Пъзели 40

• 24 035
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Ох, не мога да ви изчета ,бе хора Joy 37 нови отговора от 12ч.
И мен ме е страх да не поразя някои пътуващ,затова хубаво дезинфекцирам бюрото със спирт Joy
Мона Лиза, тези кончета ги редих 3 дена, точно толкова ми отнемаше нареждането, когато започнах преди 6месеца, и още не мога да  преценя ,кой е труден и кой не Joy Руса работа!

# 586
Мона Лиза, благодаря!
Миналата седмица излизам от Комсед под мишница с поставката за редене, а ММ чака пред банката, хвърли ми един поглед и каза, че има достатъчно пъзели в вас, първо да ти наредя тях. А, то не е пъзел, не се притеснявай. Премълчах, ме в Озон ме чакат два от новите на Кинкейд. Днес кроя коварен план. Минавам през Озон, прибирам се и ги крия. Отключвам вратата, а ММ стои пред пред мен. Joy Като ми видя усмивката, набързо ми прости Joy

# 587
Аз, да ви кажа, се зарибих много по темата. Атмосферата тук е много приятна. Като получа имейл, че има ново мнение, бързам да вляза да видя какво сте писали Simple Smile Толкова се радвам на всички наредени пъзели, които споделяте.
Направих си регистрация в bg-mamma преди няколко няколко години, но я направих по-скоро да чета, а не да пиша. Когато открих тази тема, изчетох 2-3 теми назад, преди да се престраша да се включа Simple Smile

# 588
С Бухтичка сме на една вълна;)
Днес получих този

Поръчах го с идеята за пътуващ пъзел за групата ни, който иска да се пробва на кръгъл пъзел Simple Smile
Но Stensfild е права, че септември ще е по-подходящо, като време.

# 589
  • Срещу планината:)
Аз мислех, че ще се кротенте по празниците, а то😂Но успях да ви прочета де.
Ние отложихме плануваните вълци и сме ей на това в офиса. Вкъщи застой.
Мислех, че съм добре със зрението, а за него лупа ми трябва 😄

# 590
Отидох да погледна какво са пуснали в Комсед, да не се мина нещо Sunglasses
Бухтичка, имам 3 техни магазина наблизо (Ринг Мол, Била Младост, Дъ Мол), ако се окаже, че искаш нещо, което го има само там - пиши, не е проблем да отида да ти го взема.

Най-много ме заинтригува тази нова серия загадки: https://comsed.net/%D0%BF%D1%8A%D0%B7%D0%B5%D0%BB-ravensburger-9 … anding_page_id=10

# 591
Vox, много е готин!🌻

# 592
R_Dew, толкова много черно! Вие все големи предизвикателства избирате.

# 593
  • София
Отидох да погледна какво са пуснали в Комсед, да не се мина нещо Sunglasses
Бухтичка, имам 3 техни магазина наблизо (Ринг Мол, Била Младост, Дъ Мол), ако се окаже, че искаш нещо, което го има само там - пиши, не е проблем да отида да ти го взема.

Най-много ме заинтригува тази нова серия загадки: https://comsed.net/%D0%BF%D1%8A%D0%B7%D0%B5%D0%BB-ravensburger-9 … anding_page_id=10

И аз в тези се загледах. Мисля да взема за проба за детето (15г.), че тези дни ми казва , че като ходи на турнири в провинцията иска и някой малък пъзел да си вземе да си го реди в хотела за разтоварване. Тя много обича и ескейп стаите и така ще е 2 в 1.  Satisfied

# 594
Да попитам нещо: някой може ли да каже по какво се отличават "детските" искейп пъзели (368 части) от тези "за възрастни" (759 части)? Имам предвид, освен броя на частите 🙂 Дали самата същност на загадките е различна?

# 595
Ами те тези от 368 ми изглежда, че са два вида - детски и за възрастни. Детските са в сините кутии ако не се лъжа, другите в черни. Детските си мисля, че трябва да са с по-лесни загадки, но никога не съм взимала от малките изобщо.

# 596
  • София
R_Dew, толкова много черно! Вие все големи предизвикателства избирате.
Ghibli, твоите 'щото са едни лесни Grinning Още помня едни  подземия и дракони  Paladone.

# 597
  • София
Нямате изчитане дами!
Ох Зори не върна във старите времена на Лезъп-човечетата и няколко срещи направихме, подаръци за РД изпращахме. Голям купон беше и тогава. Аз като един динозавър в БГ-мама се изказвам.
Пътуващите във фейса ги подминавах, а тук се записвам и то заради марки и картинки, който не бих си поръчала сама.
Бухтичка за налични само в София ще помагаме, на мен също много ми харесаха кръглите.
Аз в чакащите имам и 2-3 кръгли.

# 598
Аз още се мъча с моята Educa. Но ще я преборя, не се предавам ей така Simple Smile Чудно ми е само дали ме затруднява заради броя части (1500) или заради картинката. Надявам се до края на седмицата да го завърша.
В Еконт ме чакат пъзели, а аз нямам време да си ги взема. Въпреки че знам какво съм поръчала и , въпреки че нямам възможност да започна да ги редя веднага щом ги получа, вътре ме яде едно нетърпеливо червейче. Добре, че сряда е близо Simple Smile
Записах се и аз за дъвените пъзели. Знам, че е хубаво да се подреждаме по градове, но просто ме е страх, че ако се шмугна между вече написани момичета, може да изтрия нещо. Не ми е силата този Exel ...
Бухтичка, и аз много се зачудих как си редила пъзела спираловидно, а то оказа се не било така. Все пак чудесен пъзел Simple Smile
Наскоро попълвах една анкета, която беше за потребителите на форума. Единият от въпросите беше нещо от рода на "Защо участвате във форума?" . Единият от избираемите отговори звучеше като " чувствам се част от общност". И да. И аз, и много други тук предполагам, приемаме темата като едно уютно местенце, на което може да споделим нашите вълнения и да се почувстваме разбрани. Място, където знаем, че споделяйки радостта от нареден пъзел, на отсрещния също му трепва нещо и споделя емоцията с нас. Аз съм нова и усетих колко сте гостоприемни и съм сигурна, че всеки е добре дошъл при нас, стига да идва заради тази близост, която изпитваме едни към други.

# 599
  • София
R_Dew, не знам как ги намирате все такива красиви и самоубийствено трудни! Според мен този ако човек го реди сам, ще е малък ад.

Целенасочено не съм се записала за нито един от пътуващите пъзели, защото участвам последните две теми и то само с 5-6 мнения. За мен не е редно. А около мен разбрах има доста съседка, в Младост съм Blush
Моля ви, хора, дайте да сме всички поравно у дома си тук! Не ставаше дума за хора, които са отскоро тук, а за хора, които са дошли с различна от общата цел. Записвайте се, без значение от колко време участвате в темата! И без това почти всички новаци сте съфорумки, които просто са писали в други теми Simple Smile
Не вярвм някой да държи (и да разчита изобщо), че ще си получи обратно пътуващия пъзел - ако има такъв, ще се знае. Напрмер зарзаватът ще се върне при Бухтичка, защото такава му беше идеята. Но Гибсънс-а, който пуснах аз, не го искам обратно - за мен ще е радост, ако някой го хареса и го задържи накрая. Или ще го подаря някъде на хубаво място Simple Smile

elfi, кой редиш на Educa? Ако има много клони, за мен ще е обяснимо защо те затруднява - няма други толкова гадни за редене клони, или поне за мен е така Grinning

vox, много е готин слънчогледът! Веднага бих се наредила за него аз Grinning

Днес започнах втория Арт - почти никакъв прах, леко потръгна, доволна съм. Сглобката, разбира се, си е типичната. Но все пак става и успявам да преместя по 3-4 сглобени парченца Simple Smile
https://www.ozone.bg/product/art-puzzle-1500-pcs-blood-moon/

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 21:53 от ToniShu

Общи условия

Активация на акаунт