Пъзели 40

• 24 040
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Много ви благодаря момичета за предложенията да отидете до Комсед, много сте мили отново Hug
Аз се надявам, че няма да се стигне дотам и ще мога да си ги поръчам, стига да ги пуснат, на мен все така ми дава неналично на всичко, много странно. Даже лееекинко се чудя дали да не чакам намаление...Комсед правят 25-30% на всичко сякаш веднъж пролетта, но вече не помня кога точно. Ама какво се лъжем, едва ли ще издържа.

Ще взимам билет за пъзелмания, отново ще съм в последната група, неделя от 15. Доколкото помня мимок беше в неделя сутринта...или се лъжа?
Весе, вие в коя група сте?

Ех, на Боби не съм му любимата клиентка, но все пак не ме забрави (почнах да се притеснявам като мина 15 часа) и ми донесе двете пратки. Харибото си ми е много красиво и само си го гледам и му се любувам Joy И за детето съм взела една страшна красота...ама ще покажа като я наредим. Тя каза, че иска и аз...стана тя каквато стана, отдавна го исках и си намерих предтекст Joy И едни принцеси на Едука й взех, но ги оставих засега, че много ще й станат.
А, взех и голямото Убонго. Нямам търпение да играем двамата с мъжа ми и да го разбия Joy Досега играхме на детското с детето и аз изооообщо не си давах зор, защото са ми прекалено лесни, а той явно е останал с впечатление, че се справя по-добре от мен Joy

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 22:29 от Бухтичка

# 601
Ето моят завършен:
Bluebird Puzzle
San Francisco Trolley, 1000

PS: Току що добавих липсващото парченце  Joy

# 602
  • София
Страхотна атмосфера цари тук. И на мен ми е много уютно в темата. Действа ми много разтоварващо да чета и гледам наредените красоти.
Бухтичка и аз се записах за дървените пъзели. Благодаря. За първи път ще се докосна до такива и дано не ми хареса много, че ще ми олеква пртфейла. Grin
vox и слънчогледа бих наредила, благодаря.
В момента редя това https://www.ozone.bg/product/pazel-clementoni-ot-1000-chasti-cle … collage-39595-x6/. Ако има желаещи ще го пусна за пътуващ.

# 603
Аз искам да го пробвам:) Пу първа 😁
Бухтичка, Боби и при теб ли доставя?😂

# 604
Hot Summer, предполагам, че е същия, Борислав му беше името. Офисът ми е на Тракия, иначе вкъщи като съм поръчвала идва друг.

Така, билетът е купен, кръглият с плодовете и зеленчуците е завършен. Той се оказа малко по-труден вече, не беше съвсем елементарен. Снимка като стане по-светло. Остана ми третия кръгъл, после едни подправки...искаше ми се един Равенсбургер, който ще заминава, но също и за Мона Лиза един. Може би ще успея все пак и след това почва зобенето Joy
Количката ми в Комсед е пълна, само чакам наличност Joy И това вече наистина трябва да е финал на моето пазаруване Joy Останаха ми няколко много желани Равенса, но цената им си стои все така висока и ще почакат най-вероятно. И на Гибсънс имам 3-4 много желани, ако вземат да ги заредят тук.

# 605
  • София, България
Добро утро! Значи във Варна имате Боби, на Тони е Емо , а моят е Манчев, не сме си близки още 😂
Вчера Манчев звъни и знам,  че носи 2 ( словом- две) пратки за мен. Като слизах да ги взема ми стана смешно и му казвам, еми така е, напредвам, вече по два пъти на ден поръчвам. 😂
Настоящата промоция ще е чак до 3 май, не очаквам скоро да има голяма промоция в интерес на истината. Книжките ги уважих с три поръчки, даже за мъжа ми имаше пак, много го глезя, ей!
Днес ще предам Моливите на Весето. Качеството на пъзела е безупречно, много съм доволна.
Бухтичка,  приеми го, никога няма да спрем да поръчваме, освен при тотално отказване от хобито. Постоянно излизат какви ли не чудесии, очите на понички ми стават. Това е бизнес, за милиарди, който в днешните времена на сдух и спек цъфти и се разраства.

# 606
  • гр. София
Така е, налагаме си ограничения, аз например временно спирам да купувам, но за постоянно не. И после си наваксвам с няколко пъзелс:joy:

На моят пъзел на Кинкейд не ги виждам тези китки

# 607
Уау е този пъзел😍

# 608
# 609
За дървените пъзели като гледам обиколката може да започне и завърши във Варна. Ще ги разменим с Hot Summer за преждите (които също трябва да вмъкна преди зобенето някак).
elfi, теб къде да те сложим, в началото или в края, към Hot Summer или white duckling?
А за София вие ще си го редактирате както ви е удобно.

В Комсед са качили и детски сортери + някаква рамка Joy
https://comsed.net/%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D0 … anding_page_id=10

# 610
  • Варна
Аз най-после стигнах до Еконт и си взех пъзела от Тони. Нямам търпение да го започна Simple Smile Много ми е напечено тия дни, само ви наглеждам, но пъзел не съм помирисвала втора седмица, сънувам ги вече.

# 611
Fruits and Vegetables
500 части
Ravensburger

Както казах този ми отне малко повече време. Частите са едни странни и големи. И май лъщят леко. Но имат интересни форми. Видео едва ли ще се вържа да правя някога отново Joy

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 09:54 от Бухтичка

# 612
Страхотен е Бухтичка! Не виждам какво те е затруднило. Но може би само като го гледам така ми се струва.
Аз се цопнах и за дървените пъзели... Пък да видим кога...

Нали ви писах, че едва ли не се "моля" децата да се разболеят Joy хахахаха...
Аз се разболях. Вече втора седмица бухам яко една суха кашлица. Вчера ходих пак до личната. Смени ми трети сироп...и каза до два дни ако не се подобря ще ми изпише антибиотик ( правя алергии и тя не смее). Снимки няма да ми прави, щот от октомври до сега имам 4....аз самата не искам повече. На последната беше бронхит..сега пак така го чува на слушалка УЖ... Да видим. Обаче хоум офиса яко ме забавляват и ... Ми нямам време за пъзел. Cry. А ме чакат четири.
Само си плакна очите с вашите. Blush

# 613
  • София, България
Ето ги Моливите, перфектни, биха издържали много редене:

Днес ги давам на Весето, нищо не пишете никъде, просто си редете спокойно, няма нужда чак да сте с облекло за операции. Joy

# 614
Започнах този-smart cut е моя. Таз рамка ми извади душата, ама рогатото, не се предавам.
Заплюх си и един 2000 пак с дракони, но нямам място за толкова големи.

Общи условия

Активация на акаунт