Пъзели 40

• 24 459
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Здравейте,
като казахте ново зареждане и влязох да погледна:smile:

Попаднах на https://www.ozone.bg/product/pazel-bluebird-ot-1000-chasti-professor-puzzles/ и то е 1500 парчета, само преди две седмици се сдобих с https://www.ozone.bg/product/sunsout-bigalow-illustrations-professor-puzzle-shop/
Толкова по темата с еднаквите картинки на различните марки ....
Сега много ме е яд Dizzy Face
Не се ядосвай,разгледах и двете картинки.На мен повече ми допада тази на SunsOut.Има разлика в картините.
Но виждам,че и Озон имат грешка,защото на кутията на Bluebird пише 1500ч.a Озон го представят за 1000ч,кактъо и цената отговаря за пъзел 1000ч.В сайта на марката пъзела наистина е 1500ч и би трябвало да струва 29.99,а не 24.99

# 346
Сега ми попадна първият пъзел за 7,95 евро. С тия 25 лева бая са се оляли.
Може ли линк? Въпреки че като си сложа доставката до БГ и си приспадна отстъпката от озон разликата не е много голяма.

# 347
Сега ми попадна първият пъзел за 7,95 евро. С тия 25 лева бая са се оляли.
Може ли линк? Въпреки че като си сложа доставката до БГ и си приспадна отстъпката от озон разликата не е много голяма.

https://www.puzzle.de/romero-britto-new-day-1000-teile-bluebird- … uzzle-puzzle.html

В този сайт доста често има намалени. Моите от тук ги купувам.

# 348
Откакто снощи видях пъзела на Schmidt с луната място не мога да си намеря. Та реших да го издиря. Много труден за намиране егати. В Амазон му бяха сложили цена от 55 евро. Намерих го в този сайт и го поръчах до адрес на превозвач. Има още няколко които определено бих поръчала.
https://www.pdk.co.uk/collections/schmidt-jigsaw-puzzles/product … uzzle-1000-pieces

# 349
  • гр.София
Този пъзел с луната май Тони го беше редила. Не знам дали го е продала вече..да си каже Simple Smile

# 350
  • София
Даааа, бях го обещала на Зори още като го купих от Booktrading, а тя го искаше за себе си и сигурно няма да го продава. Няма да показвам другия подобен, който също отиде при нея, че да не ви карам да преравяте света и мира още веднъж. 
Много полезно това с линковете към сайтове, от които поръчвате в чужбина, в следващата тема ще гледам да ги добавя на първа страница (ако забравя, подсетете ме).
Да се похваля с днешните ми придобивки от Комсед (ММ май е решил да ми се подмазва, защото иска да си купува електрожен, пък аз не давам, та намазах два пъзела, които бях харесала от тук показваните Simple Smile
Непременно позволи на човека да си купи, страшно полезно нещо е, честно! ММ обаче посъветва да си купи телоподаващо, че да не го е яд после. Моичкият мнооого, мнооого полезна работа е свършил по къщата с телоподаващото, спестил ни е буквално хиляди левове. Има един лаф, че за мъж с флекс, циркуляр и електрожен няма невъзможни неща Simple Smile А и винаги може под наем да го дава ТМ, ако спре да му трябва за негови цели. Или да го продаде, след като си свърши работата.
Отивам да редя, че да не ме хванат пак на тръстиката, преди да завърш аконете - остават ми сигурно 50-на парченца.

# 351
А, ще си купи ако реши! Просто му се иска предварително одобрение Simple Smile

# 352
  • София
Ох, рових в Google да видя какво е това телоподаващо, не мога да ходя необразована Grinning
Шмид 1000

# 353
  • София, България
Ох, рових в Google да видя какво е това телоподаващо, не мога да ходя необразована Grinning
Шмид 1000

Браво, нацъцка го значи! Прекрасен е! Един от най-любимите ми.

Аз съм в чуденка дали да не поръчам два пъзела. Със сигурност няма да са по-евтини на новата промоция заради политиката им за връщане на пари, така поне си мисля.

# 354
Привет от мен, тези дни имах малко време за редене, иначе само ви чета и имам още толкова много не наредени. Благодаря за инфото нови на шмит искам цялата колекция харибо, ще чакам намаление на блубърд за сърцата и арт серията с дамите, отдавна ги заглеждам. Пейзажът на равенсбургер е страхотен, наситени цветове, всяко парче си знае мястото, много здрава глобка.Бих се разделила с него, беше лесен и приятен за редене. Овцата ме е яд, че има липсващи купих го от toys2, пак, че е само 1 парче, отново супер качество малко ме измъчиха 5 сортера с чисто бели части. Последния си го харесвам, цветен качеството е горе-долу.

# 355
  • Срещу планината:)
Даааа, бях го обещала на Зори още като го купих от Booktrading, а тя го искаше за себе си и сигурно няма да го продава. Няма да показвам другия подобен, който също отиде при нея, че да не ви карам да преравяте света и мира още веднъж.  

Не може да го споменеш, да се фръцнеш и да идеш да си редиш, а мен да ме изяжда отвътре Satisfied

Откакто снощи видях пъзела на Schmidt с луната място не мога да си намеря. Та реших да го издиря. Много труден за намиране егати. В Амазон му бяха сложили цена от 55 евро. Намерих го в този сайт и го поръчах до адрес на превозвач. Има още няколко които определено бих поръчала.
https://www.pdk.co.uk/collections/schmidt-jigsaw-puzzles/product … uzzle-1000-pieces

Пак ли се ползват превозвачи и т.н Thinking И вовеки ли остава за теб Smiley

# 356
  • София, България
Вижте какво чудо:

https://www.ozone.bg/product/pazel-1000el-palitra-ot-pazeli-15274/

# 357
  • гр. София
Този пъзел не ме влече, не бих си го закупила.

# 358
  • София
Аууу, 'ма то голяма мъка тоя Ravensburger, не е за мен с тези нюню детайлченца!
Мен ме изненадаха ММ и свеки - свеки пристигна от Бургас, като най-желан подарък Simple Smile Конете ще останат за утре, ако им дойде ред Grinning

Който не иска да преравя интернета, да не поглежда - заради R_Dew го слагам.
Скрит текст:

# 359
Тони, одеве цъкнах да видя дали ще мога бързо да намеря другия пъзел с луната и като отворих Амазон двата пъзела вървяха комплект Grinning Аз обаче не смятам да си го причиня и гледам сега да редя по-леснички.

Общи условия

Активация на акаунт