🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 177 434
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 120
  • Terra incognita
Готови ли сте, аз изморих децата, изстидявам просекото, след малко ги рязмятам по легалата и се паркирам за заслужен отдих 🥂🍾

# 121
Сипи ино и за мен, на път съм Joy
Ма не ми го изстудявай, че ме фаща за гърлото...на стайна Т ш гу консумирам...
Може и само вУдиШка да пия, аз съм скромна ..

# 122
Без да хейтя,ще се включа и аз,досега само четях,забавно ми е и не ми се коментира.Но ще кажа две думи-това не е шоу!Нищо забавно не виждам аз в тая простащина, която се лее от екрана.Гледам го с децата,на 12 и 13 години-ми и те само се кокорят и пулят,и казват-гледай ги мамо,какви са,на нищо не приличат! Осъждат по детски поведението на участничките и се удивляват как може да има такива хора!Жалкото е,че техни връстници,не се държат по-различно от тези женки.Тоест,покрай децата си,научавам,че наистина жените в предаването са представителна извадка на днешното поколение и само мога да си плюя в пазвата да не станат и моите като тях!

# 123
В защита на моето поколение, казвам, че има много свестни, кадърни, умни, красиви и възпитани жени, които няма да тръгнат по такива шоОта, обаче. И няма да си търсят мъж в предаване и за тях славата не е цел, това да ги дават по ТВ не е мечта. Както във всяко поколение, така и в нашето има издънки, просто в днешно време на тях им се дава трибуна, нямам обяснение защо, явно парите играят особено важна роля, за да се набутват такива екземпляри и да стават, макар и за миг, известни.

# 124
  • София
Дениз била там за любовта Joy приятно гледане!

# 125
След Деница, Сашка е следващата която изглежда по- възрастна. Бръчки, очни кръгове.. Марта изглежда по-млада.

# 126
Много хейт, много нещо по Сашка.

# 127
  • Берлин
На линия съм. Сълзи се леят, аз уиски лекинко наливам.
На ретроспекцията в началото в гръб видях някаква с черно ламе рокля до коляно. Ужасна бабичка беше. Не знам коя е.
...
Витьо е пълен мухльо. Денис сред природата 😂

# 128
Ей, само Александра им е в главата. Друга тема на разговор дали имат?

# 129
Дениз само да го пусне това ансамбълче в "бутика" й веднага го купувам.

# 130
  • София
Нова тема, нов епизод. Трио злобил как се "радват", че Дениз е отишла на среща. Ще се пръснат от завист.
Сашка що реве пак

# 131
Тази Венета се крие под маската на шут, много ми е гнусна външно, една деформирана такава, гнила ябълка отвътре.

# 132
Мечтата на Дениз е разходки сред природата по кози пътечки... Аутфитчето за целта кърти!

# 133
  • Бургас
Денис е таз препаска като манекен на Аушвиц... Какъв е смисъла да подчертава това дето го няма?!

# 134
  • София
Денис почти гола, но с грим. Че иначе ще го уплаши.

Общи условия

Активация на акаунт