Пъзели 40

• 24 049
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Значи не си видяла пъзела с 42 хиляди части, има в Озон. Лично аз никога не бих се наела да редя с повече от 2000 части. Засега обаче съм на 1000.

# 541
  • София
Ааа много е забавно с много части.
Бухтичка в момента реди един 13200 Simple Smile
Аз празнично нищо не съм редила, но мисля да отворя един спрингбук да видя как е качеството.

# 542
Бухтичка, много е хубав пъзелът с десертите Heart Eyes Клипчето е станало страхотно. Последвах те в Инстаграм Grinning

Миналата седмица нямах никакво време за редене, но вчера наредих един страхотен Schmidt.
sali, много благодаря за предоставената възможност да го наредя. Беше истинско удоволствие Hug

# 543
  • София
42 000?! Бих сложила няколко емотикона, но няма такива, на които човечето се плесва по челото. Най-близкото е това: Dizzy Face
Ще се радвам да видя този от 13 200 нареден!

# 544
Птичарката, аз го редя този с Дисни от серията с 13 200 части. Редят се, и по-големи се редят. И сами хора ги редят. Всички големи пъзели да кажем над 10 000 части (и някои по-малки също) са разделени в по няколко плика. Моят конкретно е в 6 плика и всеки плик е една част от пъзела от 2200 части. Някои хора смесват два плика или дори всички, но аз нямам място и си ги редя поотделно, така е напълно постижимо. Пазя си ги наредени и после ще ги съединя. Което ме навежда на мисълта, че ще е хубаво да се поразбързам, защото исках да го снимам и навън (ако успея да го пренеса изобщо) и ще е хубаво да стане докато е още топло. Може ударно да наредя две части една след друга...целия май месец. И ще ми останат само две, ще видим.

Ето и нагледно - https://www.youtube.com/watch?v=dj0Yl_50q4E
Мисля, че сме го коментирали и преди това видео тук, аз бих умряла още на сортирането Joy

Те тук ми вкараха мухата и за един от 48 000 части - https://www.grafika-puzzle.com/grafika-travel-around-the-world-j … ieces.p59033.html
Но за момента цената ме спира, а и не ми е чак толкова на сърце като Дисни-то.

Ама то дето са 48 000, то по-хубаво направо най-големия - 54 000 - https://www.grafika-puzzle.com/grafika-the-worlds-largest-jigsaw … ieces.p81143.html
Лошото е, че хипотетично докато го наредя те ще направят някой по-голям Joy

# 545
  • София, България
Бухтичка, най-големият ми харесва най-много!

# 546
  • София
Респект, Бухтичке! Grinning

# 547
Бухтичка, най-големият ми харесва най-много!
1000 лв., ако някой го види на солидно намаление да свирка, бих си помислила Grinning
Без доставката!

# 548
  • София
Аз редя айсберга, ама баавно...днес с две болни деца останах вкъщи, след празниците, надявам се още ден, два и да приключа Hug

# 549
Аз наредих кончетата Blush много са красиви, направи ми впечатление,че нямаше нито едно парче,което да влиза там където не му е мястото. Като цяло много ми хареса, ето го

Като наредя и Гибсъна, ще ги пусна заедно с на Stensfild пъзелите Blush

# 550
  • Русе
Ето ме и мен след празничните дни Simple Smile Нямам нареден пъзел,но пък досега разглеждам красотите,които сте наредили.Красота Cupid
За пътуващите пъзели още никъде не съм се записала,освен зарзавата,разбира се.Обмислям и за дървените да се запиша,но имам някакво притеснение,че колкото повече хора ги редят качеството ще се наруши и се въздържам.Не от гледна точка на това,че ще редя пъзел с лошо качество,ами какво ще се върне накрая към Бухтичка.Оф,не знам,дали го обясних правилно:flushed:
Във фейсбук също има група за Пътуващи пъзели.Даже преди седмица две имаше дискусия за това,че има два от пътуващите пъзели,които предполагат са съсипани умишлено от някой,но няма как да се докаже кой е.Аз членувам в групата,но никога не съм вземала от там пъзел.Бих взела само от тук пъзел,имам ви доверие и тук се чувствам най-уютно.Flowers Hibiscus Мога чествно да кажа,че тук във форума намерих много стойностни и прекрасни хора.
 Във фейсбук се навъдиха всякакви,а преди не беше така. Аз благодарение на пъзелите си направих фейсбук профил.Когато започнах да редя преди 15 години пишех и поствах само тук.Но всички момичета от тогавашната форумска група си направиха фейсбук профили и тук останахме малко момичета,брояхме се на пръсти.И за да не изпускам случващото се с лезъпчовечетата,така се наричахме помежду си,си направих профил.Но там вече само си качвам снимки на наредените пъзели и толкова.

# 551
Във фейсбук също има група за Пътуващи пъзели.Даже преди седмица две имаше дискусия за това,че има два от пътуващите пъзели,които предполагат са съсипани умишлено от някой,но няма как да се докаже кой е.
Вече два пъзела ли са съсипани? Аз четох само за единия. Бяха изброени и имената на момичетата, които бяха редили пъзела. Този пост ме отказа от пътуващите пъзели, до сега ги взимах. Но да се случи нещо, после да ме сложат там на показ, не благодаря, предпочитам да не се намесвам.

# 552
  • Русе
Във фейсбук също има група за Пътуващи пъзели.Даже преди седмица две имаше дискусия за това,че има два от пътуващите пъзели,които предполагат са съсипани умишлено от някой,но няма как да се докаже кой е.
Вече два пъзела ли са съсипани? Аз четох само за единия. Бяха изброени и имената на момичетата, които бяха редили пъзела. Този пост ме отказа от пътуващите пъзели, до сега ги взимах. Но да се случи нещо, после да ме сложат там на показ, не благодаря, предпочитам да не се намесвам.
Ами,доколкото успях да проследя дискусията пъзел номер 3 е съсъпан с мазни петна и тиксо по парчетата и липсваща част,но продължава да обикаля.
По подобна причина-мазни петна и разслоени парчета  отпада и пъзел номер 6

# 553
Зори и останалите, записвайте се смело за моите пъзели Blush В общи линии гледам каквото пускам да го прежаля. Просто всичко се случва и гледам да не го мисля много. Още повече този конкретно единия си беше в лошо състояние първоначално, та колко да го досъсипете, голяма работа.

Четох и аз за пътуващите пъзели и определено имам опасения, че рано или късно и тук може да се стигне до подобен момент. Аз не съм убедена, че е станало нарочно, изглежда ми просто немарливо.

# 554
  • София, България
По въпроса за Пътуващите пъзели във фб - Боже, боже!

Вени, ти взе да редиш доста трудни пъзели, много бързо задобря, браво на теб!

Общи условия

Активация на акаунт