Пъзели 40

• 24 108
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • София, България
Аз много се чудя само на два. Повечето ми не са намалени. Ето на това се чудя.
https://www.ozone.bg/product/pazel-anatolian-ot-1000-chasti-zhena-v-amerika/
https://www.ozone.bg/product/pazel-springbok-ot-1000-chasti-luxurious-lookout/
Втория е с доста добро намаление, но пък го има по-евтин със същата картинка на Schmidt, който при 30% намаление ще дойде съ същия  резултат. Ще ги помисля още малко

Вторият май скоро беше по-евтин, преди 1-2 месеца.

# 406
  • гр. София
Бухтичка, ти купи ли си пъзела със сладките мишоци на Eurographics. Сега е намален с 25 процента и ме изкушава Simple Smile

# 407
  • Варна
Всички парчета са налични. Хубав пъзел с лесни и трудни области, но не неприятно трудни.

Ако някой иска го пускам да пътува.

# 408
Бухтичка, ти купи ли си пъзела със сладките мишоци на Eurographics. Сега е намален с 25 процента и ме изкушава Simple Smile
Да, и сега гледам и другите от серията и ги искам, но мисля да се самонакажа и да не купувам Confused Единствения Eurographics, който съм редила изобщо не ми хареса и не знам дали си заслужава, дори и с намалението, исках първо да наредя наличния преди да реша за останалите. Абсолютно същото е положението с Естер Гили на Едука, искам, но не ми стиска Confused И като цяло май само ще си въздишам.

# 409
Започнах тази шарения, обаче не ми се събира на дъската за 1500 и трябва да вадя другата за 2000, която хич не ми е удобна.

# 410
Има код за смешно намаление на аксесоари на Black Sea
Скрит текст:

# 411
Нещо вкусно:) Tea party, 1000 части на Corner piece

# 412
  • гр. София
Първият ми и единствен Eurographics, който съм редила (имам купени, но нередени) ми беше даден да го наредя -Сушито и много ми хареса.
А иначе аз съм харесала Шерлок Холмс на Едука, трябва авторката да е Естер Гили

# 413
Пъзел Bluebird от 1000 части - Aveliad, Нене Томас. Труден! Blush

# 414
Устоях! Засега поне...
Пуснах поръчка, но си прибрах само Харибо-то, сакън да не свърши Joy И за детето взех един детски, и разни други неща(и книгите са намалени и тефтер си намерих), но пъзели не. Не е защото не мога да си харесам, напротив, от раз бих хвърлила поне 4-5 в количката. Но искам първо да си понаредя малко от наличните и да видя кое си заслужава.
За градиента от 2000 се чудих най-много, почти го бях поръчала, но накрая се отказах. Прекалено тъжно ще ми е ако качеството е толкова скапано като на другия ми. Но като нищо ще го взема по-нататък ако не свърши.

# 415
Прецаках се доволно, и сега умирам от яд. Два от последните ми поръчани пъзели (Санторини, който видяхте) и момичето с дракона са пуснати със стандартни части Confounded

# 416
Прекрасни пъзели сте показали.

Ето и от мен, въпреки че вече е показван

Black Sea 1000 части
не съм очарована от качеството, честно казано. Парченцата влизат на много места, или са прекалено хлабави или влизат с натиск на мястото си.Понеже преди него редих Блубърд, даже е една идея по-зле от него

# 417
Прецаках се доволно, и сега умирам от яд. Два от последните ми поръчани пъзели (Санторини, който видяхте) и момичето с дракона са пуснати със стандартни части Confounded
Ами....поръчвай Smile Друго лечение няма. А нестандартните части ако не ти харесват нека отпътуват към нов дом.

Приказливка, подправките ми предстоят, ще ми е интересно да видя как са, но вчера отворих друг на марката. На мен ми харесват парчетата колко са дебели, иначе сглобката пак е хлабава, не виждам разлика с предишните. На чужди места още не съм успяла да ги натъпча, но едва го започнах, има време Joy

# 418
Наясно съм, че мненията за марките са много субективни, аз например, много харесвам Едука, въпреки че доста негативни мнения съм чела за тях в темата.

Поръчала съм си още един Black Sea, ще видя и той как е.

И разбрах защо има плакат в кутията - ми той на капака не е целия пъзел Smile Особено горния ляв ъгъл е съвсем отрязан

# 419
Angel baby88, аз съм редила същия, ама се чудя дали не беше и с нестандартни части:stuck_out_tongue_closed_eyes: Мисля, че беше на sun out.

Общи условия

Активация на акаунт