Пъзели 40

• 24 079
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Mimok, втория и четвъртия пъзели, ако ги продаваш после - взимам ги. Мислех да ги поръчвам, но ако ги дадеш, ще мога да поръчам други Wink

Зори, не е лошо качеството! Просто имах очаквания за Шмидт, Фалкън или нещо подобно, а не бих го наредила до тях. Но не е лош. На Бухтичка, според мен, би трябвало да й хареса марката - по моему пъзелът не е лъскав.
Ако все пак го искаш - твой е и ще го пратя заедно с двата Арт, които предстоят Simple Smile

Ех, тя Vox ако продаваше да сме й разграбили колекцията във въздуха, като летящи хиени. Joy
Ще ме уморите от смях в тая теам Joy

Бухтичка, показвай го по-често пъзелоядеца, много готино седи на пъзел фон!

Скрит текст:
Днес, докато ние сме садили дървета в двора си, кумата раждала в Шейново. Да ви е светъл празника утре и да пратите по някоя благословия за новия човек в света ни - Елена Simple Smile Стори ми е много символично с дръвчетата и детенце Simple Smile

# 481
  • Варна
Благословена да е малката Елена. Хубава дата е избрала да се появи на белия свят.

# 482
ToniShu, и аз искам стопаджийката. Яко я даде Mimok, предай към мен после:)
Ето нещо ново и от мен, което ме затрудни повече от очакваното. Happy holidays, 1000 части на HOP.
Ще започвам утре поничката с кафето

# 483
  • София, България
Христос Воскресе!

Аз съвсем скоро ще наредя и Моливите, за да ги пускам да пътуват, кутията и парчетата изглеждат перфектни, много съм доволна.

Бухтичка, прекрасно е кучето, точно вчера Джо ми заяви, че вече била на 5 и трябвало да си има куче.

# 484
  • София
Воистина воскресе!
Пожелавам на всички здраве и повече време с любимите хора!
И много щастие на малката Елена и семейството ѝ!

# 485
Христос Воскресе! Бъдете здрави и обичани. Да е жива и здрава малката Елена, както и всички нейни близки.

# 486
Готова съм с поничката. Ще пиша на Emjay. Позволих си да подредя списъка по райони, и тя е до мен за лично предаване. Надявам се няма проблеми.

# 487
  • гр. София
Няма проблем, аз чакам Плажът. Аз съм посочила близост до метро, защото мога да дойда до където се разберем относително бързо. Аз работя в Борово/Красно село, а живея в Люлин и не ми е проблем да отида до удобно място Simple Smile

# 488
Tropical Beach
500 части
Unidragon

Наредих го, частите са с много интересни форми действително, не бях редила такъв досега. Както разбрахте почнах от палмата и там частите бяха ок. После изведнъж почвам морето и бяха доста олющени, явно е реден повече пъти или не знам и аз какво точно му се е случило.  В небето също имаше малко, а и долу в камъните се намираха, но по-малко.

Снимка на най-кофти участъка
Скрит текст:

Специалните части, или поне повечето. Всички са на морска тематика.
Скрит текст:

Ако не ви пречи все пак ще го пусна да пътува. Но се чудя дали направо да не ги пусна двата с морския Трефл заедно. Мислех да редя друго, но като го видях морския Трефл в кашона и си викам хайде, така и така съм почнала на дървени, поне ще мога да им направя едно сравнение. Та малко по-късно днес очаквайте и Трефл-а със снимки и ревю.

# 489
  • гр. София
Много готини части, с удоволствие бих го редила Simple Smile

# 490
  • София
Mimok, втория и четвъртия пъзели, ако ги продаваш после - взимам ги. Мислех да ги поръчвам, но ако ги дадеш, ще мога да поръчам други Wink

ToniShu, няма да ги продавам. Особено тези с моторите ще се сложат в рамки (за мъжете ми мотористи - мъж и син)

И като съм на подправки още един от вчера Simple Smile

# 491
  • София, България
И аз идвам с пъзел, бараката беше уникално готина - няма прах, парчетата перфектни, нямаше нито едно наранено, стегната сглобка, направо пъзел мечта. Не знам откъде идва тази разлика в качеството на Eurographics.

Сега ще започна джендърите на Сали да видим дали ще успея да ги довърша.

# 492
Бухтичка, кой е другия пъзел? Аз бих ги пробвала. Ти за преждите беше ли се записала? Може да направим размяна като ги наредя:)

# 493
Това пък какво е Simple Smile

# 494
И аз искам да пробвам този. Хич не ме бърка че е олющен.
Миналата седмица изтървах един подобен и много ме е яд. Досвидяха ми  20 лв...и викам ще се пазаря за 15-12... Да ,ама не... И докато се врътна през пазара и някой го взел. Confused

Общи условия

Активация на акаунт