Пъзели 40

• 24 999
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Чудя се аз какво стана с тази толкова активна тема, а то.... Пак съм бляла. Връщам се да ви чета и да ви ударя едни палци на постовете.

Бухтичка, радвам се, че толкова бързо си получила пъзелите. Аз съм изненадана чак от скоростта на доставка.

# 226
  • Варна
И на мен ми направиха впечатление безумните цени за пъзели, редени веднъж. Затова и питах преди време как определяте цената, когато продавате.
Но онзи ден изкарах късмет. Купих пъзел, който изпуснах в Озон, на нормална цена. Даже имам чувството, че не е реден.
Е, не съм добре... Редактирах си мнението, защо забелязах, че съм пропуснала една запетая.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 11:09 от FloridaM

# 227
  • София, България
Аз затова предпочитам да продавам пъзели тук, да съм сигурна, че ще попаднат на ценители на пъзели,  а не на хиени.
В озон има достатъчно пъзели в крайна сметка, в ибей направо взе да ми се вижда евтино на фона на групите.

# 228
  • Варна
Да взема да вдигна цената на моя Спрингбок ли? Сигурно им изглежда подозрително евтино 😋

# 229
След цял месец, в който върлува Ковид и варицела в къщи, седнах най-накрая да редя, бях като в абстиненция вече Joy

Възползвах се от новото зареждане в Озон и награбих няколко Кинкейд. Ядосвам се, едва ли ще заредят Дъмбо и Мечо Пух, а много ги искам.

# 230
  • София, България
Да взема да вдигна цената на моя Спрингбок ли? Сигурно им изглежда подозрително евтино 😋
20 лева минимум,  това сериозно.

# 231
# 232
Ей, страхотен е този Блубърд! Кога ли ще стигна до него?!  HighSpeed, добре, че го показа, че да поизплакна очи Simple Smile
А сеги ви показвам нещо, което вече сте виждали и което не съм редила аз, а майка ми. Оказа се, че и на нея това ѝ стана любимо хоби, дори реди повече и по-бързо от мен. Та, наредила този пъзел (след скорошна операция на окото) и ме помоли да го снимам и да го "кача там, където качвам" моите Simple Smile, защото "бабите" не оценяват хобито ѝ. "Бабите" са нейните приятелки, които са на 80+, а ги нарича умилително така, защото тя е едва на 74 г. и с много младежки, както казва, занимания. Та, изпълнявам заръката:
Скрит текст:

# 233
  • София
Както чета, в темата се оформя подгрупа на бабите-пъзелоредачки, дотук три изброих Grinning
Зори, да ти имам разбирането за мързелив пъзел, аз кой знае колко време ще редя роклите, че и паун някакъв, рози, небе, все неща за отмора Grinning
Chibli, ти все изваждаш такива симпатични дребосъци.  Като Бай Ганьо да попитам - Отде ги взимате Вий тези неща? Grinning
Дървеният пъзел на Бухтичка изглежда супер, ръцете да те засърбят.
На Мона Лиза няма да пиша нищо, защото трябва да чете, а не да се разсейва SmileySmileySmiley

# 234
  • Срещу планината:)
Ей, страхотен е този Блубърд! Кога ли ще стигна до него?!  HighSpeed, добре, че го показа, че да поизплакна очи Simple Smile
А сеги ви показвам нещо, което вече сте виждали и което не съм редила аз, а майка ми. Оказа се, че и на нея това ѝ стана любимо хоби, дори реди повече и по-бързо от мен. Та, наредила този пъзел (след скорошна операция на окото) и ме помоли да го снимам и да го "кача там, където качвам" моите Simple Smile, защото "бабите" не оценяват хобито ѝ. "Бабите" са нейните приятелки, които са на 80+, а ги нарича умилително така, защото тя е едва на 74 г. и с много младежки, както казва, занимания. Та, изпълнявам заръката:
Скрит текст:

Ехе ми то тя майка ти  е машина Smiley
petrova17 -Алпаките (ламите) са големи сладурковци Blue Heart
А Бухтичка  с такъв замах поръчва пъзели ,че ставам разногледа Satisfied.  По повод на кръглите пъзели, се продаваха Луната и Земята във Фейса.
То и пъзел от 1000 части може да е лежерен стига да е лесна картинката.Smiley

И "търкулнах" кълбетата прежда към Vartoglava.

# 235
  • Варна
Не знам в скоро време дали ще ми остава и час свободен за пъзели. Такива ги натворих...

# 236
Оффф, значи в ибей като следиш нещо и могат да ти пращат оферти...познайте дали не се изкуших...вече втори чакам, ама са ми красиви поне, ще ги покажа като пристигнат.
Пробвах се и на другия продавач да му пиша за липсващото парче и като цяло не особено доброто състояние на пъзела - вика много съжалявам, върни ми го и ще ти върна парите. Спрях да му пиша...предпочитам да не рискувам да ме хванат, че не съм в Англия Joy
Равносметката: 112 + 2 очаквани - 1 пътуващ.

Озон пак са бързи и ми доставиха за 1 ден с техен куриер, но поне в тази пратка пъзели нямаше, да се отбележи някъде Joy

R_Dew, замах, замах, ама вече откровено ми призлява като натисна бутона купи. Около Коледа ми беше хубаво и никак не се чувствах гузна, но вече направо се изприщвам.

HighSpeed, дано да е за хубаво поне Hug

# 237
  • Варна
Sali, +1, и аз баба-пъзелоредачка. Но да си призная, много ми е добре при младите, не искам в подгрупата, моля Wink

# 238
Никакви подгрупи! Баби сред нас няма! Младежкият дух на никоя от нас не липсва, така че всички сме в една група!

# 239
Месец и нещо по-късно аз съм до тук...

Една свободна секунда нямам. Днес обаче ще си угодя. стискайте палци да го завърша скоро.

Общи условия

Активация на акаунт