Пъзели 40

• 24 461
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Прекрасни пъзели показвате Simple Smile Моливите, птичките на Vese и цветята на евето обаче ме плениха с цветовете си Heart Eyes
Аз приключих със загадката за детския магазин на Wasgij. Забавлявах се много, въпреки че ме затрудни свързването на отделните елементи в едно. Няма да го показвам дори в скрит текст, защото знам какво е изкушението да надникне човек. Установих, че ми харесват пъзели с много отделни детайли. Това си го мислех още когато редих Дубровник и чак в процеса на редене разбрах, че има повече от една котка.
С голямо съжаление стигнах до извода, че пъзелореденето е от този тип хобита, които те връхлитат като лавина. Искаш все повече и повече... Редя сравнително от скоро (ноември 2021) и вече имам около 15 ненаредени пъзела, а се озъртам за нови... Така че напълно разбирам как стигате до тези огромни колекции.
Отварям тази Educa : https://www.ozone.bg/product/1500-paisaje-de-tulipanes-fsc/

# 331
  • София
Аз имам толкова много продадени, освен тези 70-80 налични в нас. Преди децата също редях доста. Това е хоби от 20години, когато започнах работа и можех сама да си финансирам хобито. Озона даже ме е страх да го отворя.
Аз дебна този, но нещо не го зареждат. Някой има ли го и иска ли да се разделя или поне да го наредя

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 21:31 от евето

# 332
Има нови пъзели на Schmidt в Озон. Grinning
Ух, тъкмо разчистих малко в Любими и сега пак допълних с нови... Само дано ги пуснат на хубаво намаление:)

# 333
  • Срещу планината:)
Аз имам толкова много продадени, освен тези 70-80 налични в нас. Преди децата също редях доста. Това е хоби от 20години, когато започнах работа и можех сама да си финансирам хобито. Озона даже ме е страх да го отворя.
Аз дебна този, но нещо не го зареждат. Някой има ли го и иска ли да се разделя или поне да го наредя

И аз си мечтая за него. Преди време май някой го търсеше тук и от както го видях ми седи в любими😍

А това правих докато слушах как Рачков се лигави😒 Един колега го предостави за тест.

Интересно ми беше, но не мисля, че ще ми стане любимо. А може и подсъзнателно да го бойкотирам заради цената 😄

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 22:53 от R_Dew

# 334
евето, страхотна колекция Heart Eyes Много ми харесва как са на едно място, моите са пръснати и не мога да направя такава снимка Joy Някой ден ако се преместя в по-голяма къща ще си сложа един Калакс само за пъзели като американците Joy

Чули са ме какво искам от Шмид, заминаха в количката двата ми желани, чакам да видя и промоциите, предполагам тази вечер ще ги пуснат. Ама Зори не са я чули, не го виждам Йода.

Мишокът наистина е много готин, жалко, че не ти е допаднал толкова за редене.

Да се похваля, вчера изпратих 5 пъзела и взех 1 Joy Сигурно няма други луди да се радват, че изпращат като мен, но така хубаво ми стана Joy

И след толкова подготовка, зобене и глупости, май няма да участвам на пъзелманията. Разпитвам тук и там, тормозих всеки, за когото се сетих, но не мога да си намеря съотборник. Със семейството не мисля да се мъча повече, има някаква тръпка, но като знам, че ще съм последна си мисля, че по-добре желан пъзел да си купя за тези пари. Е пустата Ариел от колко време я чакам, 3 месеца стават, ежедневно дебнене.

# 335
  • Варна
Бухтичка, а защо не опиташ сама, а любимия да накараш само да сортира примерно? В австралийското състезание времената за соло и в комбина не бяха чак толкова различни. Ако ти помогне с най-тегавото, после може би дори ще е по-ефективно да редиш соло?

Съжалявам, че не мога да се включа с теб. И аз имам спортна злобичка. Но децата боледуват толкова често, че просто няма как да знам за утре дали ще съм свободна, а какво остава за повече.

Пък и трябва да се сработиш с партньора си.

Мога да ти пратя таен пъзел на 15ти и да редиш спортно за собствено удовлетворение Wink

# 336
  • гр. София
Защо няма състезание за сами играчи, а само за отбори. Това беше първия ми въпрос, когато чух за първи път за Пъзелмания.

# 337
  • София
Огромни благодарности на всички замесени с пътуващите пъзели зарзавата и айсберга са при мен! Определено ми върнахте живеца и въпреки времето се чувствам страхотно.

# 338
Бухтичка, аз не си падам по състезания и затова не се обаждам:) Редя за кеф, без да бързам, като обичам аз да си избирам картинките. Не съм редила никога с някой друг и не знам как би било. Бях споделила преди, че примерно карти не харесвам и ако се падне такъв определено няма да се справя бързо и няма да ми е приятно:)
Btw пуснете предположения кои пъзели ще се паднат?
Чакам новите намаления в Озон и редя да има после място за още😁 Не искам да се затрупвам.

# 339
Бухтичка, а защо не опиташ сама, а любимия да накараш само да сортира примерно? В австралийското състезание времената за соло и в комбина не бяха чак толкова различни. Ако ти помогне с най-тегавото, после може би дори ще е по-ефективно да редиш соло?
Това е много интересна идея. Ще помисля...но като цяло пак ми се струва, че нямаме никакви шансове. Аз не редя чак толкова бързо.
А за австралийците - там пъзелите бяха с много различна трудност, този за двойки беше осезаемо по-труден, а на индивидуалните беше лесен.

Olia , честно казано повечето състезания, на които попадам са отборни, не мога да кажа поради каква причина. И аз се надявах да пуснат индивдуални. Оставам с надежда за бъдещите издания.

Не знам какво ще се падне. Мислех си, че няма да е от наличните, но ако скоро не се появят нови явно ще е от тях, нямам идея.

Ама вие защо не казахте, че има зареждане и на Блубърд? Вчера вечерта прочетох по диагонал, че има Шмид и отворих само тях да гледам, нямах време. Сега влизам и гледам, че са заредили трички от тази серия на Брито, която ми допадна. Сега се двоумя кой да забърша.
https://www.ozone.bg/product/pazel-bluebird-ot-1000-chasti-romero-britto-new-day/
https://www.ozone.bg/product/pazel-bluebird-ot-1500-chasti-romer … ritto-dutch-icon/

# 340
Аз ще ще участвам в Пъзел мания на 14ти следобед, със съотборничката още не сме се видяли да редим заедно, но пък сме се виждали за продажба на пъзели, да видим как ще се получи, вече си избрахме пъзел, който да наредим заедно пробно, но не знам как ще се справим, Mimok ми сподели няколко тактики за бързина ще се опитам да ги приложа.

Ето моята приказна гора, Paochocky 1000 Fairywoods

Качеството беше добро, от този тип пластмасовите на пипане, цветовете са чудесн и сглобката е тамън

# 341
Здравейте,
като казахте ново зареждане и влязох да погледна:smile:

Попаднах на https://www.ozone.bg/product/pazel-bluebird-ot-1000-chasti-professor-puzzles/ и то е 1500 парчета, само преди две седмици се сдобих с https://www.ozone.bg/product/sunsout-bigalow-illustrations-professor-puzzle-shop/
Толкова по темата с еднаквите картинки на различните марки ....
Сега много ме е яд Dizzy Face

# 342
И аз вардих в любими да намалят този на Springbok https://www.ozone.bg/product/pazel-springbok-ot-1000-chasti-luxurious-lookout/, а сега ще вардя и Шмидт https://www.ozone.bg/product/pazel-schmidt-ot-1000-chasti-terrace-in-paris/

# 343
  • Русе
Да,това с еднаквите картинки започва да става дразнещо на моменти.
Има и много презаредени на Равенсбургер,някои от които много стари серии,даже не съм мислила,че ще ги има отново.
Моето Бебе Йода го няма още, но си мисля,че не са качени всички пъзели.Ще почакам,а може и в чата да ги питам.

Аз няма да участвам в Пъзел мания.Не обичам да редя да време,а освен това не мога 2-3 часа само да се взирам в парченца.Редя половин час,захващам нещо друг,после пак редя и така. Определено не е за мен.Ще стискам палци на всички, които ще участват 🍀
Интересно ми е,сега новите намаления,дали ще се засекат със старите и ще слеят в едно или тези които са до днес,утре вече ще бъдат с нормална цена 🤔
Да ви покажа и аз нещо наредено вчера. Black Sea lite,страхотно качество. Нищо общо с Black Sea.В групите видях коментари,че серията Lite е едно към едно с Magnolia.

# 344
Това е много интересна идея. Ще помисля...но като цяло пак ми се струва, че нямаме никакви шансове. Аз не редя чак толкова бързо.
А за австралийците - там пъзелите бяха с много различна трудност, този за двойки беше осезаемо по-труден, а на индивидуалните беше лесен.

Olia , честно казано повечето състезания, на които попадам са отборни, не мога да кажа поради каква причина. И аз се надявах да пуснат индивдуални. Оставам с надежда за бъдещите издания.

Не знам какво ще се падне. Мислех си, че няма да е от наличните, но ако скоро не се появят нови явно ще е от тях, нямам идея.

Ама вие защо не казахте, че има зареждане и на Блубърд? Вчера вечерта прочетох по диагонал, че има Шмид и отворих само тях да гледам, нямах време. Сега влизам и гледам, че са заредили трички от тази серия на Брито, която ми допадна. Сега се двоумя кой да забърша.
https://www.ozone.bg/product/pazel-bluebird-ot-1000-chasti-romero-britto-new-day/
https://www.ozone.bg/product/pazel-bluebird-ot-1500-chasti-romer … ritto-dutch-icon/

Сега ми попадна първият пъзел за 7,95 евро. С тия 25 лева бая са се оляли.

Общи условия

Активация на акаунт