подробности няма да издавам, но определено ще е глътка свеж въздух.

# 572
  • Dupnica
Flowers Hibiscus Привет на всички цветя,
Цветята днес празнуват, лудуват и се веселят! Gift Heart

Хубав празник на всички слънчеви момичета!
Бъдете здрави, силни , щастливи и лъчезарни! Flowers Four Leaf Clover
Нека правим света по хубав с усмивките си Flowers Cherry Blossom както нашите любимци!

Щастлива празнична вечер!

# 573

Честита седмица на цветята момичета

https://twitter.com/i/status/1515696496104165376

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 18:38 от mirka 76

# 574
Момичета попаднах на информация че Керим отново е заминал за Испания но този път по лична покана на Антонио Бандерас. Знаете ли нещо за това?

# 575
# 576
  • София
Момичета попаднах на информация че Керим отново е заминал за Испания но този път по лична покана на Антонио Бандерас. Знаете ли нещо за това?
Не съм срещала съобщения, че е отпътувал от Испания Thinking Попаднах на това стори, струва ми се,  че е пътуване с влак Sunglasses И пейзажът е определено испански, виждат се маслинови гори... Rolling Eyes

https://twitter.com/i/status/1515739295256125446

Миси ме е изпреварила Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 20:53 от Dilemi

# 577
Какво ли значи? Сторито на Керем?

# 578
Азисия, то и пътуването му сега в петък си беше по лична покана на Бандерас. Видяха се в петък вечер, наблюдаваха заедно процесията на братствата за Великден и от тогава следите му се губят. Joy Това стори от влака (поне на мен ми прилича влак), феновете казват, че го е споделил още в петък, но после го е изтрил. Thinking Ето и снимка, вижда се датата на туита 15.04.

Дефне, радвам се да те видя отново! Помня, че в предната тема беше доста активна по едно време, помня че беше споделила, че отдавна следиш кариерата на Ханде. Blush

# 579
  • София
Нали се сещате момичета, че Керем и Ханде може да ни пускат нарочно стари видеа и снимки, за да ни заблудят. Не се знае къде са сега. Да не са глупави да качват актуални снимки.

# 580
"Ръка за ръка за перлите на бъдещето: Керем Бюрсин, Турският национален комитет на УНИЦЕФ, който си постави за цел да осигури равни възможности за всяко дете, и Караджа подкрепиха проекта."

# 581
  • София
Много красиво фенско творчество. Ханде Ерчел, като Пепеляшка.
Търси се Принца, да и върне пантофката. 

# 582
Ново от Nocturne Heart Eyes
https://instagram.com/nocturne?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://mobile.twitter.com/Vamanim/status/1515767595416408079

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 22:32 от mikipoli

# 583
Азисия, то и пътуването му сега в петък си беше по лична покана на Бандерас. Видяха се в петък вечер, наблюдаваха заедно процесията на братствата за Великден и от тогава следите му се губят. Joy Това стори от влака (поне на мен ми прилича влак), феновете казват, че го е споделил още в петък, но после го е изтрил. Thinking Ето и снимка, вижда се датата на туита 15.04.

Дефне, радвам се да те видя отново! Помня, че в предната тема беше доста активна по едно време, помня че беше споделила, че отдавна следиш кариерата на Ханде. Blush

Благодаря за уточнението БлагаВест.
Прави сте кой знае къде се забавляват двамата усамотени и ни баламосват с стар фотоси и ние си мислим къде ли може да са сега?

Прекрасен Керем(сега тази нова ли е ? или стара?)

това да не са ноктите на Ханде?

# 584
  • София
Привет, прекрасни, усмихнати, усърдни, успешни и упорити момичета! Flowers Hibiscus

И нека няма никакви чуденки по въпроса, защо използвам прилагателното име упорити!? Използвам го в най-добрия смисъл на думата и визирам онова чувство на непримиримост, неумолимост, настойчивост и постоянство, които проявявате всички вие към любимите актьори от прекрасния сериал "Почукай на вратата ми"! Всички вие всекидневно, усърдно и с много внимание и любов носите в темата на всички нас, които следим новините, нова информация, снимки, клипове за нашите Ханде Ерчел и Керем Бюрсин и пазите ревностно техния трудно извоюван през годините престиж,  авторитет и имидж пред света, които са достойни за уважение от страна на техните последователи, за което искрено ви благодаря! Heart

Използвам последните часове на прекрасния пролетен празник Цветница, макар че днес дъжда изми усмихнатото слънце навън, да пожелая на всички момичета с прекрасни цветни имена много здраве, лично щастие и професионални успехи! Gift Heart

Тревите  се  прекръстват  на  разсъмване.
Очи  надигат,  тежки  от  росите.
Звъни  светът,  камбанно  тих,
а  ранни  птици  пеят  за  душите  си.

Гората  се  отърсва  от  съня,
ливадите  се  къпят  в  светлината.
И  все  тъй  молитвено  мълчат
в  безкрайното  око  на  синевата.

Реката  се  извива  като  кръст,
прекланят  се  за  благослов  върбите
и  тръгват,  с  бога,  пак  на  път
към  царството  във  висините.
от интернет