Пъзели 40

• 24 950
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Бухтичка искаш ли да ми изпратиш адрес за кафето с донъта Simple Smile

Страхотни красоти показвате.

# 166
Момичета, някой чувала ли е нещо зс марката Dino? За първи път я виждам и чувам, а ме грабна една тяхна картинка.

# 167
Нещо и от нас - Master Pieces, 1000 части

Скрит текст:
Наричаме го "документалния пъзел" Simple Smile Оказва се, че през август 1934 г. , някъде из щатите морковите са били по 2 цента, чушките по 4, а ботушите - 2.59 Simple Smile Дори и прадядото на щастливите прасета се откри Simple Smile
Скрит текст:

# 168
Stensfild, Dino са същото качество като Dtoys. Общо взето хлабава сглобка и парчетата пасват на повече от едно място. Мисля, че даже една фирма ги прави.

# 169
  • София
И аз да се отчета с Gibsons, 1000. Много лоша снимка, за разлика от пъзела.

# 170
  • София
Дами само Бухтичка се е записала за донътите извън София и предлага да го завъртим тук и след това да го пуснем да пътешества из страната. Желаеш да ми пише за да се разберем, а аз си го слагам в колата Simple Smile

# 171
  • София
Почти завършвам кучето на Cobble hill. Как пък не ми стана най-любима марка нещо по-евтинко така... ще пазарувам на намаления Simple Smile
Нещо и от нас - Master Pieces, 1000 части
Наричаме го "документалния пъзел" Simple Smile Оказва се, че през август 1934 г. , някъде из щатите морковите са били по 2 цента, чушките по 4, а ботушите - 2.59 Simple Smile Дори и прадядото на щастливите прасета се откри Simple Smile
Жестока идея да проверите такива подробности! Случвало ни се е нещо подобно с ММ, като редихме една географска карта на Еurographics. Много обичам когато хобито ни обогатява Simple Smile

Чери Пази 1000 части. За първи път редим на тази марка и сме доволни. Добро качество и хубава картина! Цветята не са ми любими /друго си е някой дракон, лъв или изглед/, ама жената е във възторг!😄😄😄
Влади, и на мен са ми много любими CherryPazzi, а за жената и цветята... ами, стискай зъби, друже, че то закъде без нас Grinning Grinning

# 172
  • гр. София
По списъка Мона Лиза е следваща за Кафето и донъта.

# 173
Благодаря, определено ще го пропусна. Упорито избягвам пъзели, на които парчетата не пасват само на своето място 😁

Stensfild, Dino са същото качество като Dtoys. Общо взето хлабава сглобка и парчетата пасват на повече от едно място. Мисля, че даже една фирма ги прави.

# 174
Ето ги караваните на Cobble Hill. Много приятен за редене. Определено марката се очертава като една от любимите ми.

sali, пиши ми да се разберем къде да ти го изпратя.

Момичета, страхотни пъзели показвате, браво!

# 175
Минавам да се оплача за нещо, което е извън моя контрол, но ми направи много лошо впечатление. Виждала съм едни и същи картини на различни марки, ама това ми се струва прекалено.

Гибсънс - художник Стийв Крисп.

АртПъзел - художник Артуро Зарага

# 176
Е минал го е през фотошопа Артуро Joy

Perfect Day At The Beach
1000 части
Buffalo

Ако на някой му трябва шаблон за редене Joy Не е много лесен, но е адски красив Heart Eyes
С огромни благодарности към Весе, че благодарение на нея пипнах друг Бъфало, иначе едва ли щях да купя след първото разочарование. И сега не ги смятам за топ марка, но е доста по-приемливо.

Да ми пише Florida за предаването Blush

# 177
  • София, България
Еха, много съм щастлива, че започвам с Кафе и поничка, сега ще пиша на Евето.

Кобъл Хил наистина са страхотни! Неслучайно един от малкото пъзели, които не съм продала е техен, този с караваните (не коледните).

Много се радвам, че се отписах от Плажа, не е за мен тази работа щом Бухтичка казва, че не е лесен. Joy

Йоана, и на мен ми е в любими този на Master pieces от Тоскана, ако го купиш преди мен, имай ме предвид после, ако аз съм първа, ще ти пиша.

Аз съм си харесала един пъзел, но марката са ми казвали, че е дъщерна на D-toys и не поръчвам, а много ми харесва, един с буболечки. Joy  Също има една серия, май точно на D-toys е, с разни Пепеляшки и т.н., много е добър художника, тук някой ги събираше, отново много ми харесват и много ме е яд, че не са качествени.

AntDel, наминавай по-често, на теб разчитаме да ни показваш пъзели,  за които тук можем само да мечтаем.

# 178
  • Срещу планината:)
Айсберга е готов 😊Мислех, че ще е по-труден.
Приятен и лесен за редене. 💙

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 08:28 от R_Dew

# 179
  • Варна
Бухтичка, писах ти на лични. Но ако наистина Плажът не е лесен, и аз ще се откажа. Нещо ми е напрегнато в последно време, а реденето е за удоволствие, а не за допълнително натоварване.

Общи условия

Активация на акаунт