Пъзели 40

• 24 433
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София, България

Започвам този, знам че има много недоволни от марката, но специално този е супер, няма стружки, прекрасни парчета:
https://www.ozone.bg/product/the-potting-shed-1000pc-puzzle-eurographics/

Какви са частите? Ако може снимка Simple Smile

Няма да ти харесат, нестандартни са. Аз на Eurographics със стандартни части не съм попадала, но знам че има някои.

Моля някоя добра душа да сложи картинка на Моливите във файла, защото мен все ме е страх да не изтрия всичко.

# 466
Как сте, дами? Днес ме прихвана музата да редя, и определено ще кажа, че това е най-красивия и детайлен пъзел, който съм докосвала някога.
(Изпитвам огромен сантимент към катедралата. Бях точно срещу нея, когато разбрах, че свекъра е починал. Затова ми беше важно на всяка цена да имам пъзел.)

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 12:44 от funpeople

# 467

Започвам този, знам че има много недоволни от марката, но специално този е супер, няма стружки, прекрасни парчета:
https://www.ozone.bg/product/the-potting-shed-1000pc-puzzle-eurographics/

Какви са частите? Ако може снимка Simple Smile

Няма да ти харесат, нестандартни са. Аз на Eurographics със стандартни части не съм попадала, но знам че има някои.

Моля някоя добра душа да сложи картинка на Моливите във файла, защото мен все ме е страх да не изтрия всичко.
Дай линк или снимка и ще я сложа

# 468
  • София, България

Благодаря ти, Йоанка!

# 469
  • Варна
Позволих си леко да редактирам Моливите. Преместих Елфи начело на групата варненки.

# 470
  • София
Оффф, не издържах. Simple Smile
За да поръчам една книга за майка ми и поръчах още 6 пъзела. Книгата златна излезна Wink

# 471
  • гр. София
Това ми напомня на историята с шапката, която трудно се забелязваше Joy

# 472
# 473
  • Русе
Аз нищо не редя.Успявам да ви прочета и да се радвам на красивите пъзели, които редите.Heart
Тони,направо ме пазби с това качество за Pomegranate.Ако не си го обещала на някой,бих го взела от теб.Мното съм любопитна да го сравня с моите.Имам не малко количество пъзели на марката,но нямам с такова лошо качество.Имай ми предвид, когато го наредиш.
На всички пожелавам светли и топли празници💐Изпълнени със смях и веселие 🥳

# 474
  • София
Днешният следобеден пъзел Simple Smile

# 475
Бухтичка,
А на теб все ти се струва, че редиш бавно!
Това за 40-те пъзела ли се отнася 😄 Те са 40 просто защото не спирам да редя, вманиачила съм се, като сложа последната част и веднага разпечатвам новата кутия.
Но иначе не редя достатъчно бързо като да спечеля пъзел състезание, факт.

И в тази връзка новото ни тандемно редене с детето, лъвът го кръсти Симба 😁

В сърцето на Африка
1000 части и 54 части
Black Sea Puzzle

Еми засякох си и ми отне грубо 5 ч. и 40 мин. Доста ми се вижда като за състезание. Ако сме две го смятам наполовина - 2 ч. и 20 мин. А първите често са под 2 часа.

# 476
Това за 40-те пъзела ли се отнася 😄 Те са 40 просто защото не спирам да редя, вманиачила съм се, като сложа последната част и веднага разпечатвам новата кутия.
Ах, колко познато... Обаче така да ме боли гърба и врата от това редене...

# 477
  • София, България
Ах, колко познато... Обаче така да ме боли гърба и врата от това редене...
Аз съм същата, в момента,  в който завърша пъзела, снимам, моментално прибирам и отварям нов.

# 478
Хем ми действа разтоварващо(някъде бях чела, че е като медитация), но всичко ме заболява от неудобните пози. След този и преждите ще се опитам да си направя почивка от реденето...

# 479
vox, много ти благодаря, много мило, бих се възползвала, но ще трябва да е по-нататък, след пъзелмания поне, ще видим тогава накъде ще съм Hug

Пропуснах да ви покажа вече не толкова малкият унищожител на пъзел парчета.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт