Пъзели 40

• 24 443
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Влезнах да видя намаленията в Озон - ами... пълен минус. Само един от любимите ми е намален, останалите са с някакви безбожни цени.

# 376
  • София, България
Влезнах да видя намаленията в Озон - ами... пълен минус. Само един от любимите ми е намален, останалите са с някакви безбожни цени.

Ама мислите ли, че вече това са офертите? Според мен още не са ги качили, поне при мен в Любими няма никаква промяна.

# 377
  • Русе
Мисля,че сага започват да качват нещата.Следобед предполагам ще обявят началото
https://www.ozone.bg/landing/velikdenski-namaleniq/

# 378
  • София
Ето ги, много красиви станаха!

Вени, пратих ММ да ти пусне кончетата и котето на Гибсънс Simple Smile
На HighSpeed запраща пътуващия Гибсънс.

И ето, готова съм, чакам намалението - вече мога да пазарувам Simple Smile Само че дотук само са махнали досегашните намаления Grinning

# 379
И според мен още ги няма намаленията. За сметка на това тръгнах да разглеждам и си харесах няколко от старото намаление Joy Но няма, няма да поръчвам.

Това, което е постнала Зори ако е вярно...не ми харесва. Не ми харесва в смисъл може и да успеят да ме изкушат с нещо, а не искаааам.

Но чинно си чакам, защото търся на друг артикул намаление. Оо, да, гледам пак линка на Зори, има го това, което искам, дано го намалят подобаващо.

# 380
Аз усещам как на пъзелите, които искам най-много, ще сложат намаление и няма да устоя. Тъй де, празници идват, имен ден имам. Може пък да се поглезя.

# 381
  • Русе
И аз чакам,ама докато чакам пуснах една поръчка със старите намаления.Не можах да устоя на една серия Кобъл Хил,която е подобна на тази с цветовете и се нарежда по същия начин
Снимката е от нета
И наредих два мъника по 75 части

# 382
Всички сме на нисък старт😂

# 383
  • София, България
Аз току що се запознах с една готина мацка от Дианабад и купих два пъзела, така че пазарът е отворен вече за днес. Joy

# 384
Аа, за другата серия на Кобъл Хил не знаех, че също се подреждат Grinning

Докато чакаме да се възмутя и тук от цените на Шмид. Аз още като ги видях листата казах, че ги искам и като се появиха тук веднага отидоха в количката. Ако бях поръчала веднага можеше и да не се замисля много много, но докато чакаме се загледах в цената. Сравнявам сега с другите марки:
Равенсбургер
27 лв. 1000 части
35 лв. за 1500 части

Блубърд
25 лв. за 1000 части
30 лв. за 1500 части

Шмид
25 лв. за 1000 части
40 лв. за 1500 части Flushed

Откъде я изкараха тази цена направо нямам идея. От по-старите колекции имат 1500 части за 30-36 лв.

# 385
Един куп от "Любимите" ми ще са на промоция, не е честно направо Close

А в ето това направо се влюбих

https://www.ozone.bg/product/pazel-paladone-movies-star-wars-mil … um-falcon-jigsaw/

Само не знам как да тълкувам тези размери, които са дали:
Размер на продукта    ‎4 x 13 x 17 cm
Размер на опаковката    13 x 4 x 12.5 cm

Едва ли парченцата са дебели 4 см, иначе 13х17 см като за 201 парчета си пасва що годе

Едит: май е изтумбен в средата, така по-става

# 386
Пуснаха промоциите, на моите Любими намаленията са по 20-25% и един е с 33. Бях си метнала 4 в количката, ама като гледам цената, ще ги намаля на 2. Grinning

# 387
# 388
Малко съм разочарова...

# 389
  • София
Много съм разочарована Grinning

Общи условия

Активация на акаунт