Пъзели 40

• 24 091
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Аз започвам един Спрингбок, първи ми е от тази марка, но ако всички са такива, ще си остане май и последен. Не е лош, но много прахоляк вътре, а това, което най не ми допада, е размерът, разбира се. Големи парчета, голям размер. Но пък нестандартни части, които са забавни за нареждане, освен това не пасват другаде освен на собственото си място. Та малко съм на кантар де, грабна ме картината. Докато го завърша ще съм решила вече дали ще го продавам или не. Втори път няма да го редя, но ме изкушава за рамка.

# 91
  • Варна

Размери 68х50.

# 92
Мона Лиза, пъзела беше нито много лесен, нито много труден, аз обичам тип комиксови картинки, този по-конкретно нямаше много различни отличителни цветове, синьо, червено и зелено, без много нюанси. Но супер забавна картинка, пък аз съм завършила Гражданска авиация, та още повече кеф ми достави.
Една друга врътка, картината на кутията е огледален образ, и редиш обърнато изображение.

# 93
Днес голямо затишие, даже малкото зареждане не ни размърда особено…

Идвам да докладвам за Бъфало-то аз. Определено има разлика с моя и тя е в сглобката. На този е доста по-хлабава, а на моя беше хипер стегната. Затова ми се разнищваха частите, едвам излизаха.
При мен парчетата с такава сглобка влизаха толкова плътно едно в друго, че можеше да си ги вдигнеш само двете части без да се разпаднат.

Та малко е хлабав този като цяло, но не ми пречи и определено е по-добрият вариант пред моя.

# 94
  • Варна

Springbok. 3-4 такива парчета, като на това си личи, че е било планирано да бъдат две.
Интересно какво представляват матриците им, за да се получи така?
Имаше и доста неразделени. С издърпване ставаше, не беше нужно да вадя макетното ножче, но бяха досадно много.
Иначе усещането е като на Master Pieces.

# 95
Добро утро, прозрението, че не всички Бъфало са толкова зле за съжаление доведе до два броя в количката Joy Няма да натискам "купи", няма да натискам "купи", оммм.

Повечето от тези ще трябва да излязат от вкъщи скоро. Амбицирала съм се да се освободя от възможно най-голямо количество, искам да падна...примерно на 80 пъзела. В момента са 108...и чакам трички Rolling Eyes
Скрит текст:

white duckling, и аз имах една такава двойна в 13-хилядника. От Спрингбок не съм доволна като цяло.

# 96
  • София, България
Бухтичка, ние сме тук сума хора, даже на опашка и със записване, все едно едно време за банани се редим, няма да имаш проблеми да ги направиш не 80, а 40, обаче за целта трябва да продаваш.
След малко ще покажа моливите, готови са. Отворихме едни картини на Галисън, реших че са ми скучни и ги прибрах веднага.

# 97
  • Варна
Мен ме мързи. Напоследък. На всичко отгоре си казах, че студът беше дотук и започнах Спрингбок-а на кухненската маса, а то взе, че се върна зимата.

# 98
Имам предложение, имате ли желание да се съберем да редим пъзели и да се видим в София, имам терен Blush. В центъра е до Метрото на Сердика.

# 99
Днес голямо затишие, даже малкото зареждане не ни размърда особено…
..защото всички товарят количките с Томас Кинкейд. Добре е , че Озон са заредили толкова много, че да се успокои пазара Grinning
Аз за Кинкейд не ща да чуя, откакто  редих Мики и Мини- много красив, ама голям зор видях... На всичко отгоре бях изгубила част- разпилях един сортер и бях сигурна , че съм аз. И нещо  като ми стана и като се вманиачих-три денЯ търся... Бях организирала "младата дружина" -едни здрави момчета от офиса да ми разместват мебелите, ама им се размина- намерих го... Ще ви го постна да видите какъв ми е хубавец Heart Eyes (не че не сте го виждали 100пъти)
Скрит текст:
Ама друго си е  като  си има всичко -и калийки и шибойчета...Тези китки са им любими на на студио Кинкейд- повтарят се във всичките им картини ...

# 100
  • Варна
Чакат ме и мен 4-5 на Кинкейд ама се ослушвам още.

# 101
Весе, идеята ти е страхотна, но нека се постопли малко, че тоя студ някак си ни насвива.
Аз да си призная, имало е случаи, в които съм си мислила колко хубаво би било да имам помещение, което да превърна в клуб за редене на пъзели Joy Друго си е споделеното хоби. Не че редя сама, заедно с мъжа ми редим, ама повече си е друго Simple Smile

# 102
  • София, България
Отивам да ги видя новите пъзели в Озон.
Весе, чудесна идея, но добре че няма да ме има лятото, аз само ще развалям дисциплината, защото редя 10 минути и после ще започна да досаждам и да дърдоря. Затова за мен не са състезанията. Мога да редя 20 пъти по 10 минути, но не е 200 минути наведнъж.

# 103
То е да се видим, когато кажете, има място и за децата някой ако ги наглежда и можем да си вземем и нещо за похапване.

# 104
Bella, дали ще има скоро друго намаление на пъзели? Аз си добавих малко в любими, преди това махнах малко, но ми се иска хубаво намаление 😁
Продължавам си с вещерската стая на Clementoni. Не е от най-лесните, но ако не бързаш си върви:)
Зимата се завърна. Какво е това 3 дена лято, 1 седмица зима. Не помня минали години да е било така🤔

Общи условия

Активация на акаунт