Пъзели 40

• 24 032
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • гр. София
Моят е 500части, но виждам че го предлагат и  от 1000ч.

# 616
  • Варна
Такааа, днес си взех и три пратки от Англия. Единият е този, който купувам за втори път, понеже първият се оказа с поражения и го продадох на ниска цена на една дама от групите, която каза, че не й е проблем. Този път е отличен, надявам се да няма липси.

Вторият е този, за който бях бясна, че продавачката канселира търга щото не съм от Англия, без да погледне, че шипинг адреса, който съм дала, е в Лондон. В крайна сметка го купих от друг продавач, на по-добра цена. И за него се надявам да няма липси.

Третият е този, неизвестната марка. Разбира се, не се стърпях и го отворих, нямах търпение да видя как изглежда вътре. Кутията е малка, квадратна, горе-долу с размера на квадратните Гибсън.

Има постер, сравнително голям, на който много интересно са отбелязани парченцата по форма, снимах го отблизо да видите, за първи път виждам подобно нещо.

А самите парченца са с причудливи форми, дебели, леко лъскави, приятни на пипане и с много малко прах.

Ще ги видя тези, ако предлагат и други картинки, бих купила пак, струва ми се. Взех го чисто нов, вътре има картичка, на която има баркод и пише, че заменят, ако има липси. Крайната цена беше 5,60 паунда, с безплатна доставка до лондонския адрес на моя превозвач, което за чисто нов пъзел ми се струва чудесно.

Ще мятам Гибсъна на Тони първо, после ще подкарам и моите.

# 617
  • София
Много готино изглежда и последният! Само че май стандартно цената му не е толкова ниска и ако не е от Ибей, май няма да си заслужава вноса Sad

# 618
  • Варна
Не знам, Тони, сега ще погледна за други. Беше обявен на 6 паунда и нещо, аз го пуснах на следене и след два дни получих оферта за 5,60. Помислих малко и го взех. Не съжалявам, изглежда ми ок.

# 619
HighSpeed, много приятно изглеждат, чакаме да ги видим и наредени Blush

И аз чакам няколко от Англия, но явно ще са със следващи курсове.

# 620
  • Варна
Между другото, проследих с голям интерес дискусията в една от групите онзи ден - за потребителката, която си е направила пъзел по поръчка с една картина на Крис Ортега, май негова беше. Вие какво мислите по въпроса?

Аз мисля наесен да си поръчам пъзел с картина, която ми е харесала, но вече ще си имам едно на ум да не го пускам нареден в групите. Там явно има по светци и от папата.

# 621
HighSpeed , много са красиви, най -много ми харесва вторият Heart Eyes Има ли шанс да се разделиш с него по някое време ? Hug

# 622
  • София
в днешните времена на сдух и спек
Joy Ще запомня този израз и непременно ще го използвам!

# 623
  • София
HighSpeed ако се разделяш с Ню Йорк имай ме предвид, много ми хареса

# 624
  • гр. София
Сдух и Спек си е точно! Simple Smile
Ходих до Комсед, още няма нови пъзели! И днес не се очакват доставки също.

# 625
  • София
Дойдоха и моите пъзели поръчани покрай една книга Laughing
Имам вътре разделител за книги и великденските стикери ( за догодина) Wink

Куриера (на Озон) ми се извини, че като е взимал кашона малко се е отворил от горе тиксото и ме помоли да го отворя пред него и да видя дали всичко е вътре.

# 626
в днешните времена на сдух и спек
Joy Ще запомня този израз и непременно ще го използвам!

Много е точен израза. Нищо не мога да редя, нито ми се купува. Само надничам в темата да ви се порадвам и чат-пат в Озон, без да поръчвам. Само си пускам някои стари любими филми за ен-ти път.

# 627
Olia T , благодаря за инфото, няма да се жертвам да влизам тогава, че с малката е доста опасно начинание Joy Не знам защо ги качиха да ни дразнят само...

По въпроса с фалшивия пъзел смятам, че администраторите могат да правят каквото преценят в групата си. Както има групи за книги, в които не се качват електронни такива и отделни пък само за електронни.
Идеята да си направиш сам пъзел би трябвало да е, за да можеш да използваш собствено изображение. Това изопачаване не ми допада особено, но и не съдя никой, който го е направил.
Страдала съм лично от кражба на авторско право и не е приятно, не смятам, че това е начинът. Светци не сме, никой от нас, всеки в някакъв момент умишлено или не е нарушавал авторско право.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 16:58 от Бухтичка

# 628
  • гр. София
Така ми казаха. Аз влязох в Комсед Люлин и разгледах пъзелите и като ме питаха може ли да ми помогнат казаха, че няма и днес не очакват доставки. И аз дебна, искам загадката с вълците Simple Smile

# 629
  • София, България
Аз забравих тук да кажа, че то вече мина. Вчера получавам един пъзел, който трябваше да е с още един, малко пъзелче, което вече го няма и което бях поръчала за внучката на Сали. Даже й писах, че пъзела е в Спиди. Отварям кутията и пъзела беше залепен! Не можете просто да си представите как ми се откачи ченето, то и аз откачих веднага след това. Взех да бълвам змии и гущери в месинджър и продавачката ме блокира на секундата. Joy
Джо много се ядоса също, защото Сали я черпи с кекс и оттогава много е уважава, опита се да раздели парчетата и дори успя да откърти едно. Joy

Общи условия

Активация на акаунт