Пъзели 40

• 24 028
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Срещу планината:)
Не е най-добрата снимка, но все пак да ви го покажа и готов.
Не беше кой знае какво предизвикателство. 😄Явно в началото изглежда плашещ.
Млаките  детайли бяха интересни да се търсят. Ще видим какво ще е следващото ни офис начинание.
Cobble hills
History of Photography
1000

# 646
Изглежда интересен, на мен не ми изглеждаше много труден Laughing
А кой ви снабдява с тези пъзели? Прощавай ако си казала, не си спомням.

# 647
  • София, България

Този го има в озон, даже се чудех дали да не си го поръчам, но ми се стори много труден.
(както винаги, знаете ме мен и моите трудности. Joy )

Аз сега съм отворила моя пъзел на Бъфало, но само съм отделила рамката и не редя, че имам още един изпит събота. Може да се каже, че съм в работна почивка от творческата почивка. Joy

# 648
  • Срещу планината:)
Купуваме си ги😄иначе Совата, Вълците и едни бели цветя на син фон на Black Sea на една колежка сестра й ни ги предостави.

# 649
Тоест заедно си събирате пари и си поръчвате? Много яко. Аз бих предоставила и безвъзмездно, но няма къде да го опънем, а и едва ли ще ми се вържат на акъла Joy Колегата ми дето реди 1000 части над месец вече не иска да вижда пъзел Joy

# 650
  • Русе
Отивам в Озон да се оплаквам Disappointed Relieved Стискайте палци да ми съдействат

# 651
Бухтичка , кръглите пъзели на Ravensburger ги има в puzzlemania.bg

Скрит текст:
Ocean
500 части
Ravensburger

Готови са и рибоците. Равносметката е, че сладкишите бяха нааай-лесни и бързо станаха, след това рибите и най-много време ми отнеха плодовете и зеленчуците. Прекрасни са, много си ги харесвам. Дано скоро да докопам и другите 3.

# 652
Бухтичка , кръглите пъзели на Ravensburger ги има в puzzlemania.bg
Много благодаря Hug Засега офертата на комсед е по-добра, та ще си почакам отчаяно да благоволят да пуснат наличност, вече ми втръсна да проверявам Joy

Зори
, би трябвало да съдействат, пиши после Blush

# 653
Моливчетата са чудесни. Благодаря, Мона Лиза

# 654
  • София, България
Весе, браво на теб!

Зори, сигурна съм, че ще намерят начин да оправят нещата от озон. Чакаме да кажеш какво е станало!

# 655
  • Русе
Весе, браво на теб!

Зори, сигурна съм, че ще намерят начин да оправят нещата от озон. Чакаме да кажеш какво е станало!
Писахме си,обещаха да ми изпратят бройка,от която да си намеря липсващата част и да върна единия пъзел към тях.Ще чакам Simple Smile

# 656
  • гр. София
Чудесно, Зори! Дано скоро да ни покажеш целия пъзел! : )
Моливчетата са страхотни Simple Smile

# 657
  • София
Зори, нали знаеш, че е възможно парчетата да са отрязани по различен начин? Аз имах такъв случай - парчетата на пъзела, който ми изпратиха,  бяха различни от този при мен. Направо взех новия и върнах моя с липсващата частичка. Но докато го установя, прехвърлих два пъти частите. Поне при теб е парче от рамката, по-бързо ще го намериш.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 22:25 от sali

# 658
  • София
Аз пък днес взех оригамито от eleyn и по повода се запознах с нейната малка, лъчезарна Зори (значи, имаме си тук голяма Зори и малка Зори, хихи). Ами, то детето засмяно като майка си!
По повода, я кажете къде да се съберем 10-15 човека на софийски терен? Според гласуването ми се струва най-подходящо да се съберем през май месец, в някое зведение с открита градина. Важно е да се стига с градски транспорт и да може да се прави резервация. Еleyn предложи Борисова, но аз там знам само Маймунарника да правят резервации, а при тях пък е сенчесто.
Има едно голямо заведение с градина до пазара в Дружба-1, което поне преди пандемията ставаше и като обстановка, и като кухня; ама не съм ходила от две години и повече. И другото, за което аз се сещам, е Къщата с кипарисите в Младост-2.

Остава ми малко фон от Арт-а и започвам пътуващия, докато съм в отпуск, че да не бавя върволицата Simple Smile

# 659
  • София
Аз днес много набързо видях Happy eyes и Айсберга е в мен и довечера го почвам за да уплътня почивните дни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт