Пъзели 40

• 24 112
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Съботно-неделно наредих един Аладин. Много приятен и разтоварващ.

Master pieces, 1000 части.

В Озон не смятам да влизам, че са ми слаби ангелите, а се охарчих в Амазон за този Зозовил /за колекцията/

и пътуващото Оригами. Реших, че много ми харесва и трябва да го имам.

# 106
Аз пък очаквам този Гибсънс от групите Smile

# 107
  • София, България
Аз пък очаквам този Гибсънс от групите Smile

Ейй, браво, 5 пъти се пазарих за него в ибей и не и не. Ако ще го продаваш след това ме имай предвид, моля те.

П.П. Според мен със сигурност ще има Великденско намаление.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 09:53 от Мона Лиза

# 108
Ето моята съботно-неделна занимавка. Любим ми стана! Прекрасни цветове, всичко му е прекрасно. Дори сестра ми го хареса и се включи в реденето. Има още два с подобна тематика, на които съм хвърлила око, и ги чакам да се появят на нашия пазар.

White Mountain, Лятно автокино, 1000 части

Като че ли блед ми изглежда на снимката, след като я кача. 🤔 На телефона си изглежда добре и с ярки цветове.

# 109
До Hot Summer и всички останали момичета - ще има много скоро нови промоции Grinning На 20-ти започвало Великденското намаление, ще са намалени и пъзелите, но още не е ясно с какви %. Като гледах миналогодишните са били до -60%, та да видим. Grin
Използвам да покажа и последния нареден пъзел, любезно предоставен ни от sali Heart

Clementoni от 1000 части - Цветя в Париж

# 110
  • София
Добре се хвалите вие с хубави наредени пъзели. Аз пък ще ви покажа какво няма да наредя Grinning не знам защо го започнах и защо изобщо се мъчих до тук (в скрит текст, защото не виждам особен повод за гордост Grinning)

Скрит текст:

# 111
Бела, благодаря за инфото, но при мен по-скоро трябва да дойде мъжът на Тони да ми спре достъпа до озона Joy

sali, кое те отказа?

# 112
  • Варна

Бухтичка, помня го твоето парченце също. Мислех, че е единствен случай, но явно не е така. Няма го немското внимание към качеството Simple Smile
Neita, написала си и моите мисли. Не само за пъзели, ами и за белот и кафенце, или някоя друга настолна игра, съм си представяла един клуб. Обсъждане на впечатления от книжки също. Ех, мечти Grinning

# 113
  • София
Бухтичка, качеството е добро, картонът и изрязването - също, парченцата си влизат на място. Но е много шарен, с  ярки цветове, очите ме заболяха да се взирам. Да не говорим, че физиономиите хич не ми допадат. Мъчих се, мъчих и го зарязах, въпреки, че не обичам да оставям така недовършени неща, а и не-малко труд и време вложих. За успокоение наредих една детска стая на Gibsons, като балсам ми беше за очите - с едни меки, пастелни цветове, роботче, кукличка, мече някакво - приказка направо Grinning (по-късно ще покажа снимка)
Ето това ми остава от пъзела и развях белия байрак
Скрит текст:

Нито ден без промоция на пъзели - ето това е мотото на Озон. Сегашната свършва на 19-и, на Трефл, мисля, че още продължава, сега пък Великденска. А нещо ново и интересно, така да ти грабне окото - няма (с няколко изключения)

# 114
Да заредят на Мечо Пух най-сетнееее Sob Аз обожавам анимации, но точно любимите ми ги няма на пъзели. Пух пък изчерпан навсякъде, щото аз съм дремала и не съм си взела.

# 115
  • София
Значи, май месец (според гласуването) среща при Весето, в центъра.

# 116
  • София, България
Нямам търпение за Великденската промоция, имам 4-5 пъзела, намалени с 40% сега, на които им се чудя, но не са ми от първа необходимост, така че ще рискувам и ще чакам новата промоция. 

Ще се пробвам да наредя пъзела на Сали с шарените човечета, то не останало, а само ще обера после овациите.

# 117
  • София

Ще се пробвам да наредя пъзела на Сали с шарените човечета, то не останало, а само ще обера после овациите.
И аз така мислех Grinning

# 118
  • Русе
МедчоПух,и а змного харесвам WhiteMountain.Купила съм си няколко и планувам поне още 2-3,ако ги намалят прилично.
Bella,пак показва красоти и носи добри новини Simple SmileНямам нужда от пъзели,но има ли промоция не мога да не се отчета с поръчка Rolling Eyes
Вчерашна придобивка,която наредих днес за час-два.Предполагам може много по-бързо да се нареди,защото е много лесен,но и аз като Мона Лиза,не мога да редя постоянно.Редя 20мин.после се замнимавам с нещо друго и така на пресекулки.
Clementoni 500

МедчоПух-писах ти лично съобщение

# 119
  • гр. София
Чудя се от известно време дали UNICEF издават пъзели сега, а не тези, които си знаем  от детството ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт