Пъзели 40

• 24 014
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София, България
Ако е хубаво времето може в Борисовата на някоя поляна. Аз само акъл давам, не знам дали ще съм май в София, но има вероятност.

# 661
  • гр. София
Първото надписано парченце, на което попаднах е на Бухтичка Simple Smile Частите са тънки, напомнят ми на някоя марка, но не се сещам на коя, но цветовете са ярки, направо страхотни. Има и парченца с интересно захващане като S.

# 662
  • Варна
Готова съм с Гибсъна! Който е следващ, да пише за да му го засиля!

# 663
Готова съм с Гибсъна! Който е следващ, да пише за да му го засиля!

Аз, аз Heart Eyes

# 664
Добро утро, време е за сутрешния чаршаф...ъъ, обзор Satisfied
Вчера започнах подправките на Black Sea. Не съм редила подправки от време оно. По мое време бяха много модерни, ако не се лъжа и аз си бях купила едни, ей този мисля, че беше моя.
Скрит текст:
Но още от тогава така ми беше втръснало от подправки, че в момента изобщо не ме съблазняваха Smile Чак сега се наканих с тези, приятни са в крайна сметка, малко по-разчупена картина.
Строполих се на масата със сетни сили към 9 вечерта вчера, страшно уморена, но те парчетата сами си намират местата и не мога да се спра, сигурно можех и да заспя на масата Joy

Този последния Трефл с книгите на Hot Summer още като го показа го загледах, но се въздържах и не се обадих. Вчера обаче като го видях в продажбите и мигновено си викам айде, сега е моментът да се пробва. И няколко часа след това в групата на Ейми Стюарт някой поства шарени тетрадки...ама те ги гледам като моя(скоро) пъзел. И тогава ми светна, че картината е на Ейми Стюарт Joy Ама казвайте ги тея неща, ако знаех сигурно още тук щях да си ги поискам Laughing (То на кутията си го пише, но кой да чете).

Между другото още преди време изрових първата Пъзел тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=206927
Бях почнала да я чета, да погледнем с носталгия към миналото. Но е малко дразнещо, че повечето снимки липсват.
Познайте кой се е разписал там на първа страница още....
Скрит текст:
Hot Summer
Аз съм дотичала на 4-та страница Satisfied

# 665
  • Варна
Този Гибсън... Беше доста по-различен от предишните, които съм редила на тази марка. Това сега новите ли са или старите? Щото, ако са новите, май няма да си купя повече, а заглеждах няколко. Определено качеството (за мен) е пострадало значително.

# 666
  • гр. София
Приятно е човек да прочете сутрешната пъзел преса на Бухтичка Joy

За съжаление, ще мога да редя чак довечера  след 19ч., но мога да чета пъзел новини, така че пишете Simple Smile Давате сили! Simple Smile

# 667
Бухтичка, уби ме направо😂 Аз даже не знаех, че съм се разписала 😂 Пък за пъзела и на кого била картинката - не ги гледам тези неща:)
Мале, срам и позор - съжЕление съм писала... аз си мислех, че бях по-голяма като почнах да редя пъзели 😁

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 07:43 от Hot Summer

# 668
Приятно е човек да прочете сутрешната пъзел преса на Бухтичка Joy
Аз ако не се разпиша до 7 сутринта или нещо ми се е случило, или евентуално предния ден много съм се раздала и не ми е отанало нищо за споделяне.

Този Гибсън... Беше доста по-различен от предишните, които съм редила на тази марка. Това сега новите ли са или старите? Щото, ако са новите, май няма да си купя повече, а заглеждах няколко. Определено качеството (за мен) е пострадало значително.
Нещо година не пише ли? Всички са различни според мен, вече не знам и аз, лотария е на какво ще попаднеш. Ти нали чакаше с мишката (или го взе вече), той със сигурност е от новите.

# 669
  • Варна
Мишката ще дойде със следващия курс Simple Smile Чакам с нетърпение и малко страх какъв ще е.

# 670
  • София, България
Аз съм имала само един лош на Гибсънс и то първият, ама беше мноого лош. Държа ми влага една година 😂

# 671
Аз съм имала само един лош на Гибсънс и то първият, ама беше мноого лош. Държа ми влага една година 😂
Този, който аз ти пратих също не беше цвете с огънатите части Confused

Playful parrots
104 части
Unidragon

Докато си редях палмата с плажа детето се загледа и каза, че трябвало и на нея да й взема дървен пъзел. Казах й, че си има този с Енканто, тя отговори, че не го била искала него. Права е, аз го избрах. А и там частите не са такива интересни. И веднага се сетих за тези папагалчета. Нали са и малко намалени, веднага заминаха в количката. Викам си 100 части все ще може да ги нареди. Оказаха се много сладурски.
А помните ли сравнението межу Unidragon и Trefl, което направих като наредих пътуващите? Забравете го...или поне да го допълним някак. Оказа се, че този Unidragon (предполагам важи за цялата серия с нестандартна форма, тоест неправоъгълни пъзели) изобщо не прилича на другия, а много повече прилича на Trefl. И покритието отгоре му е различно, не е така лъскаво като на другия, има лек релеф, и частите не са така завъртяни.

Интересното беше, че в пъзела има допълнителни парчета дърво и може да се сглоби така, че да стоят на отделни клончета Satisfied Накрая прибрахме всяко папагалче в отделна торбичка и се надявам вече да може сама да си ги сглобява поотделно, иначе аз й помагах първия път.

Дотук 4 дървени пъзела. Сега ми е интересно да пробвам Wentworth, а и серията Quezzle на Unidragon ми е много любопитна, но засега няма шанс да дам над 300 лв. за нея.

# 672
Папагалите са сууупер интересни, май ще взема да ги поръчам и аз

# 673
Пфф, Black Sea са получили преордърите с 2000 части...само един с кораби май не е наличен. Сега ще трябва да мисля къде да го натъпча поне един, защото просто трябва да го имам Хрониките на живота Rolling Eyes

# 674
Какви хубави папагалчета! Сега и аз ги искам 🙂 Странно, но съединени не ми харесваха чак толкова, а отделни са съвсем друго нещо.
По повод писането в темата - ако дълго време никой не пише, направо усещам, че нещо ми липсва 🙂

Общи условия

Активация на акаунт