Пъзели 40

• 24 469
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Моля ни съ приреждайти...и ще помоля някоя добра душа да ме запише в списъка...АКО разбира се Мона Лиза реши да ги пусне за редене.

# 301
  • София, България
Значи е решено, ще го пускам, само да вземе да дойде, че аз дори още не съм го получила.

# 302
  • Срещу планината:)
Добро утро🤗
Честит ИД ако има сред нас, дървета, храсти, тревички, цветенца💐
Вчера след разходка за върбови клонки и среща с приятели докато се чудех да почна или не Зарзавата, взех  че и го приключих 😂 Ама то в това дъждовно време.....
Много приятен за редене.
Благодаря Бухтичка🤗
Като цветове вървеше:зелено, лилаво, червено, оранжево/жълто.
От екзотичните плодове папаята ми е супер любим плод, а никога не съм яла аспержи.

# 303
Ейй, супер, радвам се за моливите, отдавна ми харесват, но не съм ги издирвала, а и сега хич не ми е до покупки Joy
Добрата душа Зори ще ме освободи от 2 броя, въпреки, че и тя няма място, а пък аз веднага да не изпусна поръчах един. Но тази сутрин дойде финалният удар...открих 3 пъзела от една поръчка преди половин година, които никога не съм си вкарала в системата Joy И тя бройката пак набъбна, а мечтата да стигна 80 ми се струва пълен мираж.

R_Dew, благодаря за снимката, наистина бързо си се справила Grinning

# 304
Аз снощи започнах един на Blue Bird.
Много съм разочарована от качеството. Ама много! Някои парченца не са отрязани като хората и се къса най-долният слой и става на парцали. Самите парченца са по-тънки и най-лошото - всичко влиза навсякъде. Тежко ми!

# 305
  • София, България
Аз снощи започнах един на Blue Bird.
Много съм разочарована от качеството. Ама много! Някои парченца не са отрязани като хората и се къса най-долният слой и става на парцали. Самите парченца са по-тънки и най-лошото - всичко влиза навсякъде. Тежко ми!

Много неприятно, те имат доста голяма разлика в качеството, но разпадащи се парчета не съм имала.

Скрит текст:
Бях си взела 2 дни отпуска да чета, познайте какво става в служебната ми поща - точно бой на негри в тъмна нощ. 

# 306
  • София
Добрата душа Зори ще ме освободи от 2 броя, въпреки, че и тя няма място, а пък аз веднага да не изпусна поръчах един. Но тази сутрин дойде финалният удар...открих 3 пъзела от една поръчка преди половин година, които никога не съм си вкарала в системата Joy И тя бройката пак набъбна, а мечтата да стигна 80 ми се струва пълен мираж.

Значи аз имам просто решение. Пускаш 20-30 пътуващи пъзела (колкото е нужно, за да останеш с 80 само) и макар да са твои, не са у вас и ще се чувстваш добре. Пък като се върнат при теб ще са с надписани парчета и ще добият антикварна стойност Joy

# 307
В момента си мечтая дя остана без работа и само да си редя пъзели.

# 308
  • Срещу планината:)
Като ви слушам бройката пъзели, винаги се сещам за предаването Пристрастени към Изгодното Пазаруване- TLC Smile  Там всяко кътче от къщата е запълнено с някаква стока.
Или пък едната стая е превърнали в мини супер маркет  Smiley Та и при вас така. Обърнеш се пъзели. В което няма нищо лошо, много ви се радвам Blue Heart

R_Dew, благодаря за снимката, наистина бързо си се справила Grinning
Обичам да сортирам, че да ми тече гладко реденето Smile А и съм от тези дето могат да заспят върху пъзела  ама няма да станат, толкова се заплесвам като почна да редя.

# 309
  • София
Колко познато! Свалих пердетата да чистя в нас и седнах за 5мин да си изпия кафето и така един час с пъзела Simple Smile , а има и още кафе

# 310
Като ви слушам бройката пъзели, винаги се сещам за предаването Пристрастени към Изгодното Пазаруване- TLC Smile  Там всяко кътче от къщата е запълнено с някаква стока.
Ама това е голям комплимент, докато сме за изгодното пазаруване всичко е 6 Joy
Само дето с тези купчини ме е страх, че ще минем в другото предаване за вещоманите, които са заринати с боклуци Joy

Eleyn, идеята е велика Joy Но не мисля, че някой ще издържи на толкова пътуващи пъзели Joy А аз съм ви замислила готина идея и предпочитам да осъществя нея, че иначе ще ви писне докато стане Satisfied

# 311
  • София
Ахахах, Еве! И аз току си допивам сутрешното кафе студено, към 12-13 ч, с обяда Joy
В момента си мечтая да остана без работа и само да си редя пъзели.
И аз! Нямаш си представа как си мечтая да се разболея за няколко дни поне... Sad

Лютиче, на Блубърд досега не ми се е падал такъв със скапано качество, но знам, че има. Къса клечка си извадила, но да знаеш, че не са всички Блубърд така.

Сутринта станах по-рано, за да мога да поредя поне 20-на минути. Е, сложих няколко парченца и свързах гривата на два от конете Grinning Ще пробвам да открадна пак няколко минути по-късно...

# 312
  • Варна
Момичета, забранявам ви да боледувате. Никакви болести. People Cop
Вземайте си хоум офис ако има възможност, или тренирайте търпение. People Rowboat

# 313
  • София
Приключих оригамито. Много ми хареса, благодаря на Мона Лиза. (аз  имам вкъщи едно жеравче, подариха  ми го  деца от японската паралелка на 18-о училище през 1997 година! Всяка година сменям календара, но жеравчето си стои Grinning ) Eleyn, пиша ти на лични, ти си следваща в списъка.
Скрит текст:

# 314

Ето я и мойта Венеция, подарък от една приятелка, която е там, чисто нов , а няма част, уф, ще чистя пак, то мястото където редя пъзели е най-почистваното място у дома. Но не мисля, че е тук.
И аз бих наредила Моливите.
Сега отворих един пъзел купен от Амазон, толкова тъмна беше картината на кутията, а парчетата цветни, цветни като великденски яйца.

Общи условия

Активация на акаунт