Пъзели 40

• 24 993
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Срещу планината:)
Бебето Йода е страхотно и аз ще следя за него Green Heart
Ние с mimok_l направихме размяната  Айсберг срещу Зарзават Smiley
Още не съм пуснала преждата, защото все още нямам отговор от първия в списъка. Ако някой проявява нетърпение към него да си каже Simple Smile

# 211
  • Варна
Аз редя един Блубърд ама лежерно и мързеливо. Снимка ще има тия дни като се наканя да го завърша.

# 212
  • София, България
Хора, чета за документна измама и ми е толкова гадно, че бих предпочела да редя пилета и цветя 😂

# 213
  • София
Мона Лиза, пробвай, помага 
https://www.youtube.com/watch?v=JEolOj2DIto

# 214
  • София
Момичета и вчера с Мона Лиза, и днес със sali  ми беше много приятно да се запознаем и побъбрим.

# 215
Odd Pieces мини от 150 части:

# 216
  • София
Тони, кучето е станало един път!
Той си е за тебе, ако още го искаш Simple Smile
И аз фен на Джейн Остин, но си харесах повече няколко на Шмидт.

# 217
  • София, България
Искам го, разбира се, после ако го иска Nalsi, ще й го запазя за нея.

# 218
Искам го, разбира се, после ако го иска Nalsi, ще й го запазя за нея.
Да, искам го! Благодаря!

# 219
Те са тук!!!

С благодарности на Лютиче, която ми удари едно рамо за поръчката Hug Не можах да се сдържа да гледам други хора как ги редят и обърнах интернета докато не ги намерих на много приятна цена в немска книжарница. След кратка консултация реших, че ще се поръчва и бях толкова нетърпелива, че пуснах поръчката докато чаках на светофар Joy В резултат на това не усетих кога и защо сайтът ми е затрил ИД-то. Последва дебнене на пратката в неразпознати. Габиели имат много удобна функция да си разпознаеш сам пратката през сайта им...която се оказа изключена заради злоупотреби. Важното е, че вече са тук, обожавам ги Heart Eyes Единственият проблем е, че искам и останалите 3 от серията Joy Намират се и те по разни места, но цените им са по-солени и още се колебая.

А дървеният Unidragon изглежда много готино.

И по-тъжната част. С тях достигнах бройката от 112 + 1 очакван - 1 пътуващ.
За момента прилагам това решение:
"- купчина от кашони, артистично или архитектурно-практично подредена просто където има свободно място на пода (стават едновременно декорация и разделител за стаята);"
Но ще трябва да се измисли нещо друго Joy

# 220
Добро ви утро на всички!
Аз се извинявам за забавянето...започнах работа и....Ами рязко нямам време дори да се изкъпя. Хахаха. Не просто от една седмица стартирах новата работа. Уж по 4 часа беше уговорката, а  започнах на 8.... За капак цяла седмица аварии на ВиК в квартала и почти всеки ден и вода няма по цели дни...че и нощи...и всяка свободна минута се запълва с домакинстване и внимание за децата.
Едва ли ще имам вече толкова свободно време...Confused
Пиша на л.с. за преждите.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 08:17 от vartoglava

# 221
  • Бургас
Здравейте. Аз преди време писах тук за да питам за едни лепила. Успяхме да се справим със залепването. За първи път ни беше. В крайна сметка се получи чудесен плакат за стаята на сина ми. Той е фен на групата.

# 222
  • Русе
Добро утро и от мен!
Поредния мързелив,много лесен Yellow Heart
-Suns Out-550ч

# 223
  • София, България
Още 5 дни до новата промоция в Озон. Joy
В групите продават само някакви боклуци на безбожни цени, възмутена съм.

Зори, черното не те ли затрудни? Аз доста ги въртях парчетата, но това беше отдавна, може и вече да ми е по-лесно.  Joy

Бухтичка, страхотни нови попълнения, щом си минала на кашони, една психологическа граница е премината. Joy

# 224
Мона Лиза, и на мен ми направи впечатление за какви цени се продават пъзели там. Аз като пусна нещо, се купува за нула време, предполагам, че заради цената. Те за пъзели втора употреба искат по 18-20 лв, това е безумно. Предпочитам да изчакам промоция от озон и да си ги взема нови от там.

Общи условия

Активация на акаунт