Пъзели 40

• 24 028
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
За пъзела, нарушаващ авторски права ми е странно. Ние когато си правихме пъзели от Едука, в правилата пишеше, че изображенията не трябва да са обект на авторско право и могат да ни откажат изработката. На Равенсбургер също имаше такава клауза. Даже си спомням, че се чудех как ще разберат дали снимките са наши или не, при положение, че бреговете на Амалфи са толкова снимани.

Мона Лиза, съчувствам ви. Лепен пъзел е като оцветена оцветяванка за мен. Rolling Eyes

# 631
За пъзел по картина на Крис Ортега видях в група "Пъзели" един пост с хвалба и отзив за много добро качество, стои си, не е изтрит. Явно драмата е била на друго място, а не там.
За мен не е проблем, въпреки че се нарушава авторско право.
Употребата е лична, еднократна, не е за нещо в разрез с морала или закона (извън самото нарушение на авторското право), няма аналогичен лицензен пъзел на пазара, че да говорим за пропуснати продажби, Крис Ортега едва ли някога ще узнае за случката*...
*Добавено: тук може би съм се изразила неясно. Не смятам, че може да се краде, ако няма кой да узнае за това. Имах предвид, че в този случай художничката няма да изпита никакво страдание или вреда, нито в материален, нито в психологически аспект, от това, че някъде на другия край на света една фенка си е направила пъзел по нейна картина.

Мона Лиза, не на лични, публично трябва да я похвалиш тази продавачка, да се знае името й.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 22:29 от Ghibli

# 632
  • София, България
Никога нямаше да се сетя за авторските права, всъщност в повечето случаи ако е за домашна употреба, а не з апечалба не би трябвало да има проблем.

Ghibli, аз веднага я изтипосах, стана патардията по всички групи. Joy И то за едно пъзелче от 150 части, поне да беше казала, слушай, залепено е, да не се излага за няколко левчета.

# 633
Ghibli, там е, администраторката пусна отделен пост по повода, каза, че продавачът е блокиран от групата и се аргументира. Но бързо стана грозно и заключи коментарите.

Мона Лиза, отвратително е това, голямо разочарование, аз прочетох още вчера 😕

# 634
По план - приключих си Trefl 1500 и си взех преждите❤️

Сутринта ще се опитам да направя по-хубава снимка.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 19:10 от Hot Summer

# 635
  • София, България
Съмърче, ама толкова хубави пъзели редиш, този ми се струва по-труден и от другото Клементони от 1500 части.

# 636
  • София
Джо много се ядоса също, защото Сали я черпи с кекс и оттогава много е уважава, опита се да раздели парчетата и дори успя да откърти едно. Joy

Не само при мъжете любовта минавала през стомаха Grinning Но аз в добавка имам и куче и, както ми докладва Мона Лиза, съвсем съм се  издигнала  в очите на Джо Grinning Мона Лиза, нали ти казах да не се  ядосваш, некоректни хора има навсякъде.

Много ми харесват двата Равенсбургера на HighSpeed.

# 637
Мона Лиза, признавам, че и двата бяха трудни - с много детайли. Този с много зелено, онзи с много кафяво. Но и двата ги харесах веднага като видях картинката, иначе избягвам над и под 1000 части 😁 Качеството си беше добро спрямо цената.
Я покажи пъзела, с който са те излъгали. Във фейса се навъдиха много некоректни хора. Съжалявам, че и ти си си изпратила.

# 638
Бухтичка, за дървените предпочитам към края Simple Smile Утре си взимам пъзелите от Еконт и ще се похваля Simple Smile Разбирам, че някои от вас си пускат поръчките до адрес на офиса. Да ви попитам от предния ден ли ви се обаждат за уговорка на часа за доставка или направо преди да дойдат?

# 639
  • Варна
...Разбирам, че някои от вас си пускат поръчките до адрес на офиса. Да ви попитам от предния ден ли ви се обаждат за уговорка на часа за доставка или направо преди да дойдат?
Във Варна е същия ден, обаждат се 30на минути предварително да попитат дали съм на адреса. Аз работя в края на града. Не знам дали има значение.

# 640
Боби ми звъни 1 минута преди да дойде (в централната част на града), на домашния адрес (кварталите) ми звънят 10-тина минути преди това.

Направих и рибките (третия и последен кръгъл), снимка утре Grinning
Сърдита съм на Комсед.

Скрит текст:
Изиграхме две игри на Убонгото само с мъжа ми, нямаше шанс, разбих го отвсякъде, много ми е лесно всичко, чак е скучно. Няма ли турнир по Убонго 😂

# 641
  • София
Готова съм с айсберга, ако някой иска да го види го скривам , че светлината е ужасна
Скрит текст:

мислех да отварям една Едука и аз, но ще зачакам да получа моливите Simple Smile

иначе все още удържам поръчката от Озон, да видим до кога

# 642
  • София
Готова съм с айсберга
Май аз съм след теб, пиша на лични.

# 643

На дневна светлина. Днес започвам преждите:)
И новите ми придобивки:)

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 08:34 от Hot Summer

# 644
Ocean
500 части
Ravensburger

Готови са и рибоците. Равносметката е, че сладкишите бяха нааай-лесни и бързо станаха, след това рибите и най-много време ми отнеха плодовете и зеленчуците. Прекрасни са, много си ги харесвам. Дано скоро да докопам и другите 3.

Общи условия

Активация на акаунт