Пъзели 40

• 24 013
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • гр. София
Да и аз, радвам се като видя, че има нови коментари. А тези папагали откъде са поръчани? Много са хубави! Simple Smile

# 676
  • София
Този Гибсън... Беше доста по-различен от предишните, които съм редила на тази марка. Това сега новите ли са или старите? Щото, ако са новите, май няма да си купя повече, а заглеждах няколко. Определено качеството (за мен) е пострадало значително.
Ето, казах ви аз! Ако знам кой техен със сигурност е нов, ще го поръчам веднага, само и само да пробвам и да знам дали отпадат за в бъдеще! За пръв път попадам на такъв техен пъзел, затова и ви предупредих - бях потресена. И бам, следващият, с котето, беше отличен Simple Smile

Бухтичка, и аз съм фен на новинарската емисия Grinning Обаче имай едно наум, че има лимит на броя символи в едно мнение, та ме затрудняваш да включвам ревютата на нови марки в първия пост Joy

И вторият Арт беше приятен, само накрая допуснах 3-4 грешки във фона на Айфеловата кула. За два дни неплътно редене мисля, че е повече от добре за такова изображение и 1500 части. Очаквах качеството да е една идея по-зле и да ме затрудни повече, но явно си ми върви на мен с Арт Simple Smile   

# 677
Да и аз, радвам се като видя, че има нови коментари. А тези папагали откъде са поръчани? Много са хубави! Simple Smile
От Озон разбира се.
Папагали
Папагали с повече части
Папагали с още повече части
Папагали - ще ме изгонят от вкъщи ако ги купя

Между другото чак сега отворих озона, аз директно от списъка с любими си ги добавих в количката. И гледам, че имат няколко нови модела на Unidragon. Има медузите, те светят на тъмно. Заредили са и Quezzle, за които писах точно днес по-рано. Целият пакет на неустоимата цена от 350 лв.

Бухтичка, и аз съм фен на новинарската емисия Grinning Обаче имай едно наум, че има лимит на броя символи в едно мнение, та ме затрудняваш да включвам ревютата на нови марки в първия пост Joy
Слагай ги като линкове към мнението като стигнеш лимита. Но всичко е толкова променливо, че просто не знам как отсяваш кое да сложиш, и кое не.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 13:25 от Бухтичка

# 678
  • София
Е, как - гледам ако видя някое различно мнение или пък за марка, която не е коментирана отдавна, да го добавя там. И се старая да не съм пристрастна - например ако за някоя марка преобладава одобрително мнение, а някой напише, че не я харесва, гледам да го сместя Simple Smile Пък колкото се справям, толкова Simple Smile
Това пък с линковете не съм се сещала изобщо!

# 679
Ох, сега папагали показвате. Ще ме уморите. Аз искам всичко. Smile

# 680
Хайде пак същата история в Озон - като цъкнеш на сортиране по марка Unidragon, има две страници пъзели без медузи и куест, като се напише в търсачката - хоп пет страници с многобройни пъзели, които иначе остават скрити. Аман значи!

# 681
  • гр. София
Благодаря, на промоция, скъпичък, но са много хубави. А тези по-големите са ...., Но там цената също е.. ....

# 682
Въййй няма изчитане бе...
Да споделя обедното ми занимание...3 кутии с по 6 пъзела...ужасно тънки парчета, но барем са детски и лесни Sunglasses
Що са фаля ли? Щот децата ги отвориха, пръснаха всички, за капак ги смесиха.... Е днес от мъка по хобито рекох да ги сортирам и подредя.
18 пъзела, по 25 парчета, общо 450 парчета Blush. Едновременно ги редих.... Партиии
Качвам само едните. Другите не ги снимах, а прибрах директно. Поне на кутията има останалите серии

# 683
От днешната сесия с моята съотборничка за пъзелмания. Редихме заедно за първи път и засякохме време 2 часа и 54 минути. Трудничък беше Blush

# 684
Весе, в коя група сте? Браво, не изглежда лесен наистина.

# 685
  • гр. София
Vartoglava, чудесни пъзелчета.

Vese Vese добро време. Успех на състезанието Simple Smile

# 686
  • София, България
Весе, браво!
Аз може би трябва да участвам с майка ми, така си лазим по нервите взаимно, че ще направим и невъзможното да свършим по-бързо! 😂

# 687
ToniShu, прекрасен пъзел и много бързо си го наредила. 1500 части за два дни мога да ги сортирам, не повече. И не е от най-лесните, поне така ми изглежда. Поздравления!
vartoglava, голямо забавление е било. Много сладки пъзелчета.
vese.vese, и вашият пъзел е чудесен. Браво за скоростта и сериозния подход Simple Smile
Мона Лиза, Joy

# 688
Бухтичка, ние сме на 14 събота от 15.00.

Какви ли ще са пъзелите за редене Thinking

Много беше готино днес, и едно едногодишно момченце Ради следеше внимателно как се справяме и да не нарушаваме правилата. Hug

# 689
  • гр. София
И аз се чудя какво ще се падне. На предната пъзелмания много се дискутираше, а сега не. Имам чувството, че участниците няма да са толкова много като преди.

Общи условия

Активация на акаунт