Пъзели 40

• 24 106
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Прецаках се доволно, и сега умирам от яд. Два от последните ми поръчани пъзели (Санторини, който видяхте) и момичето с дракона са пуснати със стандартни части Confounded
Ами....поръчвай Smile Друго лечение няма. А нестандартните части ако не ти харесват нека отпътуват към нов дом.

Приказливка, подправките ми предстоят, ще ми е интересно да видя как са, но вчера отворих друг на марката. На мен ми харесват парчетата колко са дебели, иначе сглобката пак е хлабава, не виждам разлика с предишните. На чужди места още не съм успяла да ги натъпча, но едва го започнах, има време Joy

Първоначално не ми хареса изобщо. Но, му хванах цаката и го наредих бързо. Но ме хвана яд. Иначе, пъзели не продавам и не разменям. Всеки един си ми е ценен по един или друг начин и е трудно да се разделя с него.

# 421
  • София, България
funpeople, всички сме били така, като се заринеш щеш не щеш ще почнеш.

Аз също поръчах, но само книжки за Джо, да си задържат скапаните D-toys и Арт, които ги намаляват всеки път.

# 422
Гледам из чуждите групи как хората качват по 10 пъзела и пишат, че са ги взели за по 25 - 30 долара общо, как пускат всяка седмица някакво чистки за без пари. Е направо ме хваща чак яд, че не живея някъде там, за да пазарувам в промишлени количества без да ми тежи на бюджета. 😂

# 423
  • София, България
Предполагам, че подготовката за празника тече с пълна сила, но все пак да попитам. Аз ли нещо много съм се разглезила или всички промоции след Черен петък и Коледните са меко казано скромни?

# 424
Нещо бързичко

# 425
  • Варна
Дами, завърших Плажът. Докато "захапя", мъничко си помогнах със снимката от Бухтичка Heart Exl
Следващата щастливка да реди тази красота е OliaT.

# 426
  • гр. София
Чудесно, ще ти напиша адрес за доставка на лично съобщение.

# 427
40 пъти да го видя този плаж и пак няма да ми омръзне! Heart Eyes
Stensfild, много сладък котаранчо. Animal Cat2

Аз не устоях на промоцията и една пратка пътува към мен. Innocent Не знам как да се оправдая.

# 428
Станах фен на Ейми Стюарт колекцията и този пъзел най-много отразява мен самата Blush , много ми хареса, единствено мандалите ме затрудниха леко. Simple Smile
“Coloring days” Aimee Stewart
Buffalo, 1000pcs - от Амазон го купих
пп Цветовете са много по наситени и ярки на живо.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 22:57 от AntDel

# 429
Медчо Пух, благодаря. Много приятен и лесен за редене.

# 430
Е точно този на AntDel взех от групите, от които не пазарувам Joy Само, че на Равенсбургер. Като видя Ейми и...съвсем не мога да се спра. Обаче лъщи, мамка му.
И нещо интересно, това е първоначалната чернова на картината на този пъзел.
Скрит текст:

Страниците за оцветяване са две други изображения, върху които работи и просто е искала да покаже на агентите си какво планира.

Другото, което научих за Ейми, е че явно много обича лисици, защото в почти всичките й изображения има някъде по една скрита.

А това, мисля че е ново от нея, или аз не съм го виждала.
Скрит текст:

Озон пак ми обработиха скоростно поръчката...мъничко ме е яд, че я пуснах до офиса и ще си я взема чак другата седмица.

# 431
  • София
Здравейте, дами! Започнах да чета вашата тема случайно и реших да се включа, ако нямате против. На мен реденето на пъзели не ми е хоби (засега). Просто нещо много тежко ми се случи наскоро и реших да потърся занимание, с което мога да спра да мисля. Да се фокусирам върху нещо конкретно - например картинка. Един вид, като терапия.
Не съм редила пъзел от години. Като малка имах Равенсбургер от 150 парчета с горска сцена, който нареждах многократно. После в тийнейджърските години вкъщи наредихме един семейно - 1000 на Равенсбургер. Някакъв планински пейзаж. Много се озорихме, редихме го месеци наред (е, защото си почивахме седмици между сесиите), но беше забавно. Видях вашия ентусиазъм и явно той е заразен. Вчера си поръчах пъзел (заедно с няколко книжки) от Озон:
https://www.ozone.bg/product/nyppd635-vegetables-legumes-pazel/
Хареса ми картинката - от френски илюстратор, който е работил за енциклопедия Ларус през 18-19. век. Тъкмо доскоро четях една поредица за този период от френската история.
Както и да е, само искам да благодаря за всички полезни съвети, които сте оставили в началото на темата. Надали скоро ще мога да кача наредения пъзел, но ще ми е приятно да се включа във вашата дискусия - и да гледам красотите, които качвате.

# 432
Бухтичка, много готини неща показваш:)
Картината с танцуващата лисица много ми харесва, бих я и редила❤️
Птичарката, добре дошла:)

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 09:22 от Hot Summer

# 433
Скрит текст:
Бухтичка, много готини неща показваш:)
Картината с танцуващата лисица много ми харесва, бих я и редила❤️
Прическата, добре дошла:)

Hot Summer, разсмя ме рано сутрин Sweat Smile Зачудих се дали наистина някой би си сложил ник Прическата Grinning

Птичарката, добре дошла! Много хубава картинка. И аз имам подобен с цветя, но ми се струва труден. Успех!

Аз съм си сложила една лисица в любими и само чакам ММ да не гледа, за да го поръчам Grinning

# 434
Телефонът си пише каквото иска😂 а аз не се наспах и не гледам😁

Общи условия

Активация на акаунт