Пъзели 40

• 24 465
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • гр. София
Мога ли да се включа за Оригамито под номер 15, гледам, че е оставено празно, ако не е запазено за някой.
Моята племенница много се занимава и прави, аз не, две десни ръце така да се каже Joy ( левичар съм Simple Smile )

# 316
  • София
Аз направих подредбата на пъзелите, това са 99% нередени пъзели. За протокола в една от кутиите са събрани цялата неонова колекция на Едука преди 10години. Имам и един кашон с наредени и скрити пъзели.

# 317
Леле, Евето, каква колекция. А някои са бая големи. Май имаш достатъчно за този живот:) Аз също бих се включила в моливите. Тъкмо днес ги видях във ФБ наредени.

# 318
  • Срещу планината:)
Аз направих подредбата на пъзелите, това са 99% нередени пъзели. За протокола в една от кутиите са събрани цялата неонова колекция на Едука преди 10години. Имам и един кашон с наредени и скрити пъзели.

9000 и 6000 части редила ли си ги? И ако Да, имаш ли ги снимани?

# 319
# 320
  • София
9000 съм го редила миналата година по това време, другите са чакащи. Това е колекцията от чакащи за редене

Големия го редих ето така на части

# 321
  • София, България
Евето, кой е пъзелът на Star Wars на Ravensburger ?

# 322
Най-после е готов. Имаше няколко леко разслоени парченца, но нищо фатално. Важното е, че няма липси.

# 323
  • гр. София
Много е готин този пъзел с мишката Simple Smile Animal Heart Eyes Cat

# 324
Аз имах малко други очаквания. Когато го видях за първи път ми се стори анимиран целия, но не е съвсем така. Очаквах да го редя със същото желание с което го купих, но уви. Иначе като цяло не е лош, но сивите стени накрая много ме озориха.

# 325
Да се похваля с днешните ми придобивки от Комсед (ММ май е решил да ми се подмазва, защото иска да си купува електрожен, пък аз не давам, та намазах два пъзела, които бях харесала от тук показваните Simple Smile

# 326
  • гр. София
Преди малко завърших този на Clementoni Simple Smile

# 327
Има нови пъзели на Schmidt в Озон. Grinning

# 328
  • гр. София
Още по- нови ли? Simple Smile

# 329
  • Варна
Да.

Сложих няколко в Любими, но не знам кога ще стигна до тях.

Общи условия

Активация на акаунт