🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 177 283
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 105
Ох, днес няма да мога да го гледам, а се очертава обещаващо Grinning

# 106
Вадя кожените панталони и рокерското яке, за мАтора довечера. И за ВиктАр.
Ма дрехите са ми лак, лачена кожа демек..да е по-шукаритетна рокерската ми визия Joy
Шси обуя и имам ини високи търлъци до колене, с катарами са ми...и съ мятам на мАтора, ъъъъъ..на диванЯ исках да кажа ....
Задръж кожитИ, утре май ще е време за мАтор.
..кЪт те замеря с един часовник Joy
Ми казвайте ги тия неща Овреме...
А нье, само в шепа може да ми го подадеш. Не гледа ли прогнозата за днес? Утре ще пИче, перчемът трябва да се вее все пак, инак спихнала работа.

# 107
Ох, днес няма да мога да го гледам, а се очертава обещаващо Grinning

Не ти трябва, чети темата. От 10 зрители – 20 интерпретации на една и съща сцена. Simple Smile

# 108
Начи мАтора утре
Днес: " На си ти куклите, дай си ми парцалките".  .. Ще е работата....

# 109
  • Разпиляна във въображението
То лесно ще огледате часовници, бижута, това онова, но никоя няма да се жертва и да си резне бретона Simple Smile

# 110
Еее, за малко да изпусна новата тема 😀
Ще гледаме довечера, и ММ се зариби много, а е против такава "тъпня" 😀😀

# 111
То и аз бях против, майка ми искаше да пусне с идеята да види какви са ги събрали, и сега тя не гледа, ама аз с нетърпение чакам да стане четвъртък. 😂

# 112
Много хейт,  много грозни реплики в темата,  жалко. Странното е, че точно това се осъжда... със същите средства. Това е шоу, забавлявайте се и не губете чувство за хумор.

# 113
То и аз бях против, майка ми искаше да пусне с идеята да види какви са ги събрали, и сега тя не гледа, ама аз с нетърпение чакам да стане четвъртък. 😂
Същото и при мен, мама беше много запалена, а сега само ме пита какво е станало снощи в Завалията. 😂

# 114
Много хейт,  много грозни реплики в темата,  жалко. Странното е, че точно това се осъжда... със същите средства. Това е шоу, забавлявайте се и не губете чувство за хумор.
Въобще не е шоу за съжаление. Седни в един мол, примерно на местата за хранене и само гледай, и слушай.
А ако отидеш в някоя дискотека в Студентски град, Господ да ти е на помощ... Няма да повярваш ни на очите, ни на ушите си!
И стига сте пробутвали тук възмущението си. То такава красота струи от екрана, че да се чуди човек от къде на зрителите им идат грозни думи за тези вътре.

# 115

Друго осъждаме, ама както и да е.
Подмолно държание, номерца елементарни...такива работи.
Ако бяха само грозните реплики, с мед да ги намажеш Grinning

Признавам си, хейтя си на воля тук аз.
След като цял ден ми се нагъна мозъка от бач, с кеф разпущам сред другарките тук, и се лигавя в тая прекрасна тема Grinning

# 116
Ние си плетем тук чорпите и се забавляваме.
Влизам да се развличам и да си хортувам със зли жени Simple Smile
Тази дума "хейт" напоследък много се комерсилиазира.
Даже не ме и кефи. Има толкова хубави думи на БГ .
 Това, че даден сорт грозде на мен лично не ми харесва, не означава, че е кисело.
Просто не ми харесва и ще си купя друго Simple Smile
 Всеки с различно мнение веднага се обявява за хейтър.
Хм, понякога е доста ловко, за да се отрече истина .

# 117
Бааааам… всяка седмица някой влиза, за да каже как тая тъпня не я гледа, ама знае,  че е ужасно! 😃😃😃

# 118
Peypy и аз не го разбирам етикета "хейт" защо се лепи навсякъде. Изказване на мнение, което може да е негативно и в същото време обосновано спрямо светогледа на някой, не означава хейт. Чак усещане за омраза не съм видяла тук.
В 95% процента от мненията тук откривам обосновка, независимо дали съвпада с моето виждане или не.
Понякога може и да се изразяваме една идея по-цветущо, но е далеч от вулгарно. А и е в контекста на някаква "вътрешна" шега.

# 119
Това е шоу, забавлявайте се и не губете чувство за хумор.
 Точно това правим мисля, в тази тема прелива чувството за хумор. Виж, на девойките вътре съвсем им липсва това чувство и особено самоиронията, а това спасява всяка издънка,  идеални хора няма. И Ергена можеха да омаят, ама... Взели са се много насериозно без да има защо и сами си се излагат. Ние само наблюдаваме и анализираме 👀😎 Нещо като психотерапия 😜

Общи условия

Активация на акаунт